BANCI | Profil

CEC Bank acorda Primariei Sectorului 6 un imprumut de refinantare in valoare de 411 milioane lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-12-23 10:05

CEC Bank si Primaria Sectorului 6 Bucuresti au incheiat un acord de finantare in valoare de 411,45 mil. lei, anunta banca intr-un comunicat, in care se mai mentioneaza urmatoarele:

Imprumutul este destinat refinantarii a sase credite de investitii contractate de la alte institutii bancare, din care anterior au fost finantate proiecte de modernizare a unor obiective de invatamant (crese, gradinite, scoli), a unor obiective cu caracter social (casa de copii, centre de asistenta, azil de batrani, policlinici), precum si de modernizare sau construire a unor obiective precum parcari supra-etajate, sectii de politie, piete, sistem rutier, parcuri s.a.

Proiectele de investitii au fost finalizate in proportie de 100%, scopul imprumutului fiind realizarea de economii prin reducerea costurilor de finantare si crearea de lichiditate pe termen mediu, in vederea implementarii unor noi proiecte de investitii ale primariei.

„Finantarea acordata Primariei Sectorului 6 demonstreaza o data in plus faptul ca CEC Bank se implica activ in viata comunitatilor locale, sustinand eforturile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte socio-economice”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

”Acordul semnat astazi ne asigura pe noi, comunitatea Sectorului 6, ca putem face economii pentru proiectele desfasurate in beneficiul cetatenilor si ca parteneriatul cu CEC Bank va fi unul durabil, de viitor”, a declarat domnul Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6.

Tranzactia a fost intermediata de consultantul financiar al Sectorul 6, compania TUD Business Consulting, cu o experienta de 10 ani in domeniul serviciilor financiare dedicate autoritatilor publice locale.

Situat in vestul Capitalei, cu o suprafata de 37 kmp, Sectorul 6 este al doilea sector ca marime din Municipiul Bucuresti, avand o populaţie de peste 360.000 de locuitori. In prezent, in Sectorul 6 isi desfasoara activitatea 9.870 agenti economici, dintre care 10% in industrie. La nivelul sectorului activeaza 10 mari centre comerciale si 1.281 de magazine.

Informatiile suplimentare despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a bancii sau accesand site-ul de internet www.cec.ro.

Taguri: credite firme  CEC Bank  Radu Ghetea  myBRD  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilGaranti BBVA sustine financiar World Wildlife Fund for Nature (WWF)

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a direcționat, între 2010 și 2019, 1,49 milioane RON organizației World Wildlife Fund for Nature (WWF), pentru a sprijini dezvoltarea și implementarea proiectelor sale de mediu în România, anunta banca detalii

Patria Bank isi contina tendinta pozitiva a rezultatelor financiare

Rezultatele trimestrului 3 din 2019 – profit operational de 12 mil lei si profit net de 3 mil lei – continua trendul pozitiv observat in primele 2 trimestre din 2019, anunta Patria Bank intr-un comunicat, in care adauga: Astfel, primele 9 luni din 2019 au generat un rezultat detalii

Banca Transilvania are un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card

Banca Transilvania (BT) a pus in functiune primul bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card, destinat doar clientilor bancii, care-l pot folosi cu telefonul mobil sau cu cardul contacless, prin apropierea telefonului sau cardului de bancomat, fara sa mai fie necesara introducerea detalii

Clinicile Dentare Dr. Leahu se dezvolta accelerat printr-o emisiune de obligatiuni intermediata de BT Capital Partners

Clinicile Dentare Dr. Leahu, rețea privată de stomatologie cu nouă unități în București, Pitești, Timișoara și Turda, a încheiat cu succes plasamentul privat pentru atragerea a 10 milioane lei, în una dintre cele mai mari emisiuni de obligațiuni în lei de pe detalii

Ultimele Comentarii