BANCI | Profil

CEC Bank acorda Sectorului 4 Bucuresti un imprumut destinat refinantarii unor credite de investitii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-12-28 12:37

Palatul CEC din Bucuresti

CEC Bank şi Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti au încheiat un acord de finanţare în valoare de aproape 97 mil. lei. Împrumutul este destinat refinanţării unor credite de investiţii din care au fost finanţate in anul 2009 proiecte de investiţii precum reabilitarea sistemului rutier, amenajarea de parcări sau extinderea reţelei de apă si canalizare, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai mentioneaza urmatoarele:

Proiectele de investiţii au fost finalizate în totalitate, scopul împrumutului actual fiind realizarea de economii prin reducerea costurilor de finanţare şi crearea de lichiditate pe termen mediu, în vederea implementării unor noi proiecte de investiţii ale Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

„Finanţarea administraţiilor publice locale reprezintă unul dintre obiectivele majore ale CEC Bank, circa 10% din totalul creditelor acordate în 2016 îndreptandu-se spre acest segment. Prin acordul încheiat cu Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, banca noastră continuă să se implice activ în viaţa comunităţilor locale, susţinând demersurile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte de investiţii”, a declarat domnul Radu Graţian Gheţea, Preşedinte Director General CEC Bank.

Semnarea acestui acord de refinanţare permite alocarea unor sume mai mari de bani pentru proiectele şi investiţiile din Sectorul 4 al Capitalei.

“O administraţie responsabilă, în interesul cetăţeanului, înseamnă înainte de toate grija pentru folosirea şi investirea banului public. Bugetul Sectorului 4 este unul dintre cele mai mici dintre bugetele sectoarelor Capitalei şi trebuie gestionat cu o eficienţă maximă. Prin semnarea acestui acord de refinanţare cu CEC Bank, am obţinut o serie de avantaje în beneficiul comunităţii noastre. În primul rand, am făcut economii, întrucât costul global al creditului este mai ieftin, iar gradul de îndatorare al primăriei a scăzut, ceea ce înseamnă că am reuşit să diminuam presiunea asupra bugetului local”, a declarat domnul Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

Tranzacţia dintre cele două instituţii a fost intermediată de consultantul financiar al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, compania TUD Business Consulting, cu o experienţă de 10 ani în domeniul serviciilor financiare dedicate autorităţilor publice locale.

„Acest proiect, care va fi adăugat în portofoliul nostru alături de cele ale altor 20 de mari clienți, mare parte dintre ei autorități publice locale, a fost o provocare pentru noi, căreia i-am putut răspunde, dată fiind experiența noastră în tranzacții specifice de finanțare a autorităților publice locale”, a afirmat Mihai Tudorancea, managing director in cadrul firmei de consultanță.

Taguri: credite firme  CEC Bank  dobanzi credite  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilSondaj: doar 27,7% dintre români au beneficiat de creșteri salariale in acest an

Doar 27,7% dintre români au beneficiat de majorări salariale pe parcursul acestui an, 47,1% dintre aceștia au beneficiat de creșteri de salarii de până la 5%, iar 36,8% - de majorări între 5% și 10%, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în detalii

SRL-urile si PFA-urile cu cont la Banca Transilvania pot sa-si completeze online declaratia unica pentru actionari

Pachetul Primul An Gratuit de la Banca Transilvania vine cu un beneficiu nou pentru antreprenori: posibilitatea de a completa online, prin SOLO, Declarația unică pentru ANAF, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: PFA-urile și SRL-urile care lucrează cu BT beneficiază de acest serviciu gratuit în primul an datorită parteneriatului dintre Banca Transilvania și SOLO Fintech, companie care oferă servicii 100% digitale pentru administrarea unui PFA. Declarația unică este formularul prin care PFA-urile și acționarii SRL-urilor își declară câștigurile și, pe baza acestora, impozitul și contribuțiile sociale. Pașii necesari pentru a beneficia de serviciul SOLO: - Accesarea platormei www.solo.ro;
- Completarea detalii

EximBank finanteaza dezvoltarea Farplas & Smart Solutions, furnizor pentru industria automotive

EximBank a acordat un pachet financiar in valoare totala de 11,5 milioane de euro companiei Farplas&Smart Solutions, parte a grupului Delta Invest din Mioveni (judetul Arges), producator roman de produse si componente injectate din mase plastice, in special pentru industria detalii

Biltele la tren se pot plati online sau cu cardul, la POS-uri Alpha Bank

În urmă finalizării procedurilor de achiziție publică, CFR Călători și Alpha Bank România au încheiat acorduri cadru pe termen lung pentru accesibilizarea și simplificarea procesului de plată la achiziționarea legitimațiilor de călătorie, prin mijloace electronice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Alpha Bank România pune la dispoziția operatorului național de transport feroviar de călători serviciul e-commerce pentru achiziția online a legitimațiilor de călătorie precum și aplicația Alpha PhonePOS care permite plata cu card bancar a legitimațiilor de călătorie în tren. Achiziția online a legitimațiilor de călătorie atât pe rute naționale, cât și internaționale precum și soluția detalii