BANCI | Cariera

Costin Mincovici este noul sef al creditarii la TBI Bank, unde costul creditelor e de trei ori mai mare decat la banci

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-12 11:13

Costin Mincovici

TBI Bank anunță intr-un comunicat numirea lui Costin Mincovici (foto) în poziția de Chief Credit Officer.

TBI Bank acorda credite de nevoi personale prin intermediul IFN-ului TBI Credit, cu dobanzi anuale efective (DAE) in jurul a 30% pe an, de trei ori mai ridicate decat un credit bancar.

In comunicatul TBI Bank se mai arata urmatoarele:

Mincovici îl înlocuiește pe Martin Muransky, care a preluat poziția de Chief Risk Officer în cadrul grupului 4finance, compania-mamă a TBI Bank și unul dintre liderii din industria creditelor de consum:

Costin Mincovici este specializat în managementul riscului de-a lungul întregului proces de creditare. Pe parcursul carierei dezvoltate în instituții bancare și nebancare, și-a asumat roluri variate în aria de risc, de la risc de credit sau antifraudă până la calitatea portofoliului, și a gestionat activ portofolii semnificative de credit. El s-a alăturat 4finance în 2017, în poziția de Director de Risc pe Europa și Director Global al Departamentului de Colectare.

„Sunt încântat să mă alătur TBI Bank și să îi sprijin viziunea de dezvoltare bazată pe transformare digitală. Cât am lucrat la 4finance am ajuns să cunosc bine TBI Bank și mă bucur să devin parte a unei echipe puternice”, spune Costin Mincovici, noul Chief Credit Officer al TBI Bank.

„Talentele reprezintă componenta vitală pentru succesul oricărui business. Suntem mereu în căutare de manageri eficienți care să se alăture echipei TBI Bank și care să ne ajute să ne consolidăm și să evoluăm în acord cu nevoile clienților. Numirea lui Costin este importantă pentru operațiunile noastre, iar experiența și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații. Îi mulțumim lui Martin pentru rezultatele grozave la TBI Bank și cred sincer că va avea o contribuție importantă și la nivel de grup”, a declarat Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).

Noul Chief Credit Officer al TBI Bank se va concentra în activitatea sa pe întregul ciclu de creditare retail, menținând și dezvoltând pașii majori făcuți până acum de echipa de risc, cu obiectivul de a îmbunătăți experiența de risc în ansamblu, atât pentru clienții externi, cât și pentru cei interni, în direcția strategiei TBI de a-și consolida poziția de creditor digital de ultimă generație.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o instituție bancară parte a grupului 4finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online și pe dispozitive mobile, cu activități în România, Bulgaria, Germania și Suedia. Cu o rețea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește peste 1,2 milioane de clienți. Atenția TBI Bank pentru clienți susține strategia companiei de a deveni furnizor de credite digitale de ultimă generație. Modelul de afaceri de succes și atenția pentru client au sprijinit TBI Bank să devină cea mai profitabilă și eficientă bancă din Bulgaria (Capital K10).

 

Taguri: TBI Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii