BANCI | Ultima Ora

Volksbank investeste 20 milioane euro in IT

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-02-20 08:00

INFORMARE DE PRESĂ

Volksbank investeşte până la 20 milioane EURO în IT, în 2013

19 Februarie 2013, Bucureşti – Volksbank România are în plan investiţii pe termen lung, în valoare de peste 20 milioane Euro în sisteme şi infrastructură IT.

“Investiţiile vor viza proiecte strategice IT, ce urmăresc îmbunătățirea calităţii serviciilor oferite clienţilor. Efectul ar trebui să fie o viteză mai mare de răspuns în cazul operațiunilor curente, la ghişeu, și al solicitărilor de credite”, a declarat Bogdan Pipernea, Directorul Diviziei IT din cadrul Volksbank.

Volksbank a început în 2012 un program de remodelare a mediului IT, care vizează atât modul de organizare a băncii, sisteme şi aplicaţii bancare, cât şi infrastructură şi securitate IT. Programul este parte a strategiei Băncii şi va fi dezvoltat pe parcursul următorilor 2-3 ani.

“Printre aceste proiecte importante pe care le vom implementa în următorii 2-3 ani, aş dori să menţionez şi înlocuirea sistemului de Core Banking, a principalelor sisteme de introducere a datelor şi a Internet Banking-ului. Avem în vedere soluții de top, care ne vor permite să implementăm planurile ambițioase de schimbare.

Scopul final este crearea unei structuri IT funcționale, în condițiile unui mediu IT integrat, care vor permite băncii să-și fluidizeze operaţiunile şi să introducă noi canale de distribuţie pentru produse bancare în cel mai scurt timp posibil. Obiectivul este să avem un timp de răspuns mai rapid la nevoile clienţilor şi să aducem un plus de inovaţie produselor şi serviciilor băncii, care să le diferenţieze de celelalte produse de pe piaţă” , a adăugat Pipernea.

Bogdan Pipernea, 36 de ani, s-a alăturat echipei Volksbank România în Noiembrie 2011. Pipernea are peste 12 ani experienţă în banking şi IT management, având daja în portofoliul propriu coordonarea a două proiecte majore de fuziuni bancare şi un număr semnificativ de programe de remodelare organizaţională şi a mediului IT.

Despre Volksbank România

Fondată în 2000, Volksbank este o instituţie financiară cu origini austriece, care deserveşte peste 150.000 de clienţi, fiind una dintre cele mai importante 10 bănci de pe piaţa locală, cu active de 4.4 miliarde Euro.
Banca are 130 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale ţării. Ca bancă universală, Volksbank oferă astăzi o gamă completă de produse şi servicii, destinate tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, companii mici şi mijlocii şi corporaţii mari.
Volksbank îşi propune să ofere produse financiare competitive şi consiliere clienţilor săi, acţionând ca un partner de încredere al acestora.

Comentarii

I.Mariana
Volksbank investeste 20 milioane euro in IT
Aceasta este intr-adevar o veste foarte buna, pentru ca in acest fel nu vor mai avea motive de a ne vinde GOGOSI atunci cand ne sustrag din cont cativa euro sau franci, ametindu-ne ca sistemul este de vina (IT-ul ). Si tot IT-ul a fost de vina ( dupa spusele lor ) si atunci cand nu au raportat Biroului de Credite timp de 3 ( trei ) ani incasarea Comisionului de Risc, adica a acelei dobanzi la dobanda .Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca nationala a Ungariei majoreaza dobanda, pentru a opri deprecierea forintului

Banca Nationala a Ungariei a majorat dobanda pentru facilitate de depozit la o saptamana prin care sterilizeaza excesul de lichiditate din piata bancara cu 15 puncte de baza, la 0,75%, o masura apreciata de analisti ca fiind menita sa atenueze deprecierea forintului. Forintul maghiar s-a detalii

Banca Transilvania este pregatita pentru distribuirea granturilor europene de 1 miliard de euro destinate firmelor afectate de COVID-19

Banca Transilvania este bancă parteneră în programul de granturi din fonduri europene pentru antreprenori şi este pregătită să asigure o derulare rapidă a acestuia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul - iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei și detalii

A noua banca incepe creditarea prin Programul Noua Casa: Banca Romaneasca

Banca Romaneasca, detinuta de statul roman prin Eximbank, este a noua banca pregatita sa acorde credite imobiliare garantate de stat prin programul Noua Casa, fostul program Prima Casa, cu avans de 5% sau 15%, in functie de valoarea creditului, si cu dobanda de 2% plus IRCC, adica 4,41%, nivelul detalii

CEC Bank are cea mai mica dobanda la creditele Noua Casa, daca primesti salariul pe cardul bancii

CEC Bank este a saptea banca intrata in Programul Noua Casa, cu cea mai mica dobanda, de 4,31% (1,9% + IRCC), fata de 4,41% (2% + IRCC) la restul bancilor, valabila insa doar cu conditia incasarii salariului pe card. Diferenta de 0,1 puncte procentuale in minus la dobanda inseama o rata detalii

Ultimele Comentarii

 • Nimic

  Am încercat cu ifn înțelegere, am apelat la csakb nici nu au vrut sa colaboreze și ce este mai ... detalii

 • Nimic

  Am încercat cu ifn înțelegere, am apelat la csakb nici nu au vrut sa colaboreze și ce este mai ... detalii

 • Cel mai bun credit

  Aveți nevoie de un împrumut instantaneu de orice sumă la o rată a dobânzii scăzută? Dacă ... detalii

 • Cel mai bun credit

  Aveți nevoie de un împrumut instantaneu de orice sumă la o rată a dobânzii scăzută? Dacă ... detalii

 • Cel mai bun credit

  Aveți nevoie de un împrumut instantaneu de orice sumă la o rată a dobânzii scăzută? Dacă ... detalii