Criza COVID-19 | Criza COVID-19

Raiffeisen a decis sa amane cu trei luni ratele si la creditele firmelor afectate de criza COVID-19, nu doar la imprumuturile populatiei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-23 17:45

Raiffeisen Bank a anuntat ca amana cu trei luni ratele la creditele firmelor sau prelungeste pe o perioada intre trei si 12 luni liniile de credit scadente in urmatoarea perioada, pentru a veni in sprijinul companiilor afectate de criza COVID-19.

In urma cu o saptamana, banca anunta aceeasi masura, amanarea cu trei luni a ratelor la credite, dar numai pentru persoanele fizice.

Decizia Raiffeisen a fost luata dupa ce si alte banci, precum  Banca Transilvania (BT), BCR sau BRD, au hotarat sa aplice masuri de amanare a ratelor si la creditele firmelor, nu doar la cele ale populatiei.

BT a anuntat inca din 17 martie "reducerea ratelor de credit pentru următoarele 6 luni, până la 100% din aceste rate, acolo unde se justifică şi analizând impactul imediat şi pe termen mediu."

Si BRD a decis "amânarea sau diminuarea ratelor împrumuturilor pe termen mediu și lung, pentru o perioada de pana la 3 luni", in cazul microintreprinderilor, cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro.

De asemenea, BRD a anuntat si "prelungirea cu 3 luni a facilităților de credit pe termen scurt care expiră în următoarele 3 luni".

BCR a comunicat vineri ca amana cu pana la sase luni ratele la creditele firmelor si prelungeste liniile de credit.

Iata anuntul Raiffeisen:

💹 În contextul pandemiei COVID 19, Raiffeisen Bank pregătește soluții suplimentare pentru sprijinirea antreprenorilor cu credite în derulare.

🏦 Banca oferă asistență personalizată, în timp real, afacerilor care întâmpină greutăți semnificative în contextul pandemiei COVID 19 și a început implementarea următoarelor măsuri:

⌛ Amânarea cu 3 luni a ratelor de capital sau prelungirea pe o perioadă între 3 și 12 luni a liniei de credit scadente în perioada imediat următoare.

📃 Simplificarea fluxurilor interne și documentației necesară, astfel încât aceste modificări să poată fi implementate cu un minim de efort din partea clientului.

☎️ Dacă reprezentați legal o companie și considerați că veți avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite, vă rugăm să contactați telefonic responsabilul dvs. de client sau directorul de agenție sau să contactați banca la 021 306 3007.

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  Raiffeisen Bank  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  Criza COVID-19  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19La BCR se poate intra fara certificat verde

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca intrarea clientilor in unitatile bancare (hub) este posibila fara prezentarea unui certificat verde (dovada vaccinarii sau trecerii prin boala COVID-19). Iata anuntul bancii, postat pe Facebook: "Împreună rămânem în detalii

Firmele, obligate sa dea zile libere parintilor care stau cu copiii in timpul pandemiei de coronavirus

Părinții care trebuie să supravegheze copiii în cazul în care cursurile sunt suspendate pot beneficia de zile libere plătite, conform unui comunicat PwC. Recent, prin Ordonanța 110/2021, Guvernul a reglementat că pentru anul școlar în curs se acordă același tip de sprijin pentru părinți cu cel care a fost în vigoare anul trecut, în contextul pandemiei. Însă pe durata vacanțelor școlare, măsura nu se aplică. Zilele libere se acordă obligatoriu de către angajator numai unuia dintre părinți, în cazul familiilor care au copii mai mici de 12 ani sau copii cu dizabilități de până la 26 de ani înscriși într-o unitate de învățământ sau într-o unitate de educație detalii

CEC Bank: accesul in banca se face fara certificat verde

"Accesul la serviciile CEC Bank nu va fi afectat de restricții. Serviciile financiare sunt esențiale pentru asigurarea nevoilor de bază", conform unui anunt al bancii, in care se adauga: "În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că serviciile bancare de detalii

Cum se amana ratele la creditele Garanti BBVA

Garanti BBVA a anuntat modalitatea de amanare a ratelor la creditele persoanelor fizice, conform prevederilor OUG 37/2020. Iata informatiile publicate de banca: Informare privind conditiile si efectele suspendarii platii ratelor la credite Avand in vedere detalii

  

Ultimele Comentarii