BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania acorda timp de doua zile credite imobiliare si de nevoi personale cu cele mai mici dobanzi dintre toate bancile

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-02-28 09:59

Banca Transilvania (BT) deruleaza timp de doua zile, astazi si maine (28 si 29 februarie) o promotie in care acorda credite imobiliare si de nevoi personale cu cele mai mici dobanzi dintre toate bancile romanesti.

Oferta mai cuprinde leasing auto si carduri de credit.

In cazul creditelor imobiliare-ipotecare, dobanda este 4,75%, variabila, formata dintr-o marja fixa a bancii, de 2,39%, plus indicele IRCC (2,36%), care se modifica o data la trei luni, in total 4,75%.

Dobanda de 4,75% la creditele imobiliare acordate de BT in aceste doua zile este cu 0,86 puncte sub dobanda standard si cea mai mica dintre creditele existente la bancile romanesti, conform statisticii realizata de Bancherul.ro (vezi aici topul creditelor ipotecare).

Oferta BT pentru creditul ipotecar include si zero comisioane de analiza a dosarului de credit (400 de lei in mod normal) si de evaluare a imobilului (500 de lei pentru apartament si 750 lei pentru casa).

Si dobanda la creditele de nevoi personale din oferta BT valabila astazi si maine este cea mai mica din piata: 6,49% (variabila, formata din marja fixa de 4,13% plus IRCC), cu 1,62 puncte sub dobanda standard.

De altfel, BT are si in oferta standard la creditele de nevoi personale cea mai buna dobanda din piata (vezi aici topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale).

Oferta la creditele acordate acum include si scutirea de la comisionul de analiza a dosarului de credit, de 200 de lei.

La leasingul auto, dobanda promotionala valabila in aceste doua zile este 4,99%, fixa, cu 2,91 puncte sub cea standard, de 7,90%. In plus, nu se plateste comision lunar si nici de analiza.

Oferta pentru cardul de credit Star Forte include scutirea de taxa de emitere a cardului, de 20 de lei, precum si acordarea de puncte bonus in valoare de 129 de lei, care pot fi cheltuiti la cumparaturi.

Cei interesati de ofertele BT pot aplica online, pe site-ul bancii, la acest link.

 

Comunicatul BT:

BT, inspirată de anul bisect: discount-uri rare în 28 şi 29 februarie

Banca Transilvania lansează o nouă campanie de shopping bancar online, O dată la 4 ani, inspirată de 2020 - an bisect. În perioada 28 februarie, ora 9.00 - 29 februarie, ora 23.59, clienţii şi viitorii clienţi BT persoane fizice pot accesa online împrumuturi şi leasing auto cu discount-uri mari, dar şi cardul STAR cu puncte de loialitate bonus şi comision de emitere zero.

Marjele de dobândă pentru creditele de nevoi personale, împrumuturile pentru locuinţă şi leasing auto cuprinse în campanie sunt cele mai bune din oferta BT, din ultimii patru ani.

Detalii despre #odatala4ani:

- Cele mai ieftine credite de nevoi personale din oferta băncii: Practic BT cu dobândă variabilă în lei şi asigurare de viață: dobândă variabilă IRCC + marjă fixă de 4,13 pp = 6,49% şi comision de analiză zero;

- Credite pentru locuință: 4,75% dobândă variabilă în lei, comision de analiză şi evaluare zero;

- Cardul de cumpărături STAR: 129 de puncte de loialitate; comision de emitere zero;

- Leasing auto de la BT Leasing: 4,99% dobândă pentru orice auto nou de la dealeri autorizaţi din România; taxa de leasing şi comision lunar zero.

“Dacă tot este an bisect, BT a venit cu o surpriză pentru clienţi: lansăm un eveniment de shopping bancar online cu oferte unice şi vibe bun pentru clienţi. Dintotdeauna ne-a plăcut să fim acolo unde sunt clienţii şi asta facem şi acum. Vedem că ei apreciază bucuria sărbătorilor şi aniversărilor, aşa încât am construit cu discounturi şi promovare în jurul unei date destul de rare. Anul acesta, fiind an bisect, am făcut să conteze inclusiv financiar pentru clienţi, aşa încât venim cu oferte cum au mai fost la BT acum patru ani”- declară Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT.

Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT
Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT

Campaniile de shopping bancar online au fost lansate în România de Banca Transilvania şi înseamnă discounturi şi beneficii la produse şi servicii pentru actualii şi viitorii clienți ai băncii. Bank to School, Bank Friday, DragoBT, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Banksylvania, BANKschet, Ziua Bărboşilor, Ziua iubitorilor de cafea, Cea mai lungă zi, Fii golgheter cu STAR şi, ce mai nouă, O dată la patru ani sunt conceptele inspirate din trenduri, evenimente sau sărbători.

 

Taguri: credite ipotecare  credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  BT  Banca Transilvania  Calculatordecredite.ro  dobanzi credite ipotecare  credite nevoi personale  credite pentru locuinte  credite imobiliare  

Comentarii

Pripici Catalin
Cea mai mica dobanda si nu prea
Buna ziua, ati uitat sa apecificati ca acest credit este conditionat de inceheierea unei asigurari, care se plateste o data, la semnarea creditului, iar prima valoreaza aproape 3% din valoarea creditului. Adica, la un credit de 72000 RON, asigurarea costa aprox. 2000 RON si e obligatorie. Faceti si dumneavoastra socoteala, daca mai este cea mai mica dobanda la final...

Vasile Coman - Bancherul.ro
dobanda credit BT
Stimate domnule Pripici, in calculul DAE pentru credite este inclusa si asigurarea la creditul BT, astfel ca la final, costul total al acestui credit ramane cel mai mic din piata dintre ofertele standard ale tuturor bancilor.

Pripici Catalin
Cea mai mica dobanda si nu prea
Multumesc pentru raspuns! Nu am gasit nicaieri cat este DAE! Banuiesc ca asigurarea se aduna la cei 6.49%. Sper sa nu gresesc… 'Practic BT cu dobândă variabilă în lei şi asigurare de viață: dobândă variabilă IRCC + marjă fixă de 4,13 pp = 6,49%' - aici nu inteleg daca asigurarea este inclusa in cei 6.49% sau nu! Multumesc pentru timpul acordat!

Vasile Coman - Bancherul.ro
asigurare credit BT
Asigurarea nu este inclusa in dobanda de 6,49%, ci in DAE, care include atat dobanda, cat si asigurarea si alte comisioane. De exemplu, la creditul standard al BT, dupa expirarea promotiei, dobanda este 8,11% (IRCC + marja 5,75%), iar DAE, cu asigurarea, este 9,42%, calculata pentru un credit de 23.000 de lei pe 5 ani. (vedeti articolul cu topul dobanzilor la credite)

Andreka Vasile
buna doresc un credit ipotecar
buna as dori sa-mi cumpar un apartament si as avea nevoie de un credit ipotecar, cu multumiri

Andreka Vasile
buna doresc un credit ipotecar
buna as dori sa-mi cumpar un apartament si as avea nevoie de un credit ipotecar, cu multumiri

Andreka Vasile
buna doresc un credit ipotecar
buna as dori sa-mi cumpar un apartament si as avea nevoie de un credit ipotecar, cu multumiri

Vasile Coman - Bancherul.ro
credit ipotecar Banca Transilvania
Stimate domnule Andreka, sunati-ma la tel. 0723292899 sau trimiteti-mi email la adresa: vasile.coman@bancherul.ro, pentru a va ajuta sa obtineti creditul ipotecar de la Banca Transilvania.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraProblema cu platile in aplicatia Home Bank ING

Aplicatia Home Bank a ING are o problema cu platile in lei facte dupa un sablon, cele salvate sau cele frecvente, conform plangerilor clientilor bancii. "Nu pot face plata unei facturi, ca in fiecare luna, dupa ce completez datele nu se intampla nimic, nu o pot finalliza", reclama un cititor. ING a raspuns, pe Facebook, ca exista aceasta problema, iar solutia este ca platile sa se faca prin introducerea contului manual, fara a se uiliza datele presetate, sau sa se foloseasca datele din raportul de tranzactii: "Platile in lei functioneaza in parametrii normali, singura problema fiind la platile salvate/frecvente. Se poate realiza plata prin introducerea contului IBAN manual sau utilizand o plata din raportul de detalii

Noi credite APIA pentru fermieri de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lansează Creditul De 5 ori APIA, destinat finanțării culturilor agricole și creșterii animalelor, prin care fermierii pot obține până la de 5 ori valoarea unui credit anual APIA, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

ARB: Controlul Consiliului Concurenței la banci reprezintă o practică uzuală normală

Consiliul Concurenței verifică existența unui potențial comportament anticoncurențial la nivelul sectoarelor economice, un astfel de demers fiind o practică uzuală normală într-o economie funcțională, conform unui comunicat al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), in care se adauga; Asociația Română a Băncilor și băncile membre au o conduită conformă normelor de concurență, aceasta reprezentând o preocupare permanentă și prioritară la nivelul comunității bancare. În acest sens, la nivelul comunității bancare, a fost adoptat Ghidul privind conformarea cu regulile de concurență prin intermediul căruia participanții și-au asumat angajamentul de a da dovadă, în desfășurarea activităților, de un comportament detalii

Cumparaturile pentru scoala se fac in mall si supermarket, mai putin online

• Principalele tipuri de cheltuieli sunt cele cu îmbracămintea și încălțămintea • 1 din 3 părinți spune că va apela la meditații pentru copilul său • 3 din 4 părinți le-au cumpărat deja copiilor smartphone, tabletă sau laptop
 
2 din 3 părinți susțin că bugetul alocat pentru cumpărăturile cu începerea anului scolar va fi mai mare decât anul trecut. Astfel, peste 38% vorbesc despre o creștere a cheltuielilor cu 30%, în timp ce aproximativ 28% apreciază că această sumă a crescut cu 10%, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro, conform unui comunicat de detalii

  

Ultimele Comentarii