BANCI | Cariera

Marcela Gui devine prima femeie in conducerea Intesa Sanpaolo Bank Romania, cu functia de Chief Operating Officer (COO)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-01-30 08:50

Marcela Gui a devenit cel mai recent Director General Adjunct şi prima femeie care va face parte din Comitetul de management (conducerea executivă) Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind în prezent în proces de autorizare din partea Băncii Naţionale a României (BNR), anunta banca intr-un comunicat, in care mai precizeaza urmatoarele:

Marcela Gui lucrează de aproape 20 de ani în cadrul Intesa Sanpaolo Bank şi a făcut parte din prima echipă care a pus bazele băncii la nivel local. Ea va coordona în continuare în calitate de Chief Operating Officer (COO) ca şi în ultimii 4 ani activitatea operaţională a băncii şi a structurilor administrative din Arad. Concret activitatea structurilor IT, back office şi plăti, logistică, securitate şi administrare credite din cadrul Intesa Sanpaolo Bank este supervizată direct de către Marcela Gui.

“Un element important în viziunea mea, cât şi a Grupului Intesa Sanpaolo despre management şi leadership constă în promovarea managerilor şi a talentelor locale. Marcela este cel de-al doilea român şi prima femeie cooptată în Comitetul de management al băncii noastre în ultimii 2 ani. Iar această strategie va continua cu siguranţă şi pe viitor”, a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Marcela Gui are o vastă experienţă şi expertiză în zona tehnologiei informaţiei şi a contribuit la toate proiectele importante pe partea operaţională din cadrul băncii. Este absolventă atât a Institutului Poiltehnic “Traian Vuia” Timişoara, Facultatea de Automatizări şi Calculatoare, cât şi a Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia Finanţe Bănci. De asemenea are un master în informatică de gestiune şi numeroase cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate.

Noua structură a comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank este acum:

Marco CAPELLINI - Director General
Stefano BORSARI - Director General Adjunct
Florin ŞANDOR - Director General Adjunct
Marcela GUI - Director General Adjunct*
Paolo TRIFILETTI - Director General Adjunct*

* Pentru ultimii 2 membri se află în curs procesul de autorizare din partea Băncii Naționale a României (BNR).

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaționale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru peste 19 milioane de clienți. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala și de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu peste 1.300 de unități ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 țări din regiune.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii