BANCI | Stirea Zilei

BRD dubleaza comisionul de retragere a banilor de la ghisee pentru clientii persoane juridice

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-06-16 02:45

BRD a majorat, de la inceputul acestei luni, comisionul pentru retragerile de numerar de la casierie in cazul clientilor persoane juridice de la 0,50%, minim 5 lei (3 euro, in cazul retragerilor in valuta), la 0,90%, minim 5 lei (3 euro).

Comisionul BRD se apropie astfel de tariful practicat de principalul concurent, BCR, care practica un comision de 1% pentru retragerile de numerar la ghisee.

Pe de alta parte, BRD a eliminat comisionul de 2 lei pentru incasarile intrabancare (dintr-un alt cont BRD), care exista si la BCR, in cazul incasarilor in cont cu valori de peste 100 de lei.

In cazul incasarilor interbancare (dintr-un cont al altei banci), BRD a ieftinit substantial comisionul, la 1,5 lei pentru o operatiune, fata de minim 3 lei pana acum pentru sume de pana la 500 de lei, 7 lei pentru sume pana la 50.000 de lei si 10 lei pentru sume mai mari.

BCR percepe firmelor un comision de 4 lei pentru fiecare incasare de bani dintr-un cont al altei banci.

In cazul platilor in lei intrabancare (intre conturile aceleiasi banci) la ghiseu, pe suport hartie, BRD a unificat vechile comisioane, noul tarif fiind de 5 lei pe operatiune. Anterior, banca aplica un comision de 3 lei pentru platile in lei de pana la 500 de lei, 7 lei pentru sume pana la 50.000 de lei si 10 lei pentru sume mai mari (la fel ca pentru incasari).

BCR practica pentru platile intrabancare pe suport hartie un comision de doar 2 lei, mult mai mic decat al BRD, de 5 lei.

Pentru platile in lei interbancare (in conturile altor banci) la ghiseu, BRD aplica acum un comision unic de 10 lei, indiferent de valoarea platii. Anterior, banca aplica un comision de 5 lei pentru platile in lei de pana la 500 de lei, 8 lei pentru sume pana la 50.000 de lei si 19,50 lei pentru sume mai mari (la fel ca pentru incasari).

Vezi in CLUBUL BANCHERILOR lista de comisioane pentru persoane juridice ale BCR, BRD, BT, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  Banca Comerciala Romana (BCR)  TBI Credit IFN  comisioane cont bancar  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiSupraindatorarea la IFN-uri: „am rate de 3500 de lei si o pensie de 1800 de lei. Ce pot sa fac?”

Supraindatorarea populatiei cu credite facile, online, obtinute de la IFN-uri, este un fenomen pe care autoritatile ar trebui sa-l limiteze. Banca Nationala a Romaniei (BNR), institutia responsabila de supravegherea si reglementarea Institutiilor Financiare detalii

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Dobanzile pentru un card de credit variaza intre 17% la CEC Bank si 29% la OTP Bank, conform analizei unui numar de 15 tipuri de astfel de carduri de cumparaturi, oferite de 13 banci. Printre cardurile cu dobanzi reduse se mai afla cele din oferta Libra Bank - detalii

Ce dobanzi platesc bancile pentru depozitele in euro?

Dobanzile platite de banci pentru depozitele in euro pe un an depuse de persoanele fizice variaza in prezent intre 1% si 2,75%, conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza ofertelor unui numar de 17 banci. Media dobanzilor pentru un depozit la termen de 12 detalii

Topul depozitelor bancare in lei cu cele mai mari dobanzi (actualizat)

Bancile cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei pentru populatie sunt TBI Bank, Intesa, CEC Bank, Eximbank si Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele cinci banci platesc pentru un depozit in lei la termen de un an dobanzi de peste detalii

  

Ultimele Comentarii