BANCI | Profil

CEC Bank acorda Sectorului 4 Bucuresti un imprumut destinat refinantarii unor credite de investitii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-12-28 12:37

Palatul CEC din Bucuresti

CEC Bank şi Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti au încheiat un acord de finanţare în valoare de aproape 97 mil. lei. Împrumutul este destinat refinanţării unor credite de investiţii din care au fost finanţate in anul 2009 proiecte de investiţii precum reabilitarea sistemului rutier, amenajarea de parcări sau extinderea reţelei de apă si canalizare, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai mentioneaza urmatoarele:

Proiectele de investiţii au fost finalizate în totalitate, scopul împrumutului actual fiind realizarea de economii prin reducerea costurilor de finanţare şi crearea de lichiditate pe termen mediu, în vederea implementării unor noi proiecte de investiţii ale Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

„Finanţarea administraţiilor publice locale reprezintă unul dintre obiectivele majore ale CEC Bank, circa 10% din totalul creditelor acordate în 2016 îndreptandu-se spre acest segment. Prin acordul încheiat cu Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, banca noastră continuă să se implice activ în viaţa comunităţilor locale, susţinând demersurile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte de investiţii”, a declarat domnul Radu Graţian Gheţea, Preşedinte Director General CEC Bank.

Semnarea acestui acord de refinanţare permite alocarea unor sume mai mari de bani pentru proiectele şi investiţiile din Sectorul 4 al Capitalei.

“O administraţie responsabilă, în interesul cetăţeanului, înseamnă înainte de toate grija pentru folosirea şi investirea banului public. Bugetul Sectorului 4 este unul dintre cele mai mici dintre bugetele sectoarelor Capitalei şi trebuie gestionat cu o eficienţă maximă. Prin semnarea acestui acord de refinanţare cu CEC Bank, am obţinut o serie de avantaje în beneficiul comunităţii noastre. În primul rand, am făcut economii, întrucât costul global al creditului este mai ieftin, iar gradul de îndatorare al primăriei a scăzut, ceea ce înseamnă că am reuşit să diminuam presiunea asupra bugetului local”, a declarat domnul Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

Tranzacţia dintre cele două instituţii a fost intermediată de consultantul financiar al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, compania TUD Business Consulting, cu o experienţă de 10 ani în domeniul serviciilor financiare dedicate autorităţilor publice locale.

„Acest proiect, care va fi adăugat în portofoliul nostru alături de cele ale altor 20 de mari clienți, mare parte dintre ei autorități publice locale, a fost o provocare pentru noi, căreia i-am putut răspunde, dată fiind experiența noastră în tranzacții specifice de finanțare a autorităților publice locale”, a afirmat Mihai Tudorancea, managing director in cadrul firmei de consultanță.

Taguri: credite firme  CEC Bank  dobanzi credite  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilPromotie Banca Transilvania la produse non-financiare

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 – 12 mai, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Campania lansată azi vine cu soluții non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere și pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Băncii Transilvania.

Stup Fest, aproape 20 de soluții cu discount pentru antreprenori: Oferta cuprinde soluții pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente detalii

Banca Transilvania a inceput anul in forta

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern", spune Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, in comunicatul privind rezultatele bancii din primul trimestru al anului 2023: Rezultatele financiare BT la 31 martie 2023 Creștere organică susținută în primele trei luni ale anului Banca Transilvania a înregistrat în primele trei luni ale anului o evoluție susținută a activității: au crescut semnificativ economiile clienților (5%), creditele detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu a afectat clientii BCR: rata creditelor neperformante a urcat cu doar 0,1%

"Rata creditelor neperformante s-a situat la 2,9% în martie 2023, în creștere marginală față de 2,8% în decembrie 2022. Această evoluție reflectă o acumulare normală de noi credite neperformante, un trend pozitiv al recuperărilor pe ambele segmente retail și corporate, precum și soldul stabil de credite acordate clienților", anunta BCR in comunicatul privind rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2023: Grupul BCR, rezultate în T1 2023: Sănătate financiară și consiliere adaptată obiectivelor de viață și de business Rezumat [1] Deschiși pentru oameni, deschiși pentru afaceri cu impact: ‒ Portofoliul total de credite nete acordate clienților de Banca detalii

ING Point Brasov Coresi Mall, transformat in ING Office

ING Bank România anunță inaugurarea unui nou office în Coresi Shopping Resort din Brașov. ING Office Coresi Mall a fost deschis pe data de 1 aprilie, iar clienții vor putea accesa aici produse și servicii destinate nu doar persoanelor fizice, ci și celor detalii

  

Ultimele Comentarii