BANCI | Cariera

ING Bank isi schimba directorii de risc si financiar

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-06-18 10:39

Thomas Bernert este noul director de risc al ING

ING Bank anunta ca directorul sau de risc, Ronald Oort, va fi inlocuit, dupa patru ani, cu Thomas Bernet, co-director in trezoreria grupului onlandez, in timp ce directorul financiar Steven Foos paraseste dupa 3 ani banca din Romania pentru a conduce divizia de IMM-uri din ING Germania, pornind de la noul achiziționat Fintech "Lendico”.

Comunicatul ING:

După 4 ani de succes în ING Bank România, Ronald Oort este desemnat Chief Risk Officer (CRO) în ING Spania, unde își va începe activitatea din 1 august 2018. Ronald va fi succedat de Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup. De asemenea, Serge Offers va fi numit în rolul de Director Financiar (CFO) al ING Bank România, începând cu data de 1 iulie 2018, preluând funcția de la Sven Foos.

În cei patru ani petrecuți în ING România, Ronald Oort a fost responsabil pentru toate funcțiile de risc din cadrul băncii (riscul de credit pe segmentul de Retail Banking și Wholesale Banking, Risc de Piață și Non-Financiar) și a fost membru al comitetului executiv.

Pe parcursul mandatului său a implementat schimbări în organizația de risc pentru a eficientiza activitatea departamentului și pentru a putea sprijini o creștere puternică și durabilă a ING România.

Comunicarea și colaborarea deschisă între departamentele de Risc, Financiar, liniile de business și partenerii de afaceri au fost cheia succesului în ultimii ani.
Noul CRO, Thomas Bernert și-a început cariera în Germania, unde s-a alăturat echipei ING în 2002.

A deținut roluri tot mai importante în departamentele de Financiar, Risc și Trezorerie în Europa și America de Nord.

În 2016, a devenit Directorul Managementului de Capital in Grupul ING, care a fuzionat cu rolul de Director al Trezoreriei, în 2017. Thomas Bernert își va prelua funcția în România pe 1 august 2018.

Serge Offers va fi numit Director Financiar (CFO) al ING Bank Romania
Serge Offers va fi numit Director Financiar (CFO) al ING Bank Romania

Noul CFO, Serge Offers are o experiență de 12 ani în ING și o expertiză solidă în domeniul finanțelor și reglementărilor. El și-a început cariera în ING în 2006 ca Finance Trainee în Olanda. În 2008, s-a alăturat echipei Group Finance Bank și, începând cu 2014, a fost numit de Head of Regulatory Reporting ING Group.

Începând cu 1 iulie 2018, Serge Offers îl succede pe Sven Foos, care a preluat misiunea de a construi divizia de IMM-uri în ING Germania, pornind de la noul achiziționat Fintech "Lendico”.

Sven Foos a fost desemnat în 2017 de către revista Capital drept cel mai bun CFO din România, ca urmare a celor 3 ani de activitate în cadrul băncii, timp în care a raportat ani consecutivi de creștere organică a rezultatelor financiare.

„Acești ultimi ani au marcat o creștere puternică pe toate liniile de business pentru ING România, ceea ce a împins compania să eficientizeze procesele și să crească productivitatea, având totodată și un impact asupra funcțiilor financiare. Provocarea echipei financiare și totodată una dintre cele mai mari realizări ale acestor ani a fost simplificarea funcțiilor financiare, dar în același timp alinierea la dinamica cerințelor de reglementare”, Sven Foos privind retrospectiv mandatul lui în România.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii