IFN | Profil

Mesajul Cetelem in contextul pandemiei coronavirusului COVID-19

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-04-01 22:08

Mesaj din partea conducerii BNP Paribas Personal Finance

Stimati clienti,

Amploarea pandemiei Covid-19 ne obliga astazi pe toti la o disciplina stricta cu privire la aplicarea masurilor de izolare si protectie.

In acest context nemaintalnit, in care solidaritatea si bunavointa trebuie sa se manifeste plenar, principala prioritate pentru Cetelem este fara indoiala siguranta si sanatatea angajatilor care se afla in serviciul dumneavostra in fiecare zi. Munca la distanta, telemunca, a devenit aplicabila in toate departamentele noastre, acolo unde aceasta facilitate a fost posibila din punct de vedere tehnic.

Pentru protectia consultantilor financiari care sunt alaturi de dumneavoastra in fiecare zi, in punctele de vanzare sau pe platformele de contact telefonic, am luat rapid masurile impuse de autoritati.

Toate masurile aplicate ne permit sa va asiguram ca intreaga echipa Cetelem a fost mobilizata pentru garantarea continuitatii serviciilor oferite de institutia noastra.

Angajatii Cetelem vor ramane la dispozitia dumneavoastra, prin email sau prin telefon, in incercarea de a mentine calitatea serviciilor oferite.

Site-ul www.cetelem.ro ramane accesibil. Pe cat posibil, va sfatuim sa accesati platforma Client Cetelem pentru preluarea de informatii sau pentru operatiuni curente.

In calitate de reprezentanti responsabili ai pietei creditului de consum, va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a fi alaturi de dumneavoastra in aceasta perioada de grea incercare.

Suntem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru a gasi solutiile potrivite pentru a depasi impreuna aceasta situatie.

 

In numele tuturor angajatilor Cetelem Romania, doresc sa va multumesc pentru incredere.

Aveti grija de voi si de cei dragi!

Miruna Senciuc,

Director General BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucuresti

Sursa: Cetelem.ro

Comentarii

BEJAN CRISTINA
Amanare rate
Ce trebuie facut pentru a amana ratele

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate Cetelem
Cetelem nu a anuntat ca amana ratele clientilor, de aceea va recomand sa trimiteti la Cetelem o cerere de amanare conform prevederilor OUG 37/2020 privind amanarea ratelor pe o perioada de pana la 9 luni. Sunati la Cetelem la telefoanele 021.305.12.00/ 0374.500.001 sau trimiteti un email la adresa: covid@cetelem.ro. Daca nu primiti raspuns sau aveti alte probleme, sunati-ma la 0723292899, sa va ajut.

PARTENIE MARIA
amanare plata sumei minime
bună ziua! Vă rog daă puteți să mă ajutați cu plata sumei pentru cardul de cumpărături Cetelem Dedeman care este în sumă de 250 lei. Vă rog să-mi trimiteți un mod de plată onlain din cardul meu de salariu.

MacoveiMaria
Solicit acordarea unei perioade de grație pt plata ratei lunare
Va rog să îmi acordați o perioadă de grație pt plata ratelor lunare Solicit acordarea unei perioade de grație pt plata ratei lunare

Cerbu elena bianca
Amanarea ratei minime de plata.
Doresc amanarea ratei minime de plata lunare.

Cerbu elena bianca
Amanarea ratei minime de plata.
Doresc amanarea ratei minime de plata lunare.

Mihoc Oana Iuliana
Amânare rate
Doresc amânarea ratei minime de plata lunare până în luna octombrie

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate Cetelem
Pentru amanarea ratei la Cetelem, sunati la Cetelem la telefoanele 021.305.12.00/ 0374.500.001 sau trimiteti un email la adresa: covid@cetelem.ro. Daca nu primiti raspuns sau aveti alte probleme, sunati-ma la 0723292899, sa va ajut.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilInteres crescut pentru consultatii medicale la distanta

"Am observat un interes crescut pentru serviciile conexe, precum consultațiile medicale la distanță și a doua opinie medicală, dar și pentru produse care să ofere protecție în cazul anumitor boli specifice, precum cele oncologice”, declară Tiberiu Maier (foto), CEO detalii

OTP Bank isi majoreaza capitalul cu 250 milioane lei

În concordanță cu strategia de dezvoltare organică a băncii, Apollo, prin care OTP Bank România s-a angajat să aducă în centrul deciziilor de busines nevoile clienților și să finanțeze în continuare economia locală, banca anunță încheierea detalii

BCR Leasing a amanat ratele de leasing pentru 2.000 de clienti

BCR Leasing IFN a sprijinit 2.000 de clienti aflați in dificultate, oferind soluții imediate de amânare la plată a ratelor, susținând astfel mediul antreprenorial afectat de pandemie, in anul 2020, anunta compania intr-un comunicat, in care mai arata: Cu o strategie detalii

In aplicatia CEC Bank Online Banking poti verifica si conturile altor noua banci

CEC Bank intră în domeniul open-banking, oferind acces la conturile de la alte nouă bănci și instituții financiare în aplicația sa de Mobile Banking, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: “Verificarea soldului conturilor este cea mai frecvent detalii

  

Ultimele Comentarii