TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Mobile banking

BCR a lansat noua platforma de online banking, George

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-10-06 14:34

BCR a pus la dispozitia clientilor noua sa platforma de online banking, dezvoltata la nivelul intregului grup Erste din regiune, denumita George, dupa pilotul automat al avioanelor, si descrisa ca fiind “primul banking inteligent”.

Sunt subliniate trei avantaje ale lui George:
- Intuitiv ca o rețea de socializare.
- Rapid ca un motor de căutare.
- Inteligent ca un gadget.

De ce e inteligent? Pentru ca “știe ce cauți după câteva apăsări de taste. Îți arată rezultatele simplu și direct, cu sigla comerciantului, ca să recunoști tranzacția dintr-o privire.”

“George își aduce aminte tranzacții, IBAN-uri și numere de cont, ca să nu fii tu nevoit să o faci.”

“Te salută și te întâmpină prietenos, cu meniuri simple și intuitive. Analizează cheltuielile și te învață cum să economisești. Și învață în fiecare zi de la tine.”

“Îl poți personaliza așa cum dorești. Poți cumpăra servicii bancare suplimentare sau instala aplicații și extraopțiuni, direct din magazinul dedicat, unde vei găsi mereu ceva nou și util de instalat.”

Noua aplicatie a BCR are si chat pentru interactiunea cu clientii: “George are un chat securizat prin care poți intra în contact direct cu echipa de asistență. În plus, George vine cu o funcție de printscreen a imaginii pe care vrei sa o trimiți. Dacă există o problemă, poți salva imaginea, poți adăuga comentarii și o poți trimite unui consultant.”

George este disponibil atat pe desktop, varianta web avand adresa https://george.bcr.ro, cat si sub forma de aplicatie (George Go Romania) pentru dispozitivele mobile, care se poate descarca din App Store sau Google Play.

Autentificarea pe platforma online George se face de pe site-ul BCR (https://www.bcr.ro/ro/george), la fel ca accesul in vechiul serviciu de internet banking Click 24, iar datele de conectare sunt aceleasi:

1. nume utilizator, alocat de banca si furnizat odata cu semnarea contractului pentru acest serviciu sau ales de utilizator (Alias),
2. parola statica sau dinamica, generata de eToken BCR.

Pentru utilizarea aplicatiei mobile George trebuie sa ai telefoane cu Android versiunea minima 4.4 sau iPhone iOS 10.

Datele de conectare în aplicația mobilă George sunt aceleași pe care le utilizezi pentru conectarea la Click 24 Banking,Touch 24 Banking sau George.

Este disponibila si o varianta de logare rapida (easy access), cu PIN, amprenta (Touch ID), Face ID (la iPhone X) tipar, protectie ecran sau acces direct.

Pentru conectarea la aplicația mobilă George ai nevoie de următoarele informaţii:

Nume utilizator – alocat de către Bancă și furnizat odată cu subscrierea la acest serviciu sau ales de tine anterior în aplicație.
Parola – completează codul generat cu aplicația eToken sau cu dispozitivul token prin apăsarea tastei 1 sau parola statică pentru opțiunea de logare în serviciului de internet banking prin autentificare simplificată. 

Indiferent de optiunea Easy Access aleasa, atunci cand vrei sa initiezi un transfer sau o alta operatiune care necesita cod generat de (e)Token (OTP – One Time Password/ DS – Digital Signature, aplicatia iti va solicita semnarea operatiunii. Toate celelalte operatiuni ce nu necesita semnatura, vor fi disponibile doar folosind Easy Access.

O facilitate noua a aplicatiei George este functie de scanare cu camera telefonului a oricarui cod IBAN in care se face o plata, fara sa mai fie nevoie de introducerea manuala a acestuia.

Comentarii

barbescu
aplicatia george bcr
Am o problema ,nu pot accesa aceasta aplicatie de pe calculator,mi se spune ca nume utilizator sau parola gresite,cu toate ca am aceasta aplicatie si pe telefonul mobil si ma pot loga.Doresc aceasta aplicatie si pe calculator deoarece fac plati si am nevoie sa listez.Va multumesc!Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Mobile bankingProbleme cu functionarea aplicatiilor online banking ale Raiffeisen Bank

Aplicatiile online banking ale Raiffeisen Bank nu au functionat pe parcursul zilei de astazi, au reclamat clientii bancii pe pagina Facebook a bancii, care s-au plans ca nu au fost anuntati despre aceasta problema. "Astazi am intampinat un incident care a afectat functionarea detalii

Aplicatia Home Bank a ING a avut din nou probleme de functionare

ING Bank a avut din nou probleme cu functionarea aplicatiei de internet si mobile banking Home Bank, care nu a putut fi accesata de clienti, in 19 decembrie 2018, intrucat acestia nu au primit SMS-urile pe telefon necesare logarii in platforma online. “O parte dintre clientii detalii

Probleme la Unicredit cu functionarea aplicatiilor de mobile banking si online banking

Unicredit a avut probleme, pe parcursul zilei de joi, 29 noiembrie, cu serviciile de mobile banking si internet banking, care nu au functionat timp de mai multe ore. “În acest moment, aplicațiile noastre Mobile Banking și Online Banking sunt indisponibile. Ne cerem detalii

Cardul de masa BT poate fi inregistrat in BT Pay, pentru platile cu telefonul

Cardul de masa BT, versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite, poate fi inrolat in aplicatia de tip wallet BT Pay, anunta banca intr-un comunicat. Cardul de masa poate fi folosit, in functie de accesarea aplicatiei prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumparaturilor detalii

Ultimele Comentarii