BANCI | Profil

Banca Transilvania va permite aplicarea online pentru creditul APIA

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-03 18:57

Banca Transilvania, cel mai mare susţinător al agriculturii româneşti, vine cu simplificări în acordarea creditelor APIA prin primirea online a adeverinţelor APIA şi simplificarea fluxului de aprobare, anunta banca, intr-un comunicat, in care adauga:

Banca Transilvania şi Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură au semnat convenţia pentru finanţarea subvenţiilor agricole pentru continuarea parteneriatului şi în acest an.

În cadrul programului, banca acordă finanţări în avans agricultorilor beneficiari ai subvenţiilor pe suprafaţă (SAPS 2020) şi beneficiarilor Măsurii 14 – Bunăstarea animalelor.
 
Persoanele care au nevoie de finanţare pentru agricultură şi beneficiază de subvenţii APIA se pot orienta, pentru a continua activitatea, către creditul APIA, până la primirea subvenţiei.

Banca Transilvania acordă finanţare de până la 85% din suma menţionată în adeverinţa eliberată de APIA.

Dacă o persoană trebuie să primească de la APIA subvenţii de 22.000 de lei, valoarea maximă a împrumutului este 18.700 de lei, dobânda anuală efectivă este de 4,88%, iar suma totală care trebuie plătită este de 19.752 de lei.

Miza BT pe agricultură

Sorin Ignat, Director Agribusiness, Banca Transilvania
Sorin Ignat, Director Agribusiness, Banca Transilvania

“În ciuda provocărilor momentului, agricultura are o oportunitate istorică. Agricultura hrăneşte România şi, în acelaşti timp, este o şansă pentru repornirea economiei, pentru creşterea României.

Suntem atenţi la tot ce se întâmplă atât în ceea ce priveşte clienţii de profil care au aplicat pentru finanţare în programul IMM Invest ca oportunitate de dezvoltare şi consolidare, cât şi la efectele puternice ale secetei în anumite zone din ţară”. – declară Sorin Ignat, Director Agribusiness, Banca Transilvania.

Miza Băncii Transilvania pe agricultura din România este repoziţionarea prin următoarele patru aspecte:

 încurajarea trendului generat de pandemie, de orientare a oamenilor spre produsele româneşti;

 creşterea sinergiei dintre producători locali, comercianţi şi clienţi;

 diminuarea dependenței României de importurile de alimente;

 susţinerea agricultorilor întreprinzători aşa încât să fie tot mai mult în zona de monitorizare a tehnologiei, iar utilajele şi maşinile să fie cele care lucrează.

Ce pregăteşte BT pe online banking pentru agribusiness în perioada următoare:

 Opţiunea de a aplica online pentru creditul APIA;

 Asistentul virtual (chatbotul) Raul de la BT va răspunde inclusiv la subiecte despre creditele APIA;

 Finanţare adeverinţelor APIA prin factoring.

Banca Transilvania a acordat anul trecut aproape 4.500 de credite, în valoare de 2 miliarde lei şi a ajuns la 31.000 de clienţi agribusiness.

Cifrele BT arată interesul crescut al clienților pentru creditele de capital de lucru (+39% număr de credite noi şi 5% ca valoare) şi creditele APIA (22% ca număr de credite noi şi 65% ca valoare).

2019 a însemnat pentru bancă înclusiv poziţia best in class privind scontarea adeverinţelor APIA, cu peste 2.500 de împrumuturi pentru persoanele juridice, în valoare de peste 440 de milioane de lei.

Taguri: BT  Banca Transilvania  credite firme  credite noi  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania relanseaza creditarea, prin cea mai mare campanie de shopping bancar online de pana acum: Goodvibesonly

Banca Transilvania deruleaza in perioada 2-12 iunie cea mai mare campanie de shopping bancar online de pana acum - #Goodvibesonly - cu reduceri de dobanda la credite, pentru a sustine relansarea activitatii economice si a consumului, afectate de criza COVID-19. Promotia include nu doar detalii

BRD a fost sanctionata de BNR

BRD Groupe Societe Generale a fost sanctionata de Banca Nationala a Romaniei (BNR), printr-un ordin semnat de  prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, responsabil cu supravegherea institutitutiilor de credit. Este vorba de Ordinul Prim-viceguvernatorului Băncii Naționale a detalii

Garanti BBVA este pe locul 6 in topul bancilor la gradul de penetrare a canalelor digitale

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a înregistrat o creștere cu 61% a numărului de tranzacții efectuate de clienții săi persoane fizice în perioada 16 martie - 16 aprilie, față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat detalii

Alpha Bank se doteaza cu noi modele de POS-uri pentru platile contactless

O nouă generatie de terminale EFT-POS - Verifone Engage – este lansata in Romania de Alpha Bank, marcand un pas evolutiv pe piata locala a platilor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Aceste terminale au fost dezvoltate utilizand cele mai noi standarde, oferind o detalii

Ultimele Comentarii