TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Ultima Ora

MasterCard recruteaza startup-uri: inscrierile se fac pana in 21 martie

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-03-14 08:36

În fiecare trimestru, MasterCard Start Path recrutează o nouă grupă de startup-uri, care vor fi înrolate într-un program virtual desfășurat pe o perioadă de șase luni. Înscrierile în program sunt actualmente deschise până la data de 21 martie 2016, când va fi formată următoarea grupă, anunta MasterCard intr-un comunicat.

Cum poți aplica la Start Path Global:

1. Aplică la www.f6s.com/mastercardstartpathglobal2016 până luni, 21 martie, 2016, la ora 19:00

2. Vei primi un e-mail de confirmare a înregistrării din partea echipei Start Path 

În cazul unor companii, este posibil ca echipa Start Path să vă contacteze telefonic pentru a discuta pe marginea formularului de înscriere înregistrat.

3. Echipa Start Path va invita 20 companii din jurul lumii la Pitch Day, în Toronto, pe 11 și 12 mai 2016

Pitch Day este o oportunitate nu doar pentru a fi înscriși în program, ci și pentru a cunoaște parteneri de renume ai programului Start Path. 

4. Opt companii vor fi ofertate pentru a se înscrie în program.

5. Programul va începe printr-o săptămână introductivă, în iunie 2016.

MasterCard a stabilit două sesiuni de informare, organizate sub forma unor webinar-uri, pentru a putea oferi detaliile necesare startup-urilor interesate să obțină mai multe detalii despre procesul de aplicare la Start Path Global. Acestea vor avea loc:

Miercuri, 16 martie, la ora 11:00 
Miercuri, 16 martie, la ora 19:00

Pentru înregistrări, vă rugăm accesați pagina www.startpathglobal.youcanbook.me

Tehnologia transformă interacțiunea dintre consumatori și comercianți, impunând accelerarea conversiei ideilor în realități ale comerțului. Parteneriatul cu o mare corporație le asigură startup-urilor o scalare accelerată a soluțiilor inovatoare dezvoltate de acestea.

Programul MasterCard Start Path a fost conceput cu obiectivul dezvoltării susținute a startup-urilor și a încurajat startup-urile să se înscrie în program, la nivel internațional. Începând cu 2014, Start Path a asigurat suport operațional, consiliere, oportunități de parteneriate și investiții pentru peste 60 de startup-uri.

“MasterCard se află în avangarda tranziției către plăți digitale, fiind un jucător global cu obiectivul asumat de a conecta consumatorii cu soluţiile tehnologice ale viitorului. În acest context, încurajăm constant inovația și creativitatea, acestea jucând un rol important în redefinirea comerțului. Credem în capacitatea startup-urilor de a transforma experiența consumatorilor și le încurajăm să se înscrie în programul MasterCard Start Path pentru a beneficia de sprijinul și expertiza noastră și a-și asigura o evoluție rapidă cu impact semnificativ în piață”, a afirmat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

Start Path a fost primit cu succes în Europa, astfel că MasterCard și-a intensificat eforturile sale aici pentru a continua să exploreze potențialul de inovație al acestei regiuni. În Europa, programul acordă o atenție deosebită unor startup-uri precum Rainbird, dopay, Invoice Sharing și Universal Basket.

Rainbird, un startup din Norwich, Marea Britanie, care a participat la Start Path 2015, utilizează tehnologii de inteligență artificială pentru a dezvolta un instrument de consiliere în vânzări pentru MasterCard. De asemenea, echipa Start Path a început deja să lucreze cu dopay, un startup din Marea Britanie care le permite angajatorilor să achite salariile electronic către angajații care nu dețin un cont bancar; Universal Basket, tot din Marea Britanie, le permite consumatorilor să cumpere produse de la mai mulți comercianți printr-o singură experiență de plată; Invoice Sharing, un startup provenit din Olanda, este o platformă gratuită de distribuție electronică a facturilor. Ca parte a programului Start Path, Rainbird, dopay, Universal Basket și Invoice Sharing au primit acces la rețeaua globală de experți a MasterCard, au fost conectați cu rețeaua de parteneri comerciali ai MasterCard și, totodată, au posibilitatea de a utiliza și integra produse și instrumente ale MasterCard.

“Startup-urile experimentează activ cu noi soluții concepute pentru a transforma standardele existente la nivelul variilor industrii, incluzând servicii financiare, comerț și sănătate”, a spus Stephane Wyper, global lead al MasterCard Start Path. “Putem furniza un sprijin esențial, atât prin intermediul expertizei operaționale, cât și prin accesul oferit la rețeaua de clienți și parteneri ai MasterCard. În doar doi ani, Start Path Global a înregistrat deja un palmares considerabil în ceea ce privește susținerea startup-urilor pentru transformarea inovațiilor acestora în oportunități sustenabile de afaceri.”

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca Transilvania a avut probleme cu functionarea sistemului de plati cu cardurile

Banca Transilvania (BT) a anuntat ca astazi au existat intermitente in functionarea sistemului de plati cu cardurile, cauzate de actualizarea obligatorie a sistemelor Visa si Mastercard, upgrade efectuat in noaptea de joi spre vineri, cumulata cu varful istoric in volumul detalii

Alpha Bank lanseaza primul program de obligatiuni ipotecare din Romania

Alpha Bank Romania anunta lansarea primului program de obligațiuni ipotecare din România, în valoare de 1 miliard euro. Prima emisiune de obligațiuni ipotecare, cu o limită de 200 milioane euro, va avea loc în viitorul apropiat, se arata intr-un comunicat de detalii

Varianta modificata a taxei bancare, publicata in Monitorul Oficial: noul ROBOR se va putea aplica si creditelor in derulare, nu doar celor noi

In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea 1, nr. 245 din 29 martie 2019 a fost publicata Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 19 din 29 martie 2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative (vezi foto). Fata de proiectul publicat de Ministerul Finantelor, in forma din detalii

Guvernul a adoptat noua forma a taxei bancare

Guvernul a adoptat astazi noua forma a taxei bancare, prevazuta in Ordonanta care modifica OUG 114 din 2018, astfel ca bancile nu vor mai plati o taxa anuala de 1,2% din active, daca ROBOR depaseste 2% pe an, ci o taxa de 0,4% in cazul bancilor mari si 0,2% pentru cele mici, incepand cu primul detalii

Ultimele Comentarii

 • ?

  În ce tratat european zice că bunurile din patrimoniul public al unei țări să fie ținute în ... detalii

 • Stergere birou de credite.ridicarea popririi

  Buna ziua Am poprire de salariu de 3 luni .am de achitat 4000ron se mai poate face ... detalii

 • ?

  @Apreciați că este legal și necesar ca BNR să dețină și o evidență a tuturor ... detalii

 • ?

  @ Apreciați că infracțiunile din bănci din perioada anterioară de aproximativ 30 de ani, multe ... detalii

 • ?

  @Cum ați aprecia despre desființarea profesiei de bancher, după 1989, deci vreme de vreo 30 de ... detalii