BANCI | Profil

Garanti Bank a publicat raportul anual pentru 2018

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-04-30 17:09

Garanti Bank anunta că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018.

Comunicatul Garanti Bank:

În atenția acționarilor și deținătorilor de obligațiuni
simbol GBR19

București, 30 aprilie 2019 – Garanti Bank SA își informează deținătorii de obligațiuni, simbol GBR19, că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018 care cuprinde:
a) Situaţiile financiare anuale auditate întocmite la 31 decembrie 2018;
b) Raportul anual întocmit în conformitate cu Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018;
c) Declarațiile persoanelor responsabile privind situațiile financiare la 31 decembrie 2018.

Raportul este disponibil pe site-ul www.garantibank.ro, secțiunea "Compania Noastră-Despre Noi-Situații financiare”. Raportul în format letric poate fi obținut de la sediul nostru din Bucureşti, Str. Fabrica de Glucoză nr.5, NOVO PARK, Clădirea F, Etaj 5-6, Sector 2, București.

La 31 decembrie 2018, valoarea totală a activelor Garanti Bank SA era de 10,26 miliarde lei, în timp ce valoarea brută a portofoliului de credite este de 7,09 miliarde lei. Volumul depozitelor atrase de la clientelă s-a majorat cu 3,9% în comparație cu sfârșitul anului 2017, până la nivelul de 7,97 miliarde lei.

La sfârșitul anului 2018, Garanti Bank deținea o rețea națională de 78 de agenții și 218 bancomate, în timp ce numărul de clienți a ajuns la aproximativ 409 mii.(*)

(*) Cifrele se referă exclusiv la rezultatele Garanti Bank S.A. și nu includ rezultatelor celorlalte entități ale Grupului în România.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 15 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB, deţinând 49.85% din acţiuni.

 

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilGaranti Bank isi mentine profitabilitatea la un nivel record, dar volumul de credite scade

Grupul Garanti si-a mentinut in 2018 profitul net aproape de nivelul record din 2017, de 143 milioane lei, iar la nivelul bancii a crescut la 113 milioane lei, de la 109,7 milioane lei in anul precedent, insa stocul de credite al bancii a scazut usor, la 7,13 miliarde lei, de la 7,25 miliarde detalii

Banca Transilvania publica separat rezultatele financiare ale grupului

Banca Transilvania (BT), a decis, in premiera, sa publice separat rezultatele financiare ale intregului grup, dupa ce saptamana trecuta a anuntat doar datele aferente bancii, cea mai mare din Romania dupa valoarea activelor. BT a ajuns cea mai mare banca din Romania datorita cresterii detalii

Garanti Bank a publicat raportul anual pentru 2018

Garanti Bank anunta că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018. Comunicatul Garanti Bank: În atenția detalii

Imprumuturile Provident au o valoare medie de 3.700 de lei

Provident Financial România sărbătoreşte 13 ani de prezenţă pe piaţa din România, anunta compania intr-un comunicat, in care mai arata: Povestea Provident România a început în aprilie 2006, luna în care am semnat primul contract de creditare, cu detalii

Ultimele Comentarii