BANCI | Cariera

Sefa resurselor umane din BRD, Adela Jansen, a demisionat dupa ce banca a descoperit ca dadea mita angajatilor CNAS

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-12-08 09:11

Adela Jansen

Adela Jansen, directorul de resurse umane al BRD Groupe Societe Generale, si-a dat demisia dupa ce banca a descoperit ca aceasta dadea mita functionarilor statului de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Jansen si subordonatii sai de la resurse umane dadeau angajatilor CNAS cadouri si carduri preplatite pentru ca acestia sa plateasca mai repede bancii banii pentru concediile medicale ale angajatilor, conform relatarilor presei.

BRD precizeaza ca acest caz a fost descoperit in urma unei anchete interne iar banca a sesizat autoritatile cu privire la incalcarea legii. Presa a relatat ca banca si angajatii BRD de la resurse umane s-au autodenuntat la Parchet.

Ce spune BRD:

"BRD aplică o politică de toleranță zero la încălcarea regulilor de etică, implementând în acest sens proceduri de lucru stricte și controale. Totodată, ne asigurăm că procedurile interne sunt aplicate cu rigoare și raportăm eventualele neconformități autorităților, așa cum a fost cazul în această situație.

În timpul derulării uneia dintre aceste proceduri, echipele noastre au identificat o posibilă situație, pe care au sesizat-o autorităților, pentru a fi investigată, dacă va fi considerat necesar. BRD este pregatită să coopereze cu autoritățile competente.

Posibila neconformitate provine dintr-o zonă administrativă a organizației, Departamentul Resurse Umane, în care nu există contact cu clienții și în care nu se desfășoară activități bancare, așadar această acțiune nu afectează în niciun fel clienții băncii.

Investigația internă în acest caz nu este finalizată, și dorim să subliniem că BRD respectă cele mai înalte standarde în materie de etică, precum și prezumția de nevinovăție, până la finalizarea investigației.

După mai bine de un deceniu şi jumătate de implicare deplină şi contribuţie importantă la dezvoltarea BRD, atât din poziţia de Secretar General, cât mai ales din cea de Director Executiv Resurse Umane, Adela Jansen a hotărât să aleagă un nou drum, urmând să se dedice unor noi provocări profesionale.

Alături de o echipă de profesioniști motivați, Adela a îndeplinit un rol important în toate proiectele de transformare ale băncii, activitatea de resurse umane fiind unul dintre pilonii de dezvoltare ai Grupului BRD.

”Îi mulţumim Adelei pentru toată implicarea şi devotamentul său arătat Grupului BRD şi îi dorim succes în proiectele viitoare !”, a declarat François Bloch, Directorul General al BRD Groupe Société Générale.”

Adela Jansen este angajata BRD de 16 ani, din 2003, timp in care a ocupat doar doua posturi importante in conducerea bancii: in perioada 2003-2008 a fost secretarul general al BRD, dupa care a preluat functia de sefa a resurselor umane, pana in acum.

 

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraBanca Transilvania face 70 de noi angajari lunar

Banca Transilvania a avut acelaşi ritm de angajări în martie – mai a.c. ca în perioada similară a anului trecut, cu aproape 70 de joburi noi/lună, în întreaga ţară, anunta banca, intr-un comunicat, in care adauga: Continuarea recrutărilor la BT a fost detalii

Sefa resurselor umane din BRD, Adela Jansen, a demisionat dupa ce banca a descoperit ca dadea mita angajatilor CNAS

Adela Jansen, directorul de resurse umane al BRD Groupe Societe Generale, si-a dat demisia dupa ce banca a descoperit ca aceasta dadea mita functionarilor statului de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Jansen si subordonatii sai de la resurse umane dadeau angajatilor CNAS detalii

Simona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Ultimele Comentarii