BANCI | Stirea Zilei

Citigroup va disponibiliza cel putin 10.000 de angajati

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-11-14 13:49

Grupul bancar american Citigroup va disponibiliza, ţn perioada următoare, cel puţin 10.000 de angajaţi implicaţi ţn activitatea de investiţii bancare şi de la alte divizii, potrivit Wall Street Journal, care citează surse familiare discuţiilor.

Directorul executiv al grupului, Vikram Pandit, ţmpreună cu directorii operaţionali, au cerut managerilor să reducă bugetele destinate compensaţiilor pentru angajaţi cu 25%, potrivit publicaţiei americane.

"Vom continua să administrăm cu atenţie plafonul de cheltuieli, odată cu realinierea companiei ţn concordanţă cu ţinta asumată şi realităţile din piaţă", a declarat pentru Wall Street Journal o purtătoare de cuvÔnt a Citigroup, Christina Pretto.

Concernul bancar a disponibilizat, ţn trimestrul al treilea, 11.000 de angajaţi, astfel ţncÔt de la ţnceputul anului au rămas fără loc de muncă 23.000 de persoane.

Obiectivul Citigroup privind forţa de muncă este de a ajunge de la 352.000 de angajaţi la 30 septembrie 2008 la 290.000 anul viitor.

╬n urmă cu doar cÔteva luni, Citigroup era centrul crizei din sectorul de creditare. Valoarea portofoliului de investiţii a scăzut cu sume de ordinul a miliarde de dolari, dar grupul şi-a majorat capitalul cu peste 40 de miliarde de dolari şi are la dispoziţie depozite, pe care se poate baza pentru a obţine finanţare dacă se va confrunta cu noi probleme.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCSALB nu recomanda amanarea ratelor la credite

Recomandarea CSALB c─âtre consumatori este s─â apeleze doar în ultim─â instan╚Ť─â la amânarea pl─â╚Ťii ratelor la credit. Amânarea vine cu costuri suplimentare, la care se adaug─â imprevizibilitatea situa╚Ťiei economice din momentul relu─ârii detalii

Topul băncilor cu cele mai mari dobânzi la depozitele în lei pentru populatie

Bancile cu cele mai ridicate dobânzi pentru depozitele la termen în lei pentru persoanele fizice sunt Patria Bank, Libra Bank, Banca Transilvania (BT), CEC Bank, Alpha Bank ╚Öi Unicredit, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele ╚Öase detalii

Credite ipotecare cu dobânzi fixe: topul bancilor

Bancile cu cele mai mici dobânzi fixe la creditele ipotecare în lei sunt BCR, Banca Transilvania (BT) ╚Öi Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Doar 10 b─ânci au în oferta credite ipotecare cu dobânzi fixe în primii detalii

Care sunt creditele de nevoi personale cu cele mai mici dobânzi?

Cele mai mici dobânzi la creditele de nevoi personale în lei le g─âsim la Banca Transilvania, BCR, Banca Româneasc─â, Garanti BBVA ╚Öi CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a analizat un num─âr de 23 de împrumuturi din oferta a 14 detalii

  

Ultimele Comentarii