BANCI | Cariera

Costin Mincovici este noul sef al creditarii la TBI Bank, unde costul creditelor e de trei ori mai mare decat la banci

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-12 11:13

Costin Mincovici

TBI Bank anunță intr-un comunicat numirea lui Costin Mincovici (foto) în poziția de Chief Credit Officer.

TBI Bank acorda credite de nevoi personale prin intermediul IFN-ului TBI Credit, cu dobanzi anuale efective (DAE) in jurul a 30% pe an, de trei ori mai ridicate decat un credit bancar.

In comunicatul TBI Bank se mai arata urmatoarele:

Mincovici îl înlocuiește pe Martin Muransky, care a preluat poziția de Chief Risk Officer în cadrul grupului 4finance, compania-mamă a TBI Bank și unul dintre liderii din industria creditelor de consum:

Costin Mincovici este specializat în managementul riscului de-a lungul întregului proces de creditare. Pe parcursul carierei dezvoltate în instituții bancare și nebancare, și-a asumat roluri variate în aria de risc, de la risc de credit sau antifraudă până la calitatea portofoliului, și a gestionat activ portofolii semnificative de credit. El s-a alăturat 4finance în 2017, în poziția de Director de Risc pe Europa și Director Global al Departamentului de Colectare.

„Sunt încântat să mă alătur TBI Bank și să îi sprijin viziunea de dezvoltare bazată pe transformare digitală. Cât am lucrat la 4finance am ajuns să cunosc bine TBI Bank și mă bucur să devin parte a unei echipe puternice”, spune Costin Mincovici, noul Chief Credit Officer al TBI Bank.

„Talentele reprezintă componenta vitală pentru succesul oricărui business. Suntem mereu în căutare de manageri eficienți care să se alăture echipei TBI Bank și care să ne ajute să ne consolidăm și să evoluăm în acord cu nevoile clienților. Numirea lui Costin este importantă pentru operațiunile noastre, iar experiența și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații. Îi mulțumim lui Martin pentru rezultatele grozave la TBI Bank și cred sincer că va avea o contribuție importantă și la nivel de grup”, a declarat Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).

Noul Chief Credit Officer al TBI Bank se va concentra în activitatea sa pe întregul ciclu de creditare retail, menținând și dezvoltând pașii majori făcuți până acum de echipa de risc, cu obiectivul de a îmbunătăți experiența de risc în ansamblu, atât pentru clienții externi, cât și pentru cei interni, în direcția strategiei TBI de a-și consolida poziția de creditor digital de ultimă generație.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o instituție bancară parte a grupului 4finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online și pe dispozitive mobile, cu activități în România, Bulgaria, Germania și Suedia. Cu o rețea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește peste 1,2 milioane de clienți. Atenția TBI Bank pentru clienți susține strategia companiei de a deveni furnizor de credite digitale de ultimă generație. Modelul de afaceri de succes și atenția pentru client au sprijinit TBI Bank să devină cea mai profitabilă și eficientă bancă din Bulgaria (Capital K10).

 

Taguri: TBI Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraCEC Bank are un nou presedinte al CA: Mirela Calugareanu

Adunarea Generală a acționarilor CEC Bank, instituție de credit controlată integral de statul român, prin Ministerul de Finanțe, a aprobat azi schimbări la nivelul Consiliului de Administrație (CA), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:  Astfel, Mirela detalii

CEC Bank are un nou director pentru administrarea activelor si pasivelor bancii

Ionuț Lianu (40 ani), în calitate de Ofițer Șef, va asigura managementul activelor și pasivelor CEC Bank, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Ionuț Lianu va coordona activitățile de management al lichidității, precum și o parte din activitățile de trezorerie detalii

Mugur Isarescu a fost colaborator al Securitatii, a anuntat CNSAS

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a fost colaborator al Securitatii, politia politica a fostului regim comunist al lui Nicolae Ceausescu, a stabilit Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS). Decizia CNSAS trebuie insa validata de detalii

Banca Transilvania face 70 de noi angajari lunar

Banca Transilvania a avut acelaşi ritm de angajări în martie – mai a.c. ca în perioada similară a anului trecut, cu aproape 70 de joburi noi/lună, în întreaga ţară, anunta banca, intr-un comunicat, in care adauga: Continuarea recrutărilor la BT a fost detalii

Ultimele Comentarii