TEHNOLOGII BANCARE | Ultima Ora

Raiffeisen Bank devine prima banca din Romania ai carei angajati utilizeaza Google Apps for Work

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-01-25 07:53

Raiffeisen Bank anunta ca este prima banca din Romania care a decis ca angajatii sai sa utilizeze Google Apps for Work ca soluție e-mail, de stocare și partajare a documentelor, împreună cu introducerea unei noi rețele sociale și îmbunătățirea accesului de pe telefonul mobil prin intermediul Android for Work.

Banca precizeaza ca a luat aceasta decizie pentru a imbunatati modul în care angajații săi comunică și colaborează.

Așteptările clientilor de la bănci sunt ca acestea să fie mai flexibile în ceea ce privește comunicarea, răspunsul la solicitări sau oferta de produse și servicii.

Utilizarea Google Apps for Work le permite angajaților Raiffeisen să colaboreze în timp real la realizarea unor documente, să împărtășească bune practici și să comunice mai eficient. Iar Android for Work le permite să fie și mai productivi prin intermediul telefonului mobil, spune Raiffeisen Bank.

Google Apps for Work este o suită de instrumente de colaborare în cloud, care include Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs, precum și rețeaua enterprise  de socializare Google+. Toate mesajele e-mail, întâlnirile din calendar, documentele și multe alte informații create în Google Apps sunt foarte ușor accesibile prin intermediul oricărui computer sau device mobil acceptat, adauga banca.

In comunicarea externa se pastreaza domeniul raiffeisen.ro 

Angajatii Raiffeisen Bank au in continuare adrese de e-mail in domeniul raiffeisen.ro, deci din punctul de vedere al comunicarii externe si al impactului asupra clientilor nu sunt schimbari, au precizat reprezentantii Raiffeisen, pentru Bancherul.ro.

Fiecare adresa de Gmail are asociat un cont Google+.

"Angajatii folosesc G-mail drept client de mail, Google Calendar pentru stabilirea de intalniri zilnice, Hangouts, Google Drive (Docs, Sheets, Slides) pentru activitatea lor curenta. Aplicatiile Google Docs, Sheets, Slides permit exportul documentelor in format Microsoft/OpenDocument pentru comunicarea externa fara probleme cu clientii, furnizorii si partenerii nostri", precizeaza reprezentantii Raiffeisen Bank.

Avantajele Google Apps for Work sunt evidente cand vine vorba de spatiul de stocare a e-mailurilor si documentelor (30Gb pentru fiecare angajat), utilizarea facilitatilor de video call si chat in interactiunile zilnice dintre colegi, cresterea colaborarii, respectiv a comunicarii interne, prin utilizarea Google Drive sau a comunitatilor Google+, adauga oficialii bancii.

Trecerea de la cooperare la colaborare

Carl Rossey, Vicepreședinte Operațiuni și IT, Raiffeisen Bank, a declarat, citat in comunicatul bancii: “Trecerea la Google Apps este un pas către transformarea noastră digitală, scopul fiind acela de a schimba modul în care angajații Raiffeisen Bank lucrează și își sprijină clienții. Am convingerea că introducerea noilor instrumente colaborative ne va ajuta să accesam mai rapid informațiile, să împărtășim cunoștinte și să facem trecerea de la cooperare la colaborare.”

Implementarea Google Apps for Work pentru toți cei peste 5.400 de angajați ai Raiffeisen Bank a durat doar 90 de zile și s-a realizat cu ajutorul Netmail, Google for Work Premier Partner. “Pentru noi a fost o plăcere să colaborăm cu un client atât de dedicat cum este Raiffeisen Bank România,” a spus Bohuslav Dohnal, CEO Netmail. “Managementul Raiffeisen a explicat cu claritate nevoia companiei de a se transforma, iar sprijinul lor susținut și comunicarea permanentă cu angajații au contribuit decisiv la succesul implementării Google Apps.”

"O caracteristică importantă a Google Apps for Work se referă la capacitatea acestor aplicații de a conecta oameni și tehnologii." a adaugat Boris Georgiev, Head of Google for Work - CEE, Russia & CIS. "Astfel de tehnologii susțin schimbarea culturii organizaționale prin intermediul colaborării și al experiențelor digitale plăcute pentru clienți și angajați. " 

“Raiffeisen Bank este un brand important pe piața financiară din România și ne bucurăm că avem ocazia de a colabora”, a adăugat Dan Bulucea, Country Manager, Google România. “Faptul că banca a făcut trecerea la Google demonstrează că Google Apps for Work și Android for Work sunt instrumentele perfecte pentru companiile mari.”

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii