BANCI | Profil

Banca Transilvania a lansat noi pachete de cont curent pentru firme, cu plati nelimitate in reteaua BT

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-01-27 20:05

Pachetul Nelimitat, care are la bază ideea transferurilor gratuite între clienții BT, a generat o adevărată comunitate formată din 250.000 de antreprenori, anunta Banca Transilvania (BT), intr-un comunicat, in care adauga:

Banca Transilvania a ajuns la 250.000 de clienți antreprenori cu pachete de cont curent, +25% în 2019 față de 2018.

Pachetele de cont curent sunt accesate de peste 60% din clienții activi companii ai băncii.

În 2019, BT avea 310.000 de clienți IMM activi, +15% față de 2018.

 Banca a simplificat facilitatea Nelimitat, care de acum este în 4 pachete de cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua BT şi operațiuni interbancare în lei şi valută.

Facilitatea a fost constuită pe ideea transferurilor gratuite între clienții BT.

 Pentru un client BT cu Pachet Nelimitat, o plată în lei costă cât o plată în euro, dolari sau în orice altă valută, oriunde în lume. 

- 215.000 de clienți ai Băncii Transilvania folosesc Pachetul Nelimitat şi 35.000, Pachetul Primul An Gratuit, iar ambele sunt facilități unice pe piață.

Pachetul Primul An Gratuit se adresează antreprenorilor la început de drum şi înseamnă comisioane zero la o serie de operațiuni bancare pentru clienții cu firme în primul an de activitate.

După un an, oferta se transformă automat în Pachetul Nelimitat, care înseamnă un pachet de bază, cu tranzacții nelimitate în rețeaua BT, la care clientul poate adăuga extraopțiuni în funcție de numărul de operațiuni pe care îl face lunar în orice valută.

Noul Nelimitat, în 4 variante:

 Pachetul de bază NELIMITAT în rețeaua BT: număr nelimitat de operațiuni între clienții BT IMM, 5 retrageri gratuite de la ATM-urile proprii, cu păstrarea limitei actuale pentru retragere/zi/cont, la 10.000 lei), card Visa Business Silver, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, 40 de notificări pe cont (29 lei/lună);

 Pachetul de bază + 10 operațiuni interbancare în lei sau valută (46 lei/lună);

 Pachetul de bază + 25 de operațiuni interbancare în lei sau valută (76 lei/lună);

 Pachetul de bază + operațiuni nelimitate: număr nelimitat de plăți, în orice valută (abonament: 129 lei/lună).

Pentru un client BT cu Pachet Nelimitat, o plată în lei costă cât o plată în euro, dolari sau în orice altă valută, oriunde în lume.

Banca Transilvania are cea mai mare acoperire în ceea ce priveşte IMM-urile din România. 3 din 5 IMM-uri din România lucrează cu Banca Transilvania.

 

Taguri: BT  Banca Transilvania  comisioane cont bancar  cont bancar  cont bancar firma  

Comentarii

Alex
BT
310.000 clienti pj din aproximativ 800.000 pj la nivel national.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilProfitul BRD se injumatateste din cauza crizei COVID-19

BRD Groupe Societe Generale, a treia mare banca din Romania, a estimat ca ar putea suferi pierderi de 225 milioane lei din cauza creditelor pe care nu le va mai putea recupera din cauza crizei COVID-19, astfel ca a pus deoparte (provizionat) in contabilitate respectiva suma. In detalii

Raiffeisen Bank continua razboiul in justitie cu Curtea de Conturi

Raiffeisen Bank, prin banca pentru locuinte, redenumita recent Aedificium Banca pentru Locuinte, a cerut judecatorilor de la Inalta Curt de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) cu privire la legea de functionare a Curtii de Conturi, cu care detalii

Banca Transilvania sustine telemedicina prin solutia de plata cu cardul IPay BT

Medicii antreprenori care doresc să ofere de acum înainte consultaţii online pot apela la soluţia de telemedicină şi la soluţia de plată cu cardul a serviciilor medicale, oferite de DataKlas eMedical şi Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici, anunta banca intr-un comunicat, detalii

Banca Transilvania a castigat licitatia pentru creditarea Transgaz

Astăzi, la sediul Reprezentanței sale din București, Bldv. Primăverii nr. 55, SNTGN Transgaz SA a semnat cu BANCA TRANSILVANIA, Contractul de facilități reutilizabile de credit și de emitere de scrisori de garanție, în valoare de 300 milioane RON, pe o durată de doi ani, destinat detalii

Ultimele Comentarii