BANCI | Stirea Zilei

Societe Generale ar putea face o oferta de preluare a UniCredit

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-10-09 13:23

Societe Generale, al doilea grup bancar din Franţa, are o poziţie solidă pe piaţă, ce ţi permite să facă o ofertă de preluare a băncii italiene UniCredit SpA, conform revistei săptămÔnale Challenges, citată de Bloomberg.

Reprezentanţii celor două bănci au purtat negocieri ţn vederea unui parteneriat şi ţn 2007, se mai arată ţn articol.

Laura Schalk, unul dintre purtătorii de cuvÔnt ai băncii Societe Generale din Paris, a refuzat să ofere declaraţii pe acest subiect.

UniCredit, cea de-a doua bancă din Italia, prevede pentru 2009 o creştere cu minimum 4,6% a cÔştigurilor, ţn Europa Centrală şi de Est, regiune ţn care este concentrată pe extindere, a anunţat miercuri UniCredit, potrivit Reuters.

Cea de-a şasea bancă din Europa ca valoare de piaţă, după ce a anunţat anterior că ţşi va majora capitalul cu 6,6 miliarde euro, a precizat că va reduce ţn 2009 nivelul capitalului alocat diviziei neperformante de investiţii, Markets and Investment Banking (MIB), de la 5,4 miliarde euro la 4,7 miliarde euro.

Marţi, o sursă avizată a spus că UniCredit va disponibiliza 700 de angajaţi din cadrul MIB. Această divizie are ţn prezent 3.500 de angajaţi. Banca a refuzat să comenteze.

Grupul francez Societe Generale este prezent ţn RomÔnia prin BRD-SocGen, a doua bancă de pe piaţa romÔnească după active. De asemenea, banca italiană UniCredit este prezentă pe piaţa romÔnească prin UniCredit Ţiriac Bank, care deţinea a şasea poziţie după active la finalul anului trecut, pe piaţa bancară din RomÔnia.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCSALB nu recomanda amanarea ratelor la credite

Recomandarea CSALB c─âtre consumatori este s─â apeleze doar în ultim─â instan╚Ť─â la amânarea pl─â╚Ťii ratelor la credit. Amânarea vine cu costuri suplimentare, la care se adaug─â imprevizibilitatea situa╚Ťiei economice din momentul relu─ârii detalii

Topul băncilor cu cele mai mari dobânzi la depozitele în lei pentru populatie

Bancile cu cele mai ridicate dobânzi pentru depozitele la termen în lei pentru persoanele fizice sunt Patria Bank, Libra Bank, Banca Transilvania (BT), CEC Bank, Alpha Bank ╚Öi Unicredit, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele ╚Öase detalii

Credite ipotecare cu dobânzi fixe: topul bancilor

Bancile cu cele mai mici dobânzi fixe la creditele ipotecare în lei sunt BCR, Banca Transilvania (BT) ╚Öi Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Doar 10 b─ânci au în oferta credite ipotecare cu dobânzi fixe în primii detalii

Care sunt creditele de nevoi personale cu cele mai mici dobânzi?

Cele mai mici dobânzi la creditele de nevoi personale în lei le g─âsim la Banca Transilvania, BCR, Banca Româneasc─â, Garanti BBVA ╚Öi CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a analizat un num─âr de 23 de împrumuturi din oferta a 14 detalii

  

Ultimele Comentarii