TEHNOLOGII BANCARE | Banca Comerciala Romana (BCR)

Noi servicii pentru conturile BCR accesibile online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-10 09:32

Banca Comerciala Romana (BCR) isi informeaza clientii ca pot beneficia de noi servicii pentru conturile acestora, accesibile online, in urma intrarii in vigoare a Regulamentului European privind Platile: 

"Regulamentul European isi propune sa ofere clientilor o gama larga de servicii si de prestatori de servicii.

Pe scurt, poti oferi acces la conturile tale unei companii fin-tech sau o alta banca (Tert PSP), iar BCR ii va permite accesul la datele din conturile tale ca tu sa poti beneficia de serviciile de mai jos:

- Servicii de informații despre cont – vei putea vizualiza soldul si tranzactiile din contul tau BCR prin intermediul aplicatiei oferite de o alta companie fin-tech/alta banca, fara a mai fi nevoit sa te autentifici in Internet si Mobile Banking BCR. Pentru autentificare vei folosi user-ul si codul generat de aplicatia eToken/dispozitivul Token.

- Servicii de initiere a platii - vei putea plati direct din contul tau BCR prin intermediul aplicatiei oferite de un Tert PSP, fara a mai fi nevoit sa te autentifici in Internet si Mobile Banking BCR. Pentru autorizarea platii vei folosi user-ul si codul generat de aplicatia eToken/dispozitivul Token.

- Confirmarea disponibilitatii fondurilor - iti poti da acordul ca un anumit Tert PSP sa verifice disponibilitatea in contul tau a unei anumite sume in vederea initierii unei tranzactii cu cardul emis de acel Tert PSP. Acest acord este valabil atat timp cat il permiti.

Pentru siguranta conturilor tale, inainte de a folosi datele tale de autentificare in Internet si Mobile Banking BCR pentru a accesa serviciile oferite de o alta companie fin-tech/alta banca, este bine sa te asiguri ca este autorizat/inregistrat."

 

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Comerciala Romana (BCR)BCR si-a vandut fostul sediu, Bucharest Financial Plaza

Banca Comercială Română (BCR) a finalizat transferul de proprietate asupra clădirii Bucharest Financial Plaza, fostul sediu al companiei din Calea Victoriei, către Immofinanz, unul dintre cele mai importante grupuri imobiliare din Europa Centrală și de Est, anunta banca intr-un detalii

Tentative de fraudare a clientilor BCR, prin mesaje tip phishing, care pretind ca vin din partea bancii

CERT-RO, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica, anunta existenta unor tentative de fraudare a clientilor BCR prin intermediul mesajelor de tip phishing, care aparent sunt din partea bancii, dar in realitate sunt trimise de hackeri, cu scopul de a-i determina pe detalii

Cum sa previi fraudele informatice (recomandarile BCR)

Creste numarul tentativelor de frauda de la distanta sau de atacuri informatice. Pentru protectia ta iti oferim cateva recomandari si sfaturi de securitate de care sa tii cont, conform unui anunt al BCR, in care se mai arata: - NU furniza niciodata altor persoane datele tale de acces la detalii

Cum sa previi fraudele informatice (recomandarile BCR)

In aceasta perioada, pe langa dorintele pentru 2021, te rugam sa fii atent la tentativele de frauda sau de atacuri informatice. Iti reamintim sa nu oferi niciodata cuiva datele tale de acces la internet banking, cum ar fi numele de utilizator George sau parola de la eToken. In detalii

  

Ultimele Comentarii