Criza COVID-19 | Criza COVID-19

First Bank amana ratele la credite pentru firmele afectate de criza COVID-19

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-24 15:43

First Bank, fosta Piraeus Bank, anunta ca ofera "solutii personalizate de plata a ratelor la creditele clientilor care semnalează dificultăți generate de pandemia COVID -19."

Banca nu precizeaza despre ce fel de solutii personalizate este vorba, cum au facut alte banci, si nici daca sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si firmelor, precum si pentru care tipuri de  credite.

First Bank mentioneaza doar ca "au fost deja implementate amânări la plata ratelor la credite pentru companiile puternic afectate."

Anuntul First Bank:

FIRST BANK reduce orarul de funcționare al sucursalelor sale
Setul de măsuri implementate de First Bank în contextul Covid 19 implică și soluții personalizate pentru plata ratelor la credite/ banking la distanță / protecție sporită pentru clienți și angajați

Unitățile First Bank își modifică programul de lucru cu publicul începând de astazi, 24.03.2020, pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Pentru a-și proteja clienții și angajații din unitățile teritoriale, banca a decis ca sucursalele sale să funcționeze în intervalul 10am - 16pm.

Sucursala First Bank din Baneasa Shopping City este indisponibilă pe perioada închiderii centrului comercial (23 martie - 16 aprilie).

Această măsură suplimentară completează setul de initiațive adoptate de bancă pentru siguranța clienților și angajaților săi:

Soluții individuale de plată a ratelor la credite pentru clienți:

First Bank propune soluții personalizate clienților care semnalează dificultăți generate de pandemia COVID -19. Au fost deja implementate amânări la plata ratelor la credite pentru companiile puternic afectate.

Banking la distanță:

First Bank oferă soluții de banking la distanță pentru desfășurarea sănătoasă a operațiunilor bancare curente: platforma de internet și mobile banking, care acoperă întreaga arie de servicii și produse bancare, inclusiv plata taxelor si impozitelor locale prin secțiunea integrată ghișeul.ro, precum și platforma VideoBank, cu acces direct la un reprezentat al băncii prin video call. https://www.firstvideobank.ro/

Măsuri de protecție pentru angajați:

O serie de măsuri de prevenție și informare au fost luate încă dinainte de confirmarea primului caz de coronavirus pe teritoriul României. Împreună cu partenerii din sistemul de sănătate privat au fost făcute informări interne constante cu privire la modul în care COVID-19 poate fi prevenit prin măsuri de igienă zilnică. Pentru angajații din sucursale au fost achiziționate suplimentar produse speciale de dezinfectare. Au fost instalate dispensere cu substanțe dezinfectante speciale, la care au acces atât angajații, cât și clienții băncii. Pentru a minimiza riscul îmbolnăvirilor a fost introdus programul de lucru flexibil astfel încât angajații care au copii pot lucra de acasa, iar 50% dintre angajații First Bank pot lucra de la distanță.

First Bank va respecta cu responsabilitate toate recomandările și obligațiile anunțate de autorități și își va alinia măsurile astfel încât să își sprijine atât angajații cât și clienții.

First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii financiare clienților persoane fizice, persoane juridice și întreprinderi mici și mijlocii.

First Bank are sediul la București și operează prin intermediul a 59 de sucursale, având aproape 1.000 de specialiști angajați și aproximativ 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.firstbank.ro. Call Center First Bank - 021 303 69 69 

J.C. Flowers, proprietara First Bank, este una dintre principalele firme din domeniul investițiilor private, dedicată investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondată în 1998, firma a investit peste 15 miliarde de dolari în 52 de companii de portofoliu din 17 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, printre care se numără domeniul bancar, asigurări și reasigurări, firme de valori mobiliare, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.jcfco.com.

Comentarii

Alexandru Diana Madalina
Amanarea ratelor
Buna ziua! Sunt client First Bank,am un credit de nevoi personale,va rog sa imi spune-ti cum se poate proceda cu amanarea ratelor,avand in vedere situatia cu covid 19? Multumesc!

GHIORGHIU CARMEN
RESPECTAREA LEGII DE CATRE FIRST BANK
DE CE FIRST BANK NU PUNE IN APLICARE O SENTINTA DEFINITIVA A INSTANTEI IN DOSARUL 16680/193/2015,NU-MI SISTEAZA POPRIREA PE SALAR DESI EU MI-AM ACHITAT DATORIA CATRE BANCA, DIN AUGUST 2019, CU TOATE CA AM FACUT CERERE PRIN EXECUTOR SI AVOCAT, MI S-A RASPUNS LA CEREREA MEA DIN 14 OCTOMBRIE 2019 CA DOSARUL SE AFLA IN ANALIZA LA SI CA URMEAZA SA PRIMESC UN RASPUNS FINAL , IAR PANA AZI NU L-AM PRIMIT???CAND ACEASTA BANCA VA RESPECTA LEGEA ? IN 30 IANUARIE 2020 AM FACUT DIN NOU CERERE CATRE EXECUTOR, AM SUNAT DE NENUMARATE ORI LA BANCA, DE FIECARE DATA NU MI S-A DAT NICI UN RASPUNS, MI S-A SPUS CA VOI FI CONTACTATA , INSA ACEST LUCRU NU S-A INTAMPLAT!!

Vasile Coman - Bancherul.ro
ajutor amanare rate First Bank
Cine are nevoie de ajutor cu amanarea ratelor la First Bank poate suna la telefon 0723292899 sau sa trimita un email la adresa: vasile.coman@bancherul.ro.

Alexandru Gina
Amânarea ratelor
Buna ziua, am un credit de nevoi personale la aceasta banca și vreau amânarea ratelor, fiind in șomaj tehnic nu mai am posibilitatea sa plătesc in următoarele 4 luni. Va rog sa-mi spune-ți cum trebuie sa procedez și de ce acte aveți nevoie. Va multumesc!

Simion Gabriela ileana
0735087367
Buna ziua sunt client frust bank am un credit de nevoi personale si as dori si eu amânarea ratelor deoarece am fost afectată financiar multumesc o zi bună

DATCU FLOREA
AMANARE LA PLATA CREDIT DE NEVOI PERSONALE
BUNA ZIUA.DIN DATA 15.03.2020 AM FOST IN SUCURSALA SA DEPUN CERE DE AMANARE,DAR NU MI A FOST PRIMITA,AM SUNAT LA CLL CENTER(SE POATE VERIFICA)SA ANUNT CA NU POT ACHITA RATA LA ZI.INTR UN FINAL IN 25.03.2020 MI A FOST ACCEPTATA CEREA NO.451/25.03.2020 UNDE AM EXPUS MOTIVELE.DIN DATA DE 31.03.2020 AM DEVENIT SOMER.AM TRIMIS SI RESPECTIVUL INSCRIS.NU AM PRIMIT RASPUNS ,DAR NU POT FI ACUZAT CA SUNT RAU PLATNIC DATORITA SITUATIEI ACTUALE.ASTEPT UN RASPUNS.MULTUMESC

DATCU FLOREA
AMANARE LA PLATA CREDIT DE NEVOI PERSONALE
BUNA ZIUA.DIN DATA 15.03.2020 AM FOST IN SUCURSALA SA DEPUN CERE DE AMANARE,DAR NU MI A FOST PRIMITA,AM SUNAT LA CLL CENTER(SE POATE VERIFICA)SA ANUNT CA NU POT ACHITA RATA LA ZI.INTR UN FINAL IN 25.03.2020 MI A FOST ACCEPTATA CEREA NO.451/25.03.2020 UNDE AM EXPUS MOTIVELE.DIN DATA DE 31.03.2020 AM DEVENIT SOMER.AM TRIMIS SI RESPECTIVUL INSCRIS.NU AM PRIMIT RASPUNS ,DAR NU POT FI ACUZAT CA SUNT RAU PLATNIC DATORITA SITUATIEI ACTUALE.ASTEPT UN RASPUNS.MULTUMESC

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate First Bank
Stimata doamna Datcu, First Bank ar fi trebuit sa va accepte cererea de amanare a ratelor in sucursala. Nu puteti fi acuzata ca sunteti rau platnic, din moment ce ati anuntat banca cu privire la faptul ca nu mai aveti loc de munca, iar banca trebuie sa va aprobe cererea de amanare a ratelor, conform OUG 37/2020. Daca nu primiti raspuns de la First Bank, sunati-ma la 0723292899 sau trimiteti-mi un email la: vasile.coman@bancherul.ro.

David Elena Crina
amanarea ratelor
Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce solutii, conditii de amanare a ratelor pentru PF in contextul crizei economice generate de pandemia COVID 19. Multumesc,

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate First Bank
Stimata doamna David, pentru amanarea ratelor la First Bank, trebuie sa trimiteti e-mail la adresa: office@firstbank.ro, in care treceti datele de identificare, perioada pe care doriti amanarea si motivele. Banca este obligata sa va analizeze cererea, conform prevederilor OUG 37/2020. Daca nu reusiti sau aveti probleme, sunati-ma la tel. 0723292899 sau trimiteti-mi email la: vasile.coman@bancherul.ro

Anca Gabriel Ionut
Cerere amanare rata la creditul de nevoi personale
Buna ziua,ma numesc Anca Gabriel Ionut si am un credit de nevoi personale la banca dumneavoastra,va rog frumos sa imi trimiteti pe email un raspuns la cererea mea de amanare a ratei in conditiile in care din cauza Pandemiei de Covid 19 am intrat in somaj tehnic pe perioada nelimitata si am suferit micsorarea veniturilor substantial atat eu cat si sotia.Se poate verifica lucrul acesta.Doresc amanarea ratelor incepand cu luna Mai 2020 pe o perioada de 6 luni.Mai vreau sa stiu unde pot depune o cerere scrisa pe email cu dorinta mea de amanare a ratei pentru ca pe internet nu gasesc o cerere tip sa o complectez si sa pot primi un raspuns.Las atasat si nr.meu de telefon pentru a putea fi contactat 0764217760.Numele meu este Anca Gabriel Ionut,nascut in data de 04-04-1985,adresa mea este Deva Aleea Muncii nr3 BLe21 Sc6 Ap102 jud Hunedoara,aceasta este adresa mea din buletin.La banca sunt cu adresa Anca Gabriel Ionut sat Gothatea Nr96 com Gurasada jud Hunedoara pentru ca in Deva nu este sucursala First Bank nu o pot schimba.Va rog insistent astept un raspuns la solicitarea mea pe adresa de email gabianca4485@gmail.com sau la nr de telefon 0764217760.Multumesc.

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate First Bank
Stimate doamnule Anca, pentru amanarea ratelor la First Bank, trebuie sa trimiteti e-mail la adresa: office@firstbank.ro, in care treceti datele de identificare, perioada pe care doriti amanarea si motivele. Daca nu primiti raspuns sau aveti probleme, sunati-ma la tel. 0723292899 sau trimiteti-mi email la: vasile.coman@bancherul.ro

Iile gheorghe
Credit nevoi personale
În această perioadă se mai pot face credite?Încasez salariul la firstbank

Iile gheorghe
Credit nevoi personale
În această perioadă se mai pot face credite?Încasez salariul la firstbankAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19La BCR se poate intra fara certificat verde

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca intrarea clientilor in unitatile bancare (hub) este posibila fara prezentarea unui certificat verde (dovada vaccinarii sau trecerii prin boala COVID-19). Iata anuntul bancii, postat pe Facebook: "Împreună rămânem în detalii

Firmele, obligate sa dea zile libere parintilor care stau cu copiii in timpul pandemiei de coronavirus

Părinții care trebuie să supravegheze copiii în cazul în care cursurile sunt suspendate pot beneficia de zile libere plătite, conform unui comunicat PwC. Recent, prin Ordonanța 110/2021, Guvernul a reglementat că pentru anul școlar în curs se acordă același tip de sprijin pentru părinți cu cel care a fost în vigoare anul trecut, în contextul pandemiei. Însă pe durata vacanțelor școlare, măsura nu se aplică. Zilele libere se acordă obligatoriu de către angajator numai unuia dintre părinți, în cazul familiilor care au copii mai mici de 12 ani sau copii cu dizabilități de până la 26 de ani înscriși într-o unitate de învățământ sau într-o unitate de educație detalii

CEC Bank: accesul in banca se face fara certificat verde

"Accesul la serviciile CEC Bank nu va fi afectat de restricții. Serviciile financiare sunt esențiale pentru asigurarea nevoilor de bază", conform unui anunt al bancii, in care se adauga: "În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că serviciile bancare de detalii

Cum se amana ratele la creditele Garanti BBVA

Garanti BBVA a anuntat modalitatea de amanare a ratelor la creditele persoanelor fizice, conform prevederilor OUG 37/2020. Iata informatiile publicate de banca: Informare privind conditiile si efectele suspendarii platii ratelor la credite Avand in vedere detalii

  

Ultimele Comentarii