BANCI | Educatie financiara

Garanti Bank isi stimuleaza clientii sa economiseasca in fiecare luna, oferindu-le bonusuri suplimentare la platile cu cardul

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-09-20 09:50

Garanti Bank îsi ajuta clientii să economisească pentru planurile de viitor, cu recurență, explicându-le când este mai potrivit să ia un credit și când să își folosească propriile economii, spune Roxana Rebegeanu, Retail Banking Head la Garanti Bank.

Garanti Bank a lansat de curând campania “Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat”, pentru clienții care își deschid, până la sfârșitul anului, cont pentru încasarea salariilor.

Clienții beneficiază de zero comisioane la deschiderea și gestionarea contului de salariu, la emiterea și administrarea cardului MasterCard, dar și la retragerile de numerar de la bancomatele Garanti Bank, sau la interogarea soldului în rețeaua băncii. 

Garanti Bank oferă bonusuri suplimentare clienților care, odată cu deschiderea unui cont de salarii, aleg și un produs dedicat economiilor. 
 
De ce ați ales să lansați o campanie de salarii în a doua parte a anului?

Garanti Bank lansează periodic campanii atractive pentru clienții săi, pe tot parcursul anului. Toamna, însă, este perioada în care oamenii își evaluează resursele, se gândesc cum să mai scadă din cheltuieli, mai ales după concedii. În același timp, pentru că vara, de obicei, se relaxează, ei încep toamna cu forțe proaspete și cu o disponibilitate mai mare de a se implica în proiecte noi sau de a face o schimbare. 

Prin campania “Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat”, ne-am propus să fim alături de clienții noștri și să le oferim sprijinul nostru la fiecare pas important pe care îl fac, începând cu gestionarea veniturilor.  

“Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat” este, în același timp, o inițiativă prin care vrem să le oferim clienților noștri o alternativă sănătoasă de autofinanțare a proiectelor. Punem astfel accent, în cadrul campaniei, și pe ideea de a pune bani deoparte, oferindu-le clienților noștri sfaturi practice cu privire la modul în care pot strânge bani, din momentul în care încep să încaseze salariul la Garanti Bank.

Care sunt beneficiile pentru clienții care aleg să încaseze salariul la Garanti Bank?

Clienții beneficiază de zero comisioane la deschiderea contului de salariu, dar și la deschiderea unui depozit sau al unui cont de economii. In plus, au parte de reduceri semnificative la costul creditelor, pentru a-și putea refinanța creditele existente la alte banci sau pentru a-și putea finanța obiectivele imediate.

Ce avantaje ar avea ulterior clienții care fac o astfel de acțiune?

În primul rând, clienții vor avea un card de debit pe care primesc bonus pentru cumpărăturile efectuate. Este un card MasterCard, acceptat atât la tranzacțiile în țară, cât și în străinătate, sau în mediul online.

Un alt avantaj cu impact semnificativ în bugetul clientului este faptul că, din momentul în care aleg să deschidă un cont de salarii, alături de un depozit sau un cont de economi, Garanti Bank îi va ajuta să economisească de azi pentru planurile de mâine, cu recurență, explicându-le când este mai potrivit să ia un credit și când să își folosească propriile economii.

De aceea, dacă în perioada în care se derulează campania, clienții reușesc să pună o sumă minimă deoparte, vor primi timp de trei luni, de zece ori bonusul standard pentru cumpărăturile efectuate prin intermediul cardului de debit. 

In paralel, ei vor beneficia de de dobânzi foarte bune la credite, astfel încât să-și poată reduce rata prin refinanțare sau să susțină mai ușor ratele la un eventual credit nou. De asemenea, comisioanele se reduc.

Odată ce au optat pentru a încasa salariul la Garanti Bank, clienților nu li se va percepe niciun comision pentru gestionarea contului, emiterea și administrarea cardului MasterCard, sau pentru retragerea de numerar de la bancomatele băncii sau la interogarea soldului în rețeaua băncii.

Pentru ce tip de produse de economisire preferă clienții Garanti să opteze și cum se explică aceste preferințe (ex: depozite, conturi de economii)?

Depozitele sunt, cu siguranță, produsele cel mai ușor de înțeles si de care clienții întreabă frecvent. Nu toată lumea, însă, dispune de sume de bani pe care să îi depună la un moment dat într-un depozit și care care să le asigure rezerva pentru oportunități sau pentru planurile pe care le au. 

Obiectivul pe care îl avem este să le arătăm clienților noștri cum să pună bani deoparte. Pentru asta avem contul de economii care recompensează clienții care reușesc să economisească lună de lună. Din perspectiva numărului de clienți, există o nevoie mai mare pentru conturile de economii decât pentru produsele de depozit.

Cât de importată este consilierea în decizii care privesc economiile?

Raportat la economisire, Garanti Bank pune accent pe crearea unor planuri personalizate, în urma discuțiilor cu clientul, pentru a stabili un obiectiv concret, fezabil și modalitățile de a-l atinge, ținând cont de nevoia, cheltuielile și veniturile fiecăruia. Consilierea este, astfel, esențială în luarea celor mai bune decizii pe termen mediu sau lung. 

Vezi aici detalii despre campania Garanti Bank

Taguri: Garanti BBVA  comisioane cont bancar  cont bancar  carduri de credit  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraClubul online de educație financiară pentru elevi a ajuns la a IV-a ediție

Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor și Asociația Română a Băncilor organizează cea de a patra ediție a programului de educație financiară – FinClub – destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII-a, an școlar 2022-2023, pasionați de piața financiară, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:  Programul presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare, în perioada 20 octombrie 2022 – 11 mai 2023. Tematica întâlnirilor acoperă subiecte care țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor detalii

Am luat teapa cu crypto trading pe site-ul kudx.com. Cum pot sa-mi recuperez banii blocati?

"Buna , am fost victima unui crypto scam de către site-ul kudx.com. Încercând să fac „albiraj crypto trading ” am luat țeapă , am depus în prima săptămână după crearea contului 1$ sa vad dacă funcționează , totul a mers ok și detalii

Ce pot sa fac daca banca mi-a respins cererea de amanare a ratelor, pentru ca am restante la credit?

"Stimate Domnule Coman, Pe scurt: 1. Mi-a fost respinsa cererea pe motivul ca am intarziat cateva zile plata. 2. Definitia restantei cf ABE este clar ca nu am nicio sansa in fata BRD. Desi deocamdata au evitat sa mi trimita scris care a fost motivul pt care au refuzat cererea. Mi au spus doar telefonic si i am somat sa mi trimta scris, tipul cu care am vorbit era un romantic care imi vorbea de DEX cand l am intrebat de definitia restantei:) Asadar ei nu au raspuns scris pt ca inca nu au ajuns la definitia data de dvs:)) inca cauta… 3. Este clar acum ticalosia celor de la Guvern care au urmarit in cardasie cu bancile sa fie cat mai putini cei care beneficiaza de aceasta amanare, mai ales pe prima casa unde nu detalii

Ce sunt creditele neperformante (NPL)?

Creditele neperformante (Non-performing loans - NPL) sau expunerile neperformante, in jargonul bancar, sunt imprumuturile pe care populatia si firmele nu le mai pot rambursa bancilor si institutiilor financiare nebancare (IFN). Conform ultimelor statistici detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Trebuie schim ata llegea

  Trebuie schimbata legea nu poti executa o locuinta pentru o suma de 1000euro trebuie sa existe o ... detalii

 • Salariul

  Buna ziua eu ma aflu in germania,daca am contul in lei imi pot primi salariul in ... detalii

 • Alocație

  Buna dacă mi-am scos un telefon in rate și acuma vreau sa fac fiicei mele alocația pe card este ... detalii

 • Extras de cont la adresa

  Buna Ziua.cum pot obtine un extras de cont la adresa din Romania daca by sunt in tara si nu ma pot ... detalii

 • Extras de cont la adresa

  Buna Ziua.cum pot obtine un extras de cont la adresa din Romania daca by sunt in tara si nu ma pot ... detalii