BANCI | Profil

Garanti Bank a publicat raportul anual pentru 2018

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-04-30 17:09

Garanti Bank anunta că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018.

Comunicatul Garanti Bank:

În atenția acționarilor și deținătorilor de obligațiuni
simbol GBR19

București, 30 aprilie 2019 – Garanti Bank SA își informează deținătorii de obligațiuni, simbol GBR19, că a fost publicat Raportul anual pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018 care cuprinde:
a) Situaţiile financiare anuale auditate întocmite la 31 decembrie 2018;
b) Raportul anual întocmit în conformitate cu Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018;
c) Declarațiile persoanelor responsabile privind situațiile financiare la 31 decembrie 2018.

Raportul este disponibil pe site-ul www.garantibank.ro, secțiunea "Compania Noastră-Despre Noi-Situații financiare”. Raportul în format letric poate fi obținut de la sediul nostru din Bucureşti, Str. Fabrica de Glucoză nr.5, NOVO PARK, Clădirea F, Etaj 5-6, Sector 2, București.

La 31 decembrie 2018, valoarea totală a activelor Garanti Bank SA era de 10,26 miliarde lei, în timp ce valoarea brută a portofoliului de credite este de 7,09 miliarde lei. Volumul depozitelor atrase de la clientelă s-a majorat cu 3,9% în comparație cu sfârșitul anului 2017, până la nivelul de 7,97 miliarde lei.

La sfârșitul anului 2018, Garanti Bank deținea o rețea națională de 78 de agenții și 218 bancomate, în timp ce numărul de clienți a ajuns la aproximativ 409 mii.(*)

(*) Cifrele se referă exclusiv la rezultatele Garanti Bank S.A. și nu includ rezultatelor celorlalte entități ale Grupului în România.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 15 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB, deţinând 49.85% din acţiuni.

 

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilRaiffeisen Bank continua razboiul in justitie cu Curtea de Conturi

Raiffeisen Bank, prin banca pentru locuinte, redenumita recent Aedificium Banca pentru Locuinte, a cerut judecatorilor de la Inalta Curt de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) cu privire la legea de functionare a Curtii de Conturi, cu care detalii

Banca Transilvania sustine telemedicina prin solutia de plata cu cardul IPay BT

Medicii antreprenori care doresc să ofere de acum înainte consultaţii online pot apela la soluţia de telemedicină şi la soluţia de plată cu cardul a serviciilor medicale, oferite de DataKlas eMedical şi Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici, anunta banca intr-un comunicat, detalii

Banca Transilvania a castigat licitatia pentru creditarea Transgaz

Astăzi, la sediul Reprezentanței sale din București, Bldv. Primăverii nr. 55, SNTGN Transgaz SA a semnat cu BANCA TRANSILVANIA, Contractul de facilități reutilizabile de credit și de emitere de scrisori de garanție, în valoare de 300 milioane RON, pe o durată de doi ani, destinat detalii

Aplicatie pe telefon care inlocuieste POS-ul clasic pentru plata cu cardul, lansata de Alpha Bank

Alpha Bank este prima bancă din România care va lansa o aplicație ce transformă telefonul mobil în POS, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Soluția este compatibilă cu dispozitivele mobile Android şi răspunde tendinței în creştere de detalii

Ultimele Comentarii