BANCI | Cariera

Sefa resurselor umane din BRD, Adela Jansen, a demisionat dupa ce banca a descoperit ca dadea mita angajatilor CNAS

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-12-08 09:11

Adela Jansen

Adela Jansen, directorul de resurse umane al BRD Groupe Societe Generale, si-a dat demisia dupa ce banca a descoperit ca aceasta dadea mita functionarilor statului de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Jansen si subordonatii sai de la resurse umane dadeau angajatilor CNAS cadouri si carduri preplatite pentru ca acestia sa plateasca mai repede bancii banii pentru concediile medicale ale angajatilor, conform relatarilor presei.

BRD precizeaza ca acest caz a fost descoperit in urma unei anchete interne iar banca a sesizat autoritatile cu privire la incalcarea legii. Presa a relatat ca banca si angajatii BRD de la resurse umane s-au autodenuntat la Parchet.

Ce spune BRD:

"BRD aplică o politică de toleranță zero la încălcarea regulilor de etică, implementând în acest sens proceduri de lucru stricte și controale. Totodată, ne asigurăm că procedurile interne sunt aplicate cu rigoare și raportăm eventualele neconformități autorităților, așa cum a fost cazul în această situație.

În timpul derulării uneia dintre aceste proceduri, echipele noastre au identificat o posibilă situație, pe care au sesizat-o autorităților, pentru a fi investigată, dacă va fi considerat necesar. BRD este pregatită să coopereze cu autoritățile competente.

Posibila neconformitate provine dintr-o zonă administrativă a organizației, Departamentul Resurse Umane, în care nu există contact cu clienții și în care nu se desfășoară activități bancare, așadar această acțiune nu afectează în niciun fel clienții băncii.

Investigația internă în acest caz nu este finalizată, și dorim să subliniem că BRD respectă cele mai înalte standarde în materie de etică, precum și prezumția de nevinovăție, până la finalizarea investigației.

După mai bine de un deceniu şi jumătate de implicare deplină şi contribuţie importantă la dezvoltarea BRD, atât din poziţia de Secretar General, cât mai ales din cea de Director Executiv Resurse Umane, Adela Jansen a hotărât să aleagă un nou drum, urmând să se dedice unor noi provocări profesionale.

Alături de o echipă de profesioniști motivați, Adela a îndeplinit un rol important în toate proiectele de transformare ale băncii, activitatea de resurse umane fiind unul dintre pilonii de dezvoltare ai Grupului BRD.

”Îi mulţumim Adelei pentru toată implicarea şi devotamentul său arătat Grupului BRD şi îi dorim succes în proiectele viitoare !”, a declarat François Bloch, Directorul General al BRD Groupe Société Générale.”

Adela Jansen este angajata BRD de 16 ani, din 2003, timp in care a ocupat doar doua posturi importante in conducerea bancii: in perioada 2003-2008 a fost secretarul general al BRD, dupa care a preluat functia de sefa a resurselor umane, pana in acum.

 

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraUfuk Tandoğan va fi inlocuit cu Mustafa Tiftikçioğlu la conducerea Garanti BBVA Romania

Garanti BBVA Romania anunță retragerea lui Ufuk Tandoğan de la conducerea băncii. Grupul Garanti a precizat ca acesta va fi inlocuit cu Mustafa Tiftikçioğlu, seful riscului pentru clientii companii in cadrul bancii. După o carieră de peste 35 de ani în grupul Garanti detalii

CEC Bank are un nou director de retea

Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea rețelei de sucursale CEC Bank, poziție din care va coordona cea mai mare rețea teritorială bancară din România, care include peste 1.000 de unități, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Gabriel Pralea detalii

ING Bank are un nou economist-sef: Valentin Tataru

Valentin Tătaru este numit economist-șef pentru ING Bank România, rol pe care îl va prelua din luna ianuarie. Valentin s-a alăturat ING România în 2007, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Timp de 10 ani a lucrat în cadrul departamentului de detalii

Documentar despre Simona Halep, sustinut de BT

Românii au ocazia, de Ziua României, să vadă primul documentar cu şi despre Simona Halep, unul dintre cei mai mari sportivi din România, numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni, anunta Banca Transilvania (BT) intr-un comunicat, in care mai detalii

  

Ultimele Comentarii