BANCI | Profil

CEC Bank acorda Primariei Sectorului 6 un imprumut de refinantare in valoare de 411 milioane lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-12-23 10:05

CEC Bank si Primaria Sectorului 6 Bucuresti au incheiat un acord de finantare in valoare de 411,45 mil. lei, anunta banca intr-un comunicat, in care se mai mentioneaza urmatoarele:

Imprumutul este destinat refinantarii a sase credite de investitii contractate de la alte institutii bancare, din care anterior au fost finantate proiecte de modernizare a unor obiective de invatamant (crese, gradinite, scoli), a unor obiective cu caracter social (casa de copii, centre de asistenta, azil de batrani, policlinici), precum si de modernizare sau construire a unor obiective precum parcari supra-etajate, sectii de politie, piete, sistem rutier, parcuri s.a.

Proiectele de investitii au fost finalizate in proportie de 100%, scopul imprumutului fiind realizarea de economii prin reducerea costurilor de finantare si crearea de lichiditate pe termen mediu, in vederea implementarii unor noi proiecte de investitii ale primariei.

„Finantarea acordata Primariei Sectorului 6 demonstreaza o data in plus faptul ca CEC Bank se implica activ in viata comunitatilor locale, sustinand eforturile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte socio-economice”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

”Acordul semnat astazi ne asigura pe noi, comunitatea Sectorului 6, ca putem face economii pentru proiectele desfasurate in beneficiul cetatenilor si ca parteneriatul cu CEC Bank va fi unul durabil, de viitor”, a declarat domnul Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6.

Tranzactia a fost intermediata de consultantul financiar al Sectorul 6, compania TUD Business Consulting, cu o experienta de 10 ani in domeniul serviciilor financiare dedicate autoritatilor publice locale.

Situat in vestul Capitalei, cu o suprafata de 37 kmp, Sectorul 6 este al doilea sector ca marime din Municipiul Bucuresti, avand o populaţie de peste 360.000 de locuitori. In prezent, in Sectorul 6 isi desfasoara activitatea 9.870 agenti economici, dintre care 10% in industrie. La nivelul sectorului activeaza 10 mari centre comerciale si 1.281 de magazine.

Informatiile suplimentare despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a bancii sau accesand site-ul de internet www.cec.ro.

Taguri: credite firme  CEC Bank  dobanzi credite  myBRD  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania finanteaza jumatate din sectorul medical

Banca Transilvania, cel mai mare finanțator al sectorului medical, susține peste 60.000 de medici și business-uri medicale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: BT a contribuit semnificativ la dezvoltarea sistemului de sănătate privat românesc mai ales în detalii

Sondaj: doar 27,7% dintre români au beneficiat de creșteri salariale in acest an

Doar 27,7% dintre români au beneficiat de majorări salariale pe parcursul acestui an, 47,1% dintre aceștia au beneficiat de creșteri de salarii de până la 5%, iar 36,8% - de majorări între 5% și 10%, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în detalii

SRL-urile si PFA-urile cu cont la Banca Transilvania pot sa-si completeze online declaratia unica pentru actionari

Pachetul Primul An Gratuit de la Banca Transilvania vine cu un beneficiu nou pentru antreprenori: posibilitatea de a completa online, prin SOLO, Declarația unică pentru ANAF, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: PFA-urile și SRL-urile care lucrează cu BT beneficiază de acest serviciu gratuit în primul an datorită parteneriatului dintre Banca Transilvania și SOLO Fintech, companie care oferă servicii 100% digitale pentru administrarea unui PFA. Declarația unică este formularul prin care PFA-urile și acționarii SRL-urilor își declară câștigurile și, pe baza acestora, impozitul și contribuțiile sociale. Pașii necesari pentru a beneficia de serviciul SOLO: - Accesarea platormei www.solo.ro;
- Completarea detalii

EximBank finanteaza dezvoltarea Farplas & Smart Solutions, furnizor pentru industria automotive

EximBank a acordat un pachet financiar in valoare totala de 11,5 milioane de euro companiei Farplas&Smart Solutions, parte a grupului Delta Invest din Mioveni (judetul Arges), producator roman de produse si componente injectate din mase plastice, in special pentru industria detalii

  

Ultimele Comentarii