BANCI | Profil

Garanti Bank a publicat raportul anual pentru 2018

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-04-30 17:09

Garanti Bank anunta că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018.

Comunicatul Garanti Bank:

În atenția acționarilor și deținătorilor de obligațiuni
simbol GBR19

București, 30 aprilie 2019 – Garanti Bank SA își informează deținătorii de obligațiuni, simbol GBR19, că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018 care cuprinde:
a) Situaţiile financiare anuale auditate întocmite la 31 decembrie 2018;
b) Raportul anual întocmit în conformitate cu Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018;
c) Declarațiile persoanelor responsabile privind situațiile financiare la 31 decembrie 2018.

Raportul este disponibil pe site-ul www.garantibank.ro, secțiunea "Compania Noastră-Despre Noi-Situații financiare”. Raportul în format letric poate fi obținut de la sediul nostru din Bucureşti, Str. Fabrica de Glucoză nr.5, NOVO PARK, Clădirea F, Etaj 5-6, Sector 2, București.

La 31 decembrie 2018, valoarea totală a activelor Garanti Bank SA era de 10,26 miliarde lei, în timp ce valoarea brută a portofoliului de credite este de 7,09 miliarde lei. Volumul depozitelor atrase de la clientelă s-a majorat cu 3,9% în comparație cu sfârșitul anului 2017, până la nivelul de 7,97 miliarde lei.

La sfârșitul anului 2018, Garanti Bank deținea o rețea națională de 78 de agenții și 218 bancomate, în timp ce numărul de clienți a ajuns la aproximativ 409 mii.(*)

(*) Cifrele se referă exclusiv la rezultatele Garanti Bank S.A. și nu includ rezultatelor celorlalte entități ale Grupului în România.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 15 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB, deţinând 49.85% din acţiuni.

 

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilGaranti BBVA sustine financiar World Wildlife Fund for Nature (WWF)

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a direcționat, între 2010 și 2019, 1,49 milioane RON organizației World Wildlife Fund for Nature (WWF), pentru a sprijini dezvoltarea și implementarea proiectelor sale de mediu în România, anunta banca detalii

Patria Bank isi contina tendinta pozitiva a rezultatelor financiare

Rezultatele trimestrului 3 din 2019 – profit operational de 12 mil lei si profit net de 3 mil lei – continua trendul pozitiv observat in primele 2 trimestre din 2019, anunta Patria Bank intr-un comunicat, in care adauga: Astfel, primele 9 luni din 2019 au generat un rezultat detalii

Banca Transilvania are un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card

Banca Transilvania (BT) a pus in functiune primul bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card, destinat doar clientilor bancii, care-l pot folosi cu telefonul mobil sau cu cardul contacless, prin apropierea telefonului sau cardului de bancomat, fara sa mai fie necesara introducerea detalii

Clinicile Dentare Dr. Leahu se dezvolta accelerat printr-o emisiune de obligatiuni intermediata de BT Capital Partners

Clinicile Dentare Dr. Leahu, rețea privată de stomatologie cu nouă unități în București, Pitești, Timișoara și Turda, a încheiat cu succes plasamentul privat pentru atragerea a 10 milioane lei, în una dintre cele mai mari emisiuni de obligațiuni în lei de pe detalii

Ultimele Comentarii