BANCI | Cariera

Ionut Patrahau preia conducerea Bancii Carpatica

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-04-30 13:02

Ionut Patrahau, fostul director general adjunct la Banca Transilvania, iar din octombrie 2013 membru in Consiliul de Supraveghere la Banca Carpatica, a fost numit noul director general al bancii din Sibiu, in locul lui Johan Gabriels, care a preluat conducerea acesteia in februarie 2013.

Decizia privind inlocuirea lui Gabriels a fost luata de Bogdan Merfea, reprezentantul Patria Bank, aceasta banca detinand in prezent majoritatea actiunilor la Carpatica. (vezi aici detalii)

Si directorii adjuncti ai Carpatica, Elena Badeanu si Cosmin Bucur, au fost inlocuiti cu fostii directori adjuncti de la Patria Bank: Diana Kallos a fost numita in functia de director general adjunct – divizia risc si financiar la Carpatica, iar Valentin Vancea a preluat divizia operatiuni si IT.

La inceputul lunii, in cadrul AGA Carpatica s-a ales o noua conducere, in care au intrat si reprezentantii Patria Bank, Horia Manda, Bogdan Merfea si Daniela Iliescu, alaturi de Gabriels si Ionut Patrahau.

Ulterior, Gabriels a anuntat in 28 aprilie ca se retrage din conducerea Carpatica, dupa ce BNR i-a aprobat in conducerea Carpatica doar pe reprezentantii Patria Bank. (vezi aici detalii)

Taguri: refinantare credit  Patria Bank  Johan Gabriels  BT24 mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii