BANCI | Cariera

Laurentiu Mitrache se retrage de la conducerea CEC Bank, din motive personale, confirma banca; va fi inlocuit de prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-08-08 15:14

Laurentiu Mitrache

Laurentiu Mitrache a demisionat de la conducerea CEC Bank, din motive personale, a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro. Atributiile sale vor fi preluate, de luni, de catre prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu.

"CEC Bank confirma incetarea mandatului domnului Laurentiu Gabriel Mitrache, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al Bancii.

Incetarea mandatului va fi efectiva din data de 12.08.2019, are la baza motive personale si survine ca urmare a solicitarii domnului Mitrache.

Atributiile vor fi preluate de catre domnul Bogdan Constantin Neacsu, in prezent Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, dupa finalizarea demersurilor de autorizare la Banca Nationala a Romaniei.

Conducerea Bancii va fi asigurata astfel de: domnul Bogdan Constantin Neacsu, in prezent Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, doamna Mihaela Popa- Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie si de doamna Mirela Iovu - Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie.

CEC Bank reitereaza preocuparea continua pentru sustinerea economiei romanesti si oferirea de servicii de calitate tuturor romanilor", a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro.

Laurentiu Mitrache a facut parte din conducerea executiva a CEC Bank, in calitate de Director general - Presedinte al Comitetului de Directie, incepand cu data de 4 ianuarie 2019, conform prezentarii de pe site-ul bancii.

In perioada 2006-2015, domnul Mitrache a detinut functia de director general in cadrul Leumi Bank Romania. Intre anii 2000 si 2006, a facut parte din managementul Volksbank Romania, ocupand pozitiile de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie (2000-2003) si director general si Presedinte al Consiliului de Administratie (2003-2006). De asemenea, in perioada 1997-2000, a ocupat functia de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Demir Bank Romania.

Cariera bancara a domnului Mitrache a debutat si s-a consolidat in cadrul Bancii de Investitii a Romaniei, in perioada 1983-1997, ocupand importante pozitii manageriale precum: director adjunct - Directia Internationala, director adjunct - Directia Operatiuni Valutare Centrala, director adjunct sucursala, sef serviciu operatiuni valutare, sef serviciu finantare. In afara sistemului bancar, domnul Mitrache a activat ca economist in activitatea industriala de productie.

A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa academica a fost completata de cursuri si programe de dezvoltare profesionala in diverse arii ale activitatii bancare: operatiuni bancare interne si internationale, factoring, analiza de credit s.a., organizate de institutii de prestigiu precum Banque Nationale de Paris sau Citibank.

 

Taguri: CEC Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraLaurentiu Mitrache se retrage de la conducerea CEC Bank, din motive personale, confirma banca; va fi inlocuit de prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu

Laurentiu Mitrache a demisionat de la conducerea CEC Bank, din motive personale, a precizat banca, la solicitarea Bancherul.ro. Atributiile sale vor fi preluate, de luni, de catre prim-vicepresedintele Bogdan Neacsu. "CEC Bank confirma incetarea mandatului domnului Laurentiu Gabriel detalii

Radu Topliceanu, acuzat de creditarea in franci elvetieni la Raiffeisen, numit director la BRD

Radu Topliceanu, acuzat de clientii Raiffeisen Bank ca le-a acordat credite in franci elvetieni (CHF) cu dobanzi promotionale in primul an, majorate substantial ulterior, la care s-a adaugat dublarea cursului de schimb valutar, a fost numit de BRD in functia de director general adjunct retail detalii

Mihaela Bitu preia conducerea ING Bank

Mihaela Bitu, 49 de ani, preia conducerea ING Bank de la polonezul Michael Szczurek, 48 de ani, care pe parcursul ultimilor sapte ani in care a fost la sefia bancii olandeze a derulat o strategie de dezvoltare agresiva prin care a reusit dublarea cotei de piata si a numarului de detalii

ING Bank a infiintat o noua pozitie de conducere: Chief Information Officer (CIO), ocupata de Razvan Sighinas

Razvan Sighinas, 39 de ani, absolvent al Politehnicii Bucuresti, Facultatea de Electronica, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei in 2004, a fost numit din martie 2019 in conducerea ING Bank Romania, in pozitia de Chief Information Officer (CIO), o pozitie noua in domeniul detalii

Ultimele Comentarii

 • Chf

  După achiziționarea Băncii Românești ...au șansa să se ridice sau să coboare ...ca ... detalii

 • Rbl

  Remarc acelasi lucru, ca domnul Silviu Georgescu. După 5 ani, suma pe care o primesc este mai mica ... detalii

 • Reclamație

  In luna august mi sa reținut tot salariul inclusiv alocație copil de întreținere datorita unor ... detalii

 • Reclamație

  In luna august mi sa reținut tot salariul inclusiv alocație copil de întreținere datorita unor ... detalii

 • Revolut

  Se poate face propire pe cardul ... detalii