BANCI | Profil

CEC Bank acorda firmelor linii de credit sub forma de descoperit de cont pe cardurile business

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-07-23 11:06

CEC Bank deruleaza pana la data de 31.12.2016 o campanie promotionala la limitele de descoperit de cont in lei atasate cardurilor destinate persoanelor juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Prin facilitatea de descoperit de cont atasata cardurilor Business, clientii bancii au acces facil la sumele necesare derularii activitatii curente, sub forma de linii de credit pentru nevoi curente temporare, cu reinnoire in functie de rulajul creditor efectuat.

Clientii care beneficiaza de cel putin 6 luni de o facilitate de credit de la CEC Bank pot accesa pana la 200.000 lei, fara a depasi 15% din cifra de afaceri, iar clientii noi pot accesa pana la 80.000 lei, dar nu mai mult de 15% din cifra de afaceri.

Facilitatea se acorda fara constituirea de garantii suplimentare, pe o perioada de 24 luni, cu posibilitate de prelungire. In cadrul campaniei promotionale, banca nu percepe comision de administrare sau comision de analiza a facilitatii de credit.

“Sustinerea clientilor IMM reprezinta o prioritate pentru CEC Bank si in acest sens am ales sa promovam pe parcursul anului 2016 atat produsele de finantare a investitiilor, cat si pe cele de creditare destinate activitatii curente. Clientii au astfel acces la una dintre cele mai variate si avantajoase oferte de produse si servicii de pe piata, CEC Bank contribuind astfel, in linie cu misiunea asumata, la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditelor. Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunilor dedicate persoanelor juridice.

Taguri: credite firme  CEC Bank  dobanzi credite  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilING Bank acorda un credit Tuborg, pentru investitii sustenabile

ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscut și ca Tuborg România, pentru refinanțarea creditelor existente și finanțarea unor noi proiecte de investiții sustenabile, detalii

Banca Romaneasca finanteaza Christian 76 Tour cu garantie EximBank

Banca Românească a acordat companiei CHRISTIAN’ 76 TOUR, unul din cei mai importanți tour operatori din România, o finanțare în valoare de trei milioane de euro, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Fondurile sunt destinate asigurării necesarului de detalii

Oferte promotionale Patria Bank, la aniversarea a 5 ani

Patria Bank, bancă locală dedicată susținerii antreprenorilor locali și oferirii unui acces facil la produse bancare tuturor clienților români, indiferent unde locuiesc aceștia, lansează o serie de oferte aniversare marcând 5 ani de activitate, detalii

Pre-aprobarea financiara a unui credit ipotecar la ING se poate face din aplicatia Home’Bank

- Începând de săptămâna aceasta, persoanele interesate de un credit ipotecar pot afla direct din aplicația Home’Bank suma exactă pe care o pot împrumuta, fără a se deplasa la bancă; - Pre-aprobarea este valabilă detalii

  

Ultimele Comentarii