ASIGURARI | Educatie financiara

Cat costa o asigurare de viata la creditul Provident, ce riscuri acopera si care este valoarea despagubirii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-11-15 19:50

Provident a incheiat un parteneriat cu firma de asigurari Metropolitan Life pentru a oferi celor care obtin imprumuturi o asigurare de viata, valabila pe perioada rambursarii creditului.

In ce situatii este valabila asigurarea?

Polița de asigurare acoperă evenimente precum decesul din îmbolnăvire și accident, spitalizare, operație, arsuri sau fracturi din accident.

Cat costa asigurarea?

Prima de asigurare pentru această poliță este de 2,5 lei pe săptămână, pe toată perioada de creditare.

Cati bani primeste asiguratul?

Sumele pe care le primeste o persoana cu o astfel de asigurare (suma asigurata) sunt urmatoarele:

• Deces din îmbolnăvire*: 5.000 lei

• Deces din accident**: 10.000 lei

• Spitalizare din accident per zi spitalizare: 50 lei

• Intervenții chirurgicale din accident***: procent din 2500 lei

• Arsuri din accident***: procent din 2500 lei

• Fracturi din accident***: procent din 1000 lei

* Acoperirea riscului de Deces din îmbolnăvire încetează la împlinirea vârstei de 81 de ani.

** După împlinirea vârstei de 81 de ani, suma asigurată pentru riscul de Deces din accident devine 5.000 lei.

*** Procente conform tabelelor de despăgubire din Termenii și Condițiile de asigurare

"Este o poliță simplă, relevantă și accesibilă, prin care ne propunem să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a-și realiza planurile de viitor și de a avea un nivel de trai mai bun", spun reprezentantii Provident si Metropolitan Life.

"Prin lansarea acestui produs pentru clienții Provident, ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor în permanentă schimbare a românilor și să sprijinim accesul acestora la protecție financiară de bază. Asigurarea de viaţă este opţională şi nu influenţează în niciun fel contractul de creditare dintre client şi Provident", adauga Provident.

Comunicat de presa

Clienţii Provident Financial România vor beneficia de protecţie financiară oferită de asigurarea de viaţă de la Metropolitan Life, în urma semnării unui parteneriat strategic

De astăzi, clienții Provident vor putea achiziționa, opţional, și o asigurare de viață, oferită de către Metropolitan Life, unul din top trei jucători ai pieţei de asigurări de viaţă și pensii din România.

Polițele, care acoperă evenimente precum decesul din îmbolnăvire și accident, spitalizare, operație, arsuri sau fracturi din accident, vor fi oferite prin intermediul Provident Agent de Asigurare, o companie nou-înfiinţată, parte din grupul International Personal Finance (IPF).

În felul acesta, clienții Provident beneficiază de o soluție de protecție financiară simplă, relevantă și accesibilă, dezvoltată în acord cu nevoile lor de către Metropolitan Life.

„Ne dorim să oferim clienților Provident o asigurare de viață pe care și-o pot permite cu ușurință, prin care să poată controla mai bine riscurile ce le pot afecta nivelul de trai. Demersul face parte din strategia noastră de a oferi o plasă de siguranță românilor din mediul rural și urbanul mic, zone cu o penetrare foarte scăzută a asigurărilor de viață. Parteneriatul cu Provident ne oferă oportunitatea de a merge către această categorie de clienți, unde conștientizarea nevoii de protecție în fața unui eveniment neprevăzut este cu atât mai importantă”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Provident are peste 2.200 de angajați în România, care călătoresc, în medie, peste 2.500 de kilometri pe lună pentru a-și deservi clienții, putând oferi – adesea în mai puțin de 48 de ore – împrumuturi și în zone izolate, unde alternativele de finanțare fie nu există, fie sunt foarte scumpe. Circa 80.000 de clienți din totalul de 210.000 de clienți activi ai Provident trăiesc în zone rurale.

„O parte importantă dintre clienții care apelează la Provident sunt la prima lor experiență cu un împrumut, aproximativ 40% dintre ei neavând un istoric de creditare. Prin crearea acestui istoric, Provident deschide accesul unei categorii importante de clienți la piața serviciilor financiare. Parteneriatul strategic cu Metropolitan Life demonstrează încă o dată angajamentul Provident de a acționa ca un catalizator de incluziune financiară pentru clienții săi, prin stimularea responsabilitatății și siguranței financiare. Scopul acestui parteneriat este oferirea de servicii de cea mai bună calitate pentru persoane care, în general, au acces limitat la astfel de produse şi crearea posibilităţii de siguranţă financiară pentru cât mai mulți români”, a declarat Viktor Boczan, CEO Provident Financial Romania.

Studiile realizate de Metropolitan Life arată că, în ceea ce priveşte atitudinea românilor atunci când vine vorba despre achiziţionarea unei asigurări de viaţă, printre primele aspecte pe care le au în vedere sunt: aceasta reprezintă un gest de responsabilitate faţă de familie, caută o asigurare care să le facă viaţa mai uşoară, doresc să colaboreze cu o companie care să-i înţeleagă şi să le fie alături ca un prieten.

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și filială a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 19 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Despre Provident Financial România

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,5 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaționale listate la Bursa din Londra. Din 2006, Provident a investit în România peste 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 100 de milioane de euro. Provident Financial România este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din ţară, cu aproximativ 2.300 de angajaţi. Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum aproape 1,1 milioane de euro. 

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraCum ti se pot fura parolele contului bancar printr-o investitie in criptomonede

"Cea mai mare teapa sub forma de investitii pe genoxinvest....am pierdut 250e iar dupa aceea sub pretextul ca imi inapoiaza suma incercau prin anydesk sa vada parolele contului bancar. Apoi dupa ce am dat un cont gol (nou) la alta banca au incercat sa-mi faca cerere de credit online .DECI detalii

Pot sa aman ratele la credit, daca am ramas fara servici?

"Momentan am rămas fără serviciu și vreau să amân pentru patru luni ratele la OTP Bank vă rog din suflet", ne scrie un cititor. RASPUNS  Banca la care aveti creditul va poate aproba o cerere de amanare a platii ratelor la credit pe o detalii

Clientii OTP Bank, vizati de o tentativa de frauda online

Clientii OTP Bank sunt vizati de o tentativa de frauda online prin e-mailuri in care li se cere sa acceseze un link, cu scopul de a li se fura datele cardului si ale contului. Iata mesajul prin e-mail trimis de hoti: "Draga Client, Am observat o utilizare detalii

Cum eviti comisionul de conversie valutara la bancomatele si POS-urile din strainatate

Recent, bancile din strainatate ofera un serviciu optional de conversie valutara dinamica in LEI, prin care ti se sugereaza valuta de tranzactionare in moneda nationala (LEI) sau in moneda tarii respective atunci cand platesti la un POS din strainatate pentru cumparaturile facute, cand faci detalii

  

Ultimele Comentarii