ASIGURARI | Ultima Ora

Groupama Asigurari ofera clientilor persoane fizice optiunea de plata cu cardul a primelor de asigurare, pe site-ul firmei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-02-17 13:03

Groupama Asigurări anunta ca pune la dispoziția clienților persoane fizice posibilitatea de a-și achita online, cu cardul, primele de asigurare și ratele aferente acestora, indiferent dacă polițele au fost încheiate prin intermediul portalului online, în agențiile Groupama Asigurări sau prin partenerii brokeri.

Prin intermediul portalului online Groupama Asigurări, clienții – persoane fizice ai companiei pot plăti primele de asigurare sau ratele pentru următoarele produse:

Asigurarea auto CASCO Gradual;
Asigurarea RCA;
Asigurarea locuinței cu extra acoperiri și PAD; 
Asigurarea de incendiu și alte calamități;
Asigurarea medicală integrală;
Asigurarea de sănătate pentru călătorii în străinătate;

Principalul avantaj al plății online a primelor de asigurare sau a ratelor este că plătitorul poate efectua operațiunea de oriunde și oricând are acces la internet, în funcție de programul său, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

De asemenea, clienții Groupama Asigurări au posibilitatea de a achita mai multe rate sau prime de asigurare printr-o singură tranzacție bancară, indiferent dacă polițele au fost achiziționate online sau offline.

Odată ce clientul autorizează plata, acesta va primi un e-mail de confirmare, iar tranzacția va fi încheiată cu succes. În plus, în cazul în care clientul constată că a efectuat o plată eronată, există posibilitatea de a solicita restituirea sumei plătite online. 

Opțiunea de plată online a primelor de asigurare sau a ratelor aferente polițelor Groupama Asigurări este disponibilă accesând secțiunea Utile de pe www.groupama.ro.

Gradul ridicat de satisfacție, precum și simplitatea relației pe care o construim cu clienții noștri sunt pentru noi obiective strategice și prioritare. Clienții noștri sunt mulțumiți și foarte mulțumiți, iar cea mai mare parte a lor ne recomandă. Astfel, ne dorim să fim încă mai aproape de ei, lansând funcționalități care să simplifice interacțiunea cu Groupama Asigurări. Ne angajăm să le asigurăm nu doar continuitatea în cazul producerii unui eveniment neașteptat, ci și un proces simplu, predictibil și adaptat nevoilor lor”, a declarat François Coste, Director General Groupama Asigurări, citat in comunicatul de presa. 

In comunicat se mai precizeaza ca Groupamama este asigurătorul cu cele mai puține reclamații raportate la ASF în 2015.

Despre Groupama Asigurări:

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii.

Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar. Mai multe informatii pe www.groupama.ro.  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraScaderea costului creditului este principala doleanta a celor care apeleaza la CSALB

Ultimii doi ani de criză au adus modificări importante în profilul consumatorului care se adresează Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB), conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Analiza celor detalii

CEC Bank plateste dividende de 634 milioane lei statului roman

- Dividendele sunt aferente profitului din 2019 și 2020 - Peste 85% din profitul net a fost repartizat, în linie cu acordul privind majorarea capitalului social CEC Bank, convenit cu Comisia Europeană în 2019 CEC detalii

Garanti BBVA finanteaza proiectul imobiliar The Ivy

Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din România, a semnat un nou acord de finanțare cu Garanti BBVA, pentru construirea celei de-a doua clădiri din proiectul THE IVY, conform unui comunicat de presa, in care se mai arata: Valoarea totală a detalii

Atac phishing la utilizatorii aplicatiei YOU BRD

Utilizatorii aplicatiei de internet/mobile banking YOU BRD sunt vizati de un atac tip phishing, o tentativa de frauda online prin care se incearca furtul datelor personale si a parolelor/PIN-urile cardurilor si aplicatiilor bancare. Atacul se deruleaza printr-un email care apare a veni detalii

  

Ultimele Comentarii