TEHNOLOGII BANCARE | Mobile banking

Cardul de masa BT poate fi inregistrat in BT Pay, pentru platile cu telefonul

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-10-12 21:39

Cardul de masa BT, versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite, poate fi inrolat in aplicatia de tip wallet BT Pay, anunta banca intr-un comunicat.

Cardul de masa poate fi folosit, in functie de accesarea aplicatiei prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumparaturilor alimentare si a consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii, respectiv pentru verificarea sumelor de pe card si a tranzactiilor efectuate cu acesta.

Lansarea acestei optiuni, in premiera in Romania, este inca un pas facut de Banca Transilvania in directia digital, de data aceasta pentru clientii in numar foarte mare care primesc salariul la BT.

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardurilor BT, asa cum este cardul de masa.

BT Pay, experiente noi la cumparaturi

Principalele functionalitati ale BT Pay sunt urmatoarele:

- Cumparaturi si Transfer de bani cu telefonul, Imparte costul, Solicita bani de la mai multe persoane si Trimite bani catre contacte multiple din telefon.

- Pentru cardul de masa BT inrolat in aplicatie, avand in vedere specificitatea lui, sunt valabile o parte dintre functionalitatile BT Pay: de pe iOS clientii pot vizualuza soldul şi istoricul tranzactiilor efecuate cu acestea, iar de pe Android pot efectua inclusiv plati cu telefonul in reteaua de parteneri ai bancii, care poate fi consultata aici.

BT este prima banca din România care ofera posibilitatea de a plati contactless, cu telefonul, cu ajutorul BT Pay.

Aplicatia este descarcata, in medie, de 1.000 de ori/zi, de la lansarea din ianuarie a.c.

Face parte din Colectia BT Pay, care cuprinde, pe langa aplicatie, stickerul, ceasul şi bratara contactless.

Cardul de masa BT a luat locul tichetelor de masa clasice

Acest produs, lansat de BT in acest an, este un card Visa contactless, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator daca se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor tichete/bonuri de masa ca beneficiu extra-salarial.

Confera flexibilitate la plata,indiferent daca valoarea acesteia este mai mica sau mai mare decat cea a unui tichet de masa clasic.

Este reincarcabil: angajatorul alimenteaza lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa. Banii de pe Cardul de masa – fizic sau din BT Pay - nu pot fi retrasi, respectiv transferati.

Pentru clientii persoane fizice care au Card de masa BT, comisionul de emitere/reemitere, adminstrare si plati este zero.

Asistență 24h/24: 0800 80 CARD (2273); 0264.594.337.

Banca Transilvania este cel mai mare jucator pe piata de carduri din Romania, cu 3,2 milioane de carduri emise.

Tranzactiile efectuate cu acestea si cu accesoriile de plata BT Pay au crescut cu aproape 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Mobile bankingTermeni si conditii contractuale ale serviciului You BRD

TERMENI SI CONDITII CONTRACTUALE ALE
SERVICIULUI YOU BRD A. PRINCIPII GENERALE
Clientul poate subscrie la diverse servicii ale BRD - Groupe Societe Generale (denumita in continuare “Banca”) printre care si detalii

Recomandari de securitate ale BRD pentru utilizatorii de internet/mobile banking

Recomandari de securitate ale BRD pentru utilizatorii de internet/mobile banking: Dorim sa iti reamintim ca BRD – GSG nu a solicitat si nu va va solicita niciodata datele de autentificare (cod utilizator, parola sau parola token) sau datele confidentiale aferente detalii

CEC Bank - Ghid utilizare token sub forma de card bancar

Ghid utilizare token sub forma de card bancar 1. Ce este un token sub forma de card bancar? Un token sub forma de card bancar este un dispozitiv care calculeaza o parola dinamica cu ajutorul careia un utilizator al aplicatiei de Internet Banking – detalii

Cinci banci permit platile cu telefonul mobil prin Google Pay

Cinci banci romanesti, si anume Banca Transilvania (BT), CEC Bank, ING Bank, Unicredit si Alpha Bank, au anuntat astazi lansarea platilor cu telefonul mobil prin Google Pay. Toate aceste banci au deja propriile aplicatii de plati cu telefoanele mobile cu Android sau prin Apple Pay. Inregistrarea cardurilor Visa sau Mastercard in Google Pay se face prin intermediul propriilor aplicatii de mobile banking sau de plati ale detalii

  

Ultimele Comentarii