TEHNOLOGII BANCARE | Mobile banking

BCR a lansat noua platforma de online banking, George

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-10-06 14:34

BCR a pus la dispozitia clientilor noua sa platforma de online banking, dezvoltata la nivelul intregului grup Erste din regiune, denumita George, dupa pilotul automat al avioanelor, si descrisa ca fiind “primul banking inteligent”.

Sunt subliniate trei avantaje ale lui George:
- Intuitiv ca o rețea de socializare.
- Rapid ca un motor de căutare.
- Inteligent ca un gadget.

De ce e inteligent? Pentru ca “știe ce cauți după câteva apăsări de taste. Îți arată rezultatele simplu și direct, cu sigla comerciantului, ca să recunoști tranzacția dintr-o privire.”

“George își aduce aminte tranzacții, IBAN-uri și numere de cont, ca să nu fii tu nevoit să o faci.”

“Te salută și te întâmpină prietenos, cu meniuri simple și intuitive. Analizează cheltuielile și te învață cum să economisești. Și învață în fiecare zi de la tine.”

“Îl poți personaliza așa cum dorești. Poți cumpăra servicii bancare suplimentare sau instala aplicații și extraopțiuni, direct din magazinul dedicat, unde vei găsi mereu ceva nou și util de instalat.”

Noua aplicatie a BCR are si chat pentru interactiunea cu clientii: “George are un chat securizat prin care poți intra în contact direct cu echipa de asistență. În plus, George vine cu o funcție de printscreen a imaginii pe care vrei sa o trimiți. Dacă există o problemă, poți salva imaginea, poți adăuga comentarii și o poți trimite unui consultant.”

George este disponibil atat pe desktop, varianta web avand adresa https://george.bcr.ro, cat si sub forma de aplicatie (George Go Romania) pentru dispozitivele mobile, care se poate descarca din App Store sau Google Play.

Autentificarea pe platforma online George se face de pe site-ul BCR (https://www.bcr.ro/ro/george), la fel ca accesul in vechiul serviciu de internet banking Click 24, iar datele de conectare sunt aceleasi:

1. nume utilizator, alocat de banca si furnizat odata cu semnarea contractului pentru acest serviciu sau ales de utilizator (Alias),
2. parola statica sau dinamica, generata de eToken BCR.

Pentru utilizarea aplicatiei mobile George trebuie sa ai telefoane cu Android versiunea minima 4.4 sau iPhone iOS 10.

Datele de conectare în aplicația mobilă George sunt aceleași pe care le utilizezi pentru conectarea la Click 24 Banking,Touch 24 Banking sau George.

Este disponibila si o varianta de logare rapida (easy access), cu PIN, amprenta (Touch ID), Face ID (la iPhone X) tipar, protectie ecran sau acces direct.

Pentru conectarea la aplicația mobilă George ai nevoie de următoarele informaţii:

Nume utilizator – alocat de către Bancă și furnizat odată cu subscrierea la acest serviciu sau ales de tine anterior în aplicație.
Parola – completează codul generat cu aplicația eToken sau cu dispozitivul token prin apăsarea tastei 1 sau parola statică pentru opțiunea de logare în serviciului de internet banking prin autentificare simplificată. 

Indiferent de optiunea Easy Access aleasa, atunci cand vrei sa initiezi un transfer sau o alta operatiune care necesita cod generat de (e)Token (OTP – One Time Password/ DS – Digital Signature, aplicatia iti va solicita semnarea operatiunii. Toate celelalte operatiuni ce nu necesita semnatura, vor fi disponibile doar folosind Easy Access.

O facilitate noua a aplicatiei George este functie de scanare cu camera telefonului a oricarui cod IBAN in care se face o plata, fara sa mai fie nevoie de introducerea manuala a acestuia.

Comentarii

barbescu
aplicatia george bcr
Am o problema ,nu pot accesa aceasta aplicatie de pe calculator,mi se spune ca nume utilizator sau parola gresite,cu toate ca am aceasta aplicatie si pe telefonul mobil si ma pot loga.Doresc aceasta aplicatie si pe calculator deoarece fac plati si am nevoie sa listez.Va multumesc!

irimia alexandru
emitere card in strainatate
Sunt stabilit definitiv in australia,nu mai am niciun domiciliu in romania.Am cont bancar la bcr vrancea si solicit emiterea unui nou card pt a putea sa fac operatiunile bancare. Va rog sa-mi scrieti cum trebuie sa procedez. V multumesc anticipat pt ajutor.

irimia alexandru
emitere card in strainatate
Sunt stabilit definitiv in australia,nu mai am niciun domiciliu in romania.Am cont bancar la bcr vrancea si solicit emiterea unui nou card pt a putea sa fac operatiunile bancare. Va rog sa-mi scrieti cum trebuie sa procedez. V multumesc anticipat pt ajutor.

irimia alexandru
emitere card in strainatate
Sunt stabilit definitiv in australia,nu mai am niciun domiciliu in romania.Am cont bancar la bcr vrancea si solicit emiterea unui nou card pt a putea sa fac operatiunile bancare. Va rog sa-mi scrieti cum trebuie sa procedez. V multumesc anticipat pt ajutor.

Puskas Margareta
George
Buna ziua, dacă nu doresc aplicația George, numai pot folosi Banking24

Rus alexandra andreea
Credit
Un credit daca se poate

Maria Littel
Aplicatia George
locuiesc in Germania si nu reusesc sa instalez pe Computer aceasta aplicatie si nu reusesc sa imi controlez contul. M-am adresat prin Mail la dv dar se pare ca daca nu instalez George nu mai pot folosi Banking24. Ce pot sa fac?

Vasile Coman - Bancherul.ro
instalare aplicatie George
Daca aveti probleme cu instalarea aplicatiei George, contactati-ma la tel. 0723292899 sau prin e-mail la: vasile.coman@bancherul.ro, pentru a va ajuta.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Mobile bankingBCR lanseaza creditul online in aplicatia George, cu dobanda mai mica decat cel clasic

BCR a lansat creditul de nevoi personale care se poate obtine online, prin aplicatia George. Imprumutul are o dobanda minima mai mica decat cea pentru creditul clasic, obtinut in agentiile bancii, insa banca nu mentioneaza si nivelul maxim al dobanzii, ci doar pe cel minim, cea ce poate fi detalii

Clientii ING nu pot face nici astazi plati cu telefoanele mobile

Clientii ING nu pot utiliza nici astazi, pentru a saptea zi la rand, aplicatia de plati cu telefonul mobil la magazine (INGPay), din cauza problemelor pe care banca olandeza le intampina cu functionarea serviciului de internet/mobile banking Home Bank. "Momentan, serviciul ING Pay detalii

Banca Transilvania lanseaza noua aplicatie de mobile banking, NeoBT, in versiune beta

Banca Transilvania (BT) lanseaza maine noua aplicatie NeoBT in versiune beta, care va putea fi testata de un numar limitat de clienti, in jur de 10.000, dupa cum a precizat banca din Cluj, cea mai mare din Romania. Potrivit primelor informatii dezvaluite de banca, neoBT, disponibila in detalii

Clientii Bancii Transilvania, ING si Unicredit pot face plati in magazine cu telefoanele iPhones, cu aplicatia Apple Pay

Clientii Bancii Transilvania (BT), ING si Unicredit pot face de astazi plati in magazine cu telefoanele iPhones, cu aplicatia Apple Pay, la fel ca platile cu cardurile contactless, prin apropierea telefonului de aparatele POS. Si clientii BT si ING care au telefoane cu sistemul Android detalii

Ultimele Comentarii