BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania acorda timp de doua zile credite imobiliare si de nevoi personale cu cele mai mici dobanzi dintre toate bancile

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-02-28 09:59

Banca Transilvania (BT) deruleaza timp de doua zile, astazi si maine (28 si 29 februarie) o promotie in care acorda credite imobiliare si de nevoi personale cu cele mai mici dobanzi dintre toate bancile romanesti.

Oferta mai cuprinde leasing auto si carduri de credit.

In cazul creditelor imobiliare-ipotecare, dobanda este 4,75%, variabila, formata dintr-o marja fixa a bancii, de 2,39%, plus indicele IRCC (2,36%), care se modifica o data la trei luni, in total 4,75%.

Dobanda de 4,75% la creditele imobiliare acordate de BT in aceste doua zile este cu 0,86 puncte sub dobanda standard si cea mai mica dintre creditele existente la bancile romanesti, conform statisticii realizata de Bancherul.ro (vezi aici topul creditelor ipotecare).

Oferta BT pentru creditul ipotecar include si zero comisioane de analiza a dosarului de credit (400 de lei in mod normal) si de evaluare a imobilului (500 de lei pentru apartament si 750 lei pentru casa).

Si dobanda la creditele de nevoi personale din oferta BT valabila astazi si maine este cea mai mica din piata: 6,49% (variabila, formata din marja fixa de 4,13% plus IRCC), cu 1,62 puncte sub dobanda standard.

De altfel, BT are si in oferta standard la creditele de nevoi personale cea mai buna dobanda din piata (vezi aici topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale).

Oferta la creditele acordate acum include si scutirea de la comisionul de analiza a dosarului de credit, de 200 de lei.

La leasingul auto, dobanda promotionala valabila in aceste doua zile este 4,99%, fixa, cu 2,91 puncte sub cea standard, de 7,90%. In plus, nu se plateste comision lunar si nici de analiza.

Oferta pentru cardul de credit Star Forte include scutirea de taxa de emitere a cardului, de 20 de lei, precum si acordarea de puncte bonus in valoare de 129 de lei, care pot fi cheltuiti la cumparaturi.

Cei interesati de ofertele BT pot aplica online, pe site-ul bancii, la acest link.

 

Comunicatul BT:

BT, inspirată de anul bisect: discount-uri rare în 28 şi 29 februarie

Banca Transilvania lansează o nouă campanie de shopping bancar online, O dată la 4 ani, inspirată de 2020 - an bisect. În perioada 28 februarie, ora 9.00 - 29 februarie, ora 23.59, clienţii şi viitorii clienţi BT persoane fizice pot accesa online împrumuturi şi leasing auto cu discount-uri mari, dar şi cardul STAR cu puncte de loialitate bonus şi comision de emitere zero.

Marjele de dobândă pentru creditele de nevoi personale, împrumuturile pentru locuinţă şi leasing auto cuprinse în campanie sunt cele mai bune din oferta BT, din ultimii patru ani.

Detalii despre #odatala4ani:

- Cele mai ieftine credite de nevoi personale din oferta băncii: Practic BT cu dobândă variabilă în lei şi asigurare de viață: dobândă variabilă IRCC + marjă fixă de 4,13 pp = 6,49% şi comision de analiză zero;

- Credite pentru locuință: 4,75% dobândă variabilă în lei, comision de analiză şi evaluare zero;

- Cardul de cumpărături STAR: 129 de puncte de loialitate; comision de emitere zero;

- Leasing auto de la BT Leasing: 4,99% dobândă pentru orice auto nou de la dealeri autorizaţi din România; taxa de leasing şi comision lunar zero.

“Dacă tot este an bisect, BT a venit cu o surpriză pentru clienţi: lansăm un eveniment de shopping bancar online cu oferte unice şi vibe bun pentru clienţi. Dintotdeauna ne-a plăcut să fim acolo unde sunt clienţii şi asta facem şi acum. Vedem că ei apreciază bucuria sărbătorilor şi aniversărilor, aşa încât am construit cu discounturi şi promovare în jurul unei date destul de rare. Anul acesta, fiind an bisect, am făcut să conteze inclusiv financiar pentru clienţi, aşa încât venim cu oferte cum au mai fost la BT acum patru ani”- declară Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT.

Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT
Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT

Campaniile de shopping bancar online au fost lansate în România de Banca Transilvania şi înseamnă discounturi şi beneficii la produse şi servicii pentru actualii şi viitorii clienți ai băncii. Bank to School, Bank Friday, DragoBT, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Banksylvania, BANKschet, Ziua Bărboşilor, Ziua iubitorilor de cafea, Cea mai lungă zi, Fii golgheter cu STAR şi, ce mai nouă, O dată la patru ani sunt conceptele inspirate din trenduri, evenimente sau sărbători.

 

Taguri: credite ipotecare  credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  BT  Banca Transilvania  Calculatordecredite.ro  dobanzi credite ipotecare  credite nevoi personale  credite pentru locuinte  credite imobiliare  

Comentarii

Pripici Catalin
Cea mai mica dobanda si nu prea
Buna ziua, ati uitat sa apecificati ca acest credit este conditionat de inceheierea unei asigurari, care se plateste o data, la semnarea creditului, iar prima valoreaza aproape 3% din valoarea creditului. Adica, la un credit de 72000 RON, asigurarea costa aprox. 2000 RON si e obligatorie. Faceti si dumneavoastra socoteala, daca mai este cea mai mica dobanda la final...

Vasile Coman - Bancherul.ro
dobanda credit BT
Stimate domnule Pripici, in calculul DAE pentru credite este inclusa si asigurarea la creditul BT, astfel ca la final, costul total al acestui credit ramane cel mai mic din piata dintre ofertele standard ale tuturor bancilor.

Pripici Catalin
Cea mai mica dobanda si nu prea
Multumesc pentru raspuns! Nu am gasit nicaieri cat este DAE! Banuiesc ca asigurarea se aduna la cei 6.49%. Sper sa nu gresesc… 'Practic BT cu dobândă variabilă în lei şi asigurare de viață: dobândă variabilă IRCC + marjă fixă de 4,13 pp = 6,49%' - aici nu inteleg daca asigurarea este inclusa in cei 6.49% sau nu! Multumesc pentru timpul acordat!

Vasile Coman - Bancherul.ro
asigurare credit BT
Asigurarea nu este inclusa in dobanda de 6,49%, ci in DAE, care include atat dobanda, cat si asigurarea si alte comisioane. De exemplu, la creditul standard al BT, dupa expirarea promotiei, dobanda este 8,11% (IRCC + marja 5,75%), iar DAE, cu asigurarea, este 9,42%, calculata pentru un credit de 23.000 de lei pe 5 ani. (vedeti articolul cu topul dobanzilor la credite)Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraMasura BRD pentru coronavirus: online banking gratis timp de trei luni

BRD Societe Generale a anuntat ca a decis o serie de masuri in contextul coronavirs, printre care online banking (MyBRD Net si MyBRD Mobile) gratuit in perioada 16 martie - 16 iunie 2020, atat pentru administrarea aplicatiilor, cat si pentru transferuri în zona SEPA în lei și detalii

Masurile propuse de banci pentru lupta impotriva coronavirusului

Consiliul Investitorilor Straini si Confederatia Patronala Concordia, din care fac parte si o parte dintre banci, prin Consiliul Patronatelor Bancare, au anuntat ieri un "set de masuri pentru atenuarea impactului economic al epidemiei coronavirus". Iata masurile propuse pentru detalii

Bancile se pregatesc de amanarea ratelor la credite, ca masura impotriva coronavirusului

Bancile vor decide amanarea ratelor la credite, ca masura pentru evitarea raspandirii coronavirusului prin prezenta clientilor la ghiseele bancare, dar si pentru a ajuta firmele afectate de criza de epidemie, precum cele din turism. Informatia a fost confirmata si de reprezentantii detalii

Vivre Deco a gasit raspunsul la intrebarea: e posibil sa ne facem planuri de crestere prin Bursa?

Vivre Deco, unul dintre cei mai mari retaileri online de mobilă și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, a încheiat cu succes plasamentul privat de obligațiuni prin care a atras 3,5 milioane euro, cu scadență în 2025 și la o dobândă de 5,25%, anunta Banca detalii

Ultimele Comentarii