BANCI | Cariera

Laurentiu Mitrache se retrage de la conducerea CEC Bank, din motive personale, confirma banca; va fi inlocuit de prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-08-08 15:14

Laurentiu Mitrache

Laurentiu Mitrache a demisionat de la conducerea CEC Bank, din motive personale, a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro. Atributiile sale vor fi preluate, de luni, de catre prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu.

"CEC Bank confirma incetarea mandatului domnului Laurentiu Gabriel Mitrache, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al Bancii.

Incetarea mandatului va fi efectiva din data de 12.08.2019, are la baza motive personale si survine ca urmare a solicitarii domnului Mitrache.

Atributiile vor fi preluate de catre domnul Bogdan Constantin Neacsu, in prezent Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, dupa finalizarea demersurilor de autorizare la Banca Nationala a Romaniei.

Conducerea Bancii va fi asigurata astfel de: domnul Bogdan Constantin Neacsu, in prezent Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, doamna Mihaela Popa- Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie si de doamna Mirela Iovu - Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie.

CEC Bank reitereaza preocuparea continua pentru sustinerea economiei romanesti si oferirea de servicii de calitate tuturor romanilor", a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro.

Laurentiu Mitrache a facut parte din conducerea executiva a CEC Bank, in calitate de Director general - Presedinte al Comitetului de Directie, incepand cu data de 4 ianuarie 2019, conform prezentarii de pe site-ul bancii.

In perioada 2006-2015, domnul Mitrache a detinut functia de director general in cadrul Leumi Bank Romania. Intre anii 2000 si 2006, a facut parte din managementul Volksbank Romania, ocupand pozitiile de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie (2000-2003) si director general si Presedinte al Consiliului de Administratie (2003-2006). De asemenea, in perioada 1997-2000, a ocupat functia de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Demir Bank Romania.

Cariera bancara a domnului Mitrache a debutat si s-a consolidat in cadrul Bancii de Investitii a Romaniei, in perioada 1983-1997, ocupand importante pozitii manageriale precum: director adjunct - Directia Internationala, director adjunct - Directia Operatiuni Valutare Centrala, director adjunct sucursala, sef serviciu operatiuni valutare, sef serviciu finantare. In afara sistemului bancar, domnul Mitrache a activat ca economist in activitatea industriala de productie.

A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa academica a fost completata de cursuri si programe de dezvoltare profesionala in diverse arii ale activitatii bancare: operatiuni bancare interne si internationale, factoring, analiza de credit s.a., organizate de institutii de prestigiu precum Banque Nationale de Paris sau Citibank.

 

Taguri: CEC Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii

 • A+ în finanțare.

  Oferta noastră propusă pentru clienți în noul an este un angajament pozitiv și total, așa că ... detalii

 • imprumutul

  Împrumuturi de primăvară, LLC Aveți nevoie de împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ... detalii

 • Reziliat contract Vodafone

  In 2016 am reziliat contractul Vodafone ca urmare a scăderii contractului, achitând toate ... detalii

 • Clienti CHF

  Asteptam de urgență o oferta de conversie a creditelor in CHF - a fost singura banca din sistem ... detalii

 • risc valutar

  Cine va pus sa luati credite in CHF??? Si pe mine au incercat sa ma abureasca cu CHF dar nu am ... detalii