TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Banca Comerciala Romana (BCR)

Noi servicii pentru conturile BCR accesibile online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-10 09:32

Banca Comerciala Romana (BCR) isi informeaza clientii ca pot beneficia de noi servicii pentru conturile acestora, accesibile online, in urma intrarii in vigoare a Regulamentului European privind Platile: 

"Regulamentul European isi propune sa ofere clientilor o gama larga de servicii si de prestatori de servicii.

Pe scurt, poti oferi acces la conturile tale unei companii fin-tech sau o alta banca (Tert PSP), iar BCR ii va permite accesul la datele din conturile tale ca tu sa poti beneficia de serviciile de mai jos:

- Servicii de informații despre cont – vei putea vizualiza soldul si tranzactiile din contul tau BCR prin intermediul aplicatiei oferite de o alta companie fin-tech/alta banca, fara a mai fi nevoit sa te autentifici in Internet si Mobile Banking BCR. Pentru autentificare vei folosi user-ul si codul generat de aplicatia eToken/dispozitivul Token.

- Servicii de initiere a platii - vei putea plati direct din contul tau BCR prin intermediul aplicatiei oferite de un Tert PSP, fara a mai fi nevoit sa te autentifici in Internet si Mobile Banking BCR. Pentru autorizarea platii vei folosi user-ul si codul generat de aplicatia eToken/dispozitivul Token.

- Confirmarea disponibilitatii fondurilor - iti poti da acordul ca un anumit Tert PSP sa verifice disponibilitatea in contul tau a unei anumite sume in vederea initierii unei tranzactii cu cardul emis de acel Tert PSP. Acest acord este valabil atat timp cat il permiti.

Pentru siguranta conturilor tale, inainte de a folosi datele tale de autentificare in Internet si Mobile Banking BCR pentru a accesa serviciile oferite de o alta companie fin-tech/alta banca, este bine sa te asiguri ca este autorizat/inregistrat."

 

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Comerciala Romana (BCR)Ultimele Comentarii