BANCI | Ultima Ora

Piraeus Bank lanseaza un depozit cu fonduri mutuale

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-10-11 15:59

Piraeus Bank Romania a lansat produsul de economisire si investitie denumit DepoInvest, destinat persoanelor fizice care urmaresc atat siguranta oferita de un depozit bancar clasic, cat si castigurile suplimentare din investitii, anunta banca intr-un comunicat.

Noul produs ofera clientului avantajul de a avea acces simultan la dobanzile generoase pe care Piraeus Bank Romania le ofera la depozite, precum si la investitiile in fonduri mutuale. DepoInvest plaseaza jumatate din suma alocata de client intr-un depozit bancar in EUR sau USD, iar cealalta jumatate in fondurile mutuale puse la dispozitie de Piraeus Bank, asigurand astfel diversificarea investitiilor.

Produsul ofera acces la toate cele 14 fonduri mutuale in EUR si USD distribuite de banca si administrate de societati de investitii financiare cu traditie in domeniu, respectiv ING Investment Management si Pioneer Investments. Mai mult decat atat, investitia este lichida pentru ca, la solicitarea clientilor, banca rascumpara oricand unitatile de fond detinute de acestia. In acelasi timp, clientii pot investi suplimentar in fondurile dorite.

Mecanismul de functionare al produsului DepoInvest este simplu si presupune urmatoarele etape:
• Selectarea fondurilor care vor fi parte componenta a produsului DepoInvest
• Deschiderea unui cont curent in moneda in care urmeaza sa se realizeze investitia (EUR/ USD)
• Depunerea sumei de bani dorite in contul deschis; jumatate din aceasta suma va fi investita in fonduri (dupa ce clientul parcurge si semneaza documentatia aferenta fondurilor), cealalta jumatate urmeaza sa fie depusa intr-un depozit la termen fiind bonificata de banca cu dobanda aferenta produsului, fixa pe toata perioada depozitului si platibila la scadenta.

“Cand am creat acest produs, ne-am gandit la facilitarea accesului clientilor la medii de investire-economisire cat mai diverse si complexe. In aceasta perioada de incertitudine si regres economic, fiecare dintre noi ar trebui sa ia in calcul diversificarea plasamentelor. Este o strategie inteleapta si tocmai de aceea am construit DepoInvest, un hibrid cu avantaje clare fata de componentele individuale accesate separat”, a declarat Iuliana Anchidin (foto), Institutional Sales ManagerTreasury & Financial Markets.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a contruit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala, concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.

Piraeus Bank Group are in acest moment sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Cipru, New York si Londra.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraFirmele nou infiintate pot sa-si deschida online contul de capital social la Banca Transilvania, o premiera in Romania

Banca Transilvania (BT) extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea opțiunii "Deschidere şi administrare 100% online a contului cont de capital social", o premiera in Romania, anunta banca intr-un comunicat. Deschiderea online a contului se face detalii

Probleme cu Home Bank, aplicatia de internet si mobile banking a ING (actualizat)

Home Bank, serviciul de internet si mobile banking al ING, este indisponibil in prezent, astfel incat clientii bancii nu pot sa-si acceseze contul online de pe calculatoare sau telefoane. ING nu si-a anuntat clientii nici prin SMS-uri nici pe pagina Facebook despre problema cu Home detalii

CEC Bank finanteaza Grupul Aaylex, detinatorul brandului Coco Rico

CEC Bank si Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finantare in valoare de 25 mil. euro, avand ca scop refinantarea unei emisiuni de obligatiuni, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Professional Capital Finance a acordat consultanta detalii

Patria Bank devine profitabila, dupa pierderile cu preluarea Carpatica

Patria Bank a redevenit profitabila in primul semestru, dupa pierderile suferite in ultimii doi ani, cauzate de preluarea Carpatica, la inceputul lui 2017. Prima jumătate a anului 2019 aduce Patria Bank în zona de profitabilitate, în linie cu obiectivele strategice ale detalii

Ultimele Comentarii