BANCI | Ultima Ora

EximBank a lansat o platforma online pentru cotatii de schimb valutar

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-03-29 15:43

EximBank a lansat un nou serviciu de trezorerie care facilitează clienților băncii urmărirea on-line și în timp real a evoluțiilor cotațiilor pe piața valutară, precum și efectuarea automată a tranzacţiilor de schimburi valutare la cotațiile afișate de platforma de tranzacționare a băncii, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai precizeaza urmatoarele: 

Prin intermediul platformei, companiile au acces la cotaţii pentru schimburi valutare la vedere (Today/Tomorrow/Spot) şi la termen (Forward), precum și la alte componente care facilitează analize şi grafice de reprezentare a evoluției piețelor financiare. De asemenea, sistemul oferă clienţilor posibilitatea de a comunica online şi de a vizualiza toate tranzacțiile, imediat după efectuarea acestora.

”EximBank continuă să evolueze în direcția consolidării gamei de produse din zona serviciilor complementare creditării, urmându-ne strategia de dezvoltare a unei relații bancare integrate cu companiile care ne acordă încrederea. Oferirea acestui serviciu confirmă preocuparea noastră constantă pentru alinierea la practicile bancare actuale, dar, mai ales, la cerințele clienților. De aceea, avem în vedere extinderea funcționalităților actuale ale platformei precum și a gamei de produse de trezorerie în întâmpinarea provocărilor cu care se confruntă clienții noștri”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Platforma, care este accesibilă direct de pe site-ul EximBank - www.eximbank.ro, pe baza unui user şi a unei parole, fără a necesita instalare, are un grad înalt de automatizare şi flexibilitate de configurare oferind posibilitatea tranzacționării, fără intervenția manuală, până la o sumă prestabilită.

Utilizatorii își pot seta, pe ecranul principal de vizualizare a cursurilor de schimb, perechile valutare pe care le vor tranzacționa cel mai frecvent și au la dispoziție raportul tuturor tranzacțiilor efectuate până la acel moment.

EximBank este o instituţie specializată care se implică activ în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate și pot fi accesate de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează numai pieţei interne. Pe parcursul ultimilor trei ani, banca s-a concentrat pe revitalizarea serviciilor bancare complementare și și-a dezvoltat și consolidat portofoliului de produse de trezorerie, cash management, trade finance și factoring.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraAplicatiile Raiffeisen nu functioneaza (actualizat)

Nu functioneaza aplicatiile de mobile banking si internet banking Raiffeisen Smart Mobile pentru clienți persoane fizice, Raiffeisen Online pentru clienți persoane fizice și Raiffeisen Smart Business, a anuntat Raiffeisen Bank, in jurul orei 18,20, pe detalii

ROBOR: 5,5%, EURIBOR: - 0,4%. Ce bine ca am credit in euro!

"Ce bine ca am credit in euro! Daca-l aveam in lei, acum as fi avut probleme, cu ROBOR-ul la peste 5%, in timp ce Euribor-ul este -0,4%", se bucura un cititor. L-am intrebat daca nu este afectat, in schimb, de cursul valutar leu/euro. "Deloc, a raspuns el. Am aceeasi rata de ani detalii

First Bank si-a sporit semnificativ profitul

First Bank raportează un profit de 57,1 milioane de lei pentru anul 2021, o creștere semnificativă față de perioada similară precentă, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Veniturile operaționale nete ale băncii au crescut cu 7% față detalii

BNR a majorat dobanda la 3,75%, peste estimarile analistilor

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat dobanda de politica monetara cu 0,75 puncte, la 3,75%, mai mult decat estimarile analistilor, care asteptau o crestere de o jumatate de punct. Decizia a fost determinata de majorarea inflatiei, precum si de deciziile de detalii

  

Ultimele Comentarii