BANCI | Cariera

Laurentiu Mitrache se retrage de la conducerea CEC Bank, din motive personale, confirma banca; va fi inlocuit de prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-08-08 15:14

Laurentiu Mitrache

Laurentiu Mitrache a demisionat de la conducerea CEC Bank, din motive personale, a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro. Atributiile sale vor fi preluate, de luni, de catre prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu.

"CEC Bank confirma incetarea mandatului domnului Laurentiu Gabriel Mitrache, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al Bancii.

Incetarea mandatului va fi efectiva din data de 12.08.2019, are la baza motive personale si survine ca urmare a solicitarii domnului Mitrache.

Atributiile vor fi preluate de catre domnul Bogdan Constantin Neacsu, in prezent Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, dupa finalizarea demersurilor de autorizare la Banca Nationala a Romaniei.

Conducerea Bancii va fi asigurata astfel de: domnul Bogdan Constantin Neacsu, in prezent Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, doamna Mihaela Popa- Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie si de doamna Mirela Iovu - Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie.

CEC Bank reitereaza preocuparea continua pentru sustinerea economiei romanesti si oferirea de servicii de calitate tuturor romanilor", a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro.

Laurentiu Mitrache a facut parte din conducerea executiva a CEC Bank, in calitate de Director general - Presedinte al Comitetului de Directie, incepand cu data de 4 ianuarie 2019, conform prezentarii de pe site-ul bancii.

In perioada 2006-2015, domnul Mitrache a detinut functia de director general in cadrul Leumi Bank Romania. Intre anii 2000 si 2006, a facut parte din managementul Volksbank Romania, ocupand pozitiile de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie (2000-2003) si director general si Presedinte al Consiliului de Administratie (2003-2006). De asemenea, in perioada 1997-2000, a ocupat functia de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Demir Bank Romania.

Cariera bancara a domnului Mitrache a debutat si s-a consolidat in cadrul Bancii de Investitii a Romaniei, in perioada 1983-1997, ocupand importante pozitii manageriale precum: director adjunct - Directia Internationala, director adjunct - Directia Operatiuni Valutare Centrala, director adjunct sucursala, sef serviciu operatiuni valutare, sef serviciu finantare. In afara sistemului bancar, domnul Mitrache a activat ca economist in activitatea industriala de productie.

A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa academica a fost completata de cursuri si programe de dezvoltare profesionala in diverse arii ale activitatii bancare: operatiuni bancare interne si internationale, factoring, analiza de credit s.a., organizate de institutii de prestigiu precum Banque Nationale de Paris sau Citibank.

 

Taguri: CEC Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraBanca Transilvania face 70 de noi angajari lunar

Banca Transilvania a avut acelaşi ritm de angajări în martie – mai a.c. ca în perioada similară a anului trecut, cu aproape 70 de joburi noi/lună, în întreaga ţară, anunta banca, intr-un comunicat, in care adauga: Continuarea recrutărilor la BT a fost detalii

Sefa resurselor umane din BRD, Adela Jansen, a demisionat dupa ce banca a descoperit ca dadea mita angajatilor CNAS

Adela Jansen, directorul de resurse umane al BRD Groupe Societe Generale, si-a dat demisia dupa ce banca a descoperit ca aceasta dadea mita functionarilor statului de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Jansen si subordonatii sai de la resurse umane dadeau angajatilor CNAS detalii

Simona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Ultimele Comentarii

 • Platit la exacitor

  Am fost exacutata cu poprire,s.a incheiat in 2017 mai, si figurez in birou de rau platinici as vrea ... detalii

 • Poprirea este din 2018

  Pot beneficia de această gură de aer, pot cere angajatorului sistarea popririi Aștept răspuns ... detalii

 • Ajutor

  Am avut doua restanțe acum 3 ani si ceva la 2 IFN-URI pe care le-am plătit atunci, dar tot am ... detalii

 • credit restanta

  buna ziua fiul meu cand era angajat a facut un credit a (nu stiu valoare dar fiind proaspat ... detalii

 • Tbi bank este ok la depozite

  Dar sunt garantate în Bulgaria , ceea ce este ok. Am făcut deja depozite si am fost mulțumită, ... detalii