BANCI | Ultima Ora

Provident a devenit una dintre primele 50 de companii din Romania dupa numarul de anjajati

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-03-14 14:31

Provident România, cea mai importanta institutie financiara nebancara (IFN) din Romania care acorda credite de consum la domiciliul clienților, anunta ca a devenit cel mai mare angajator britanic de pe piața locală si printre primii 50 de angajatori din Romania, cu un numar de peste 4.500 de angajați.

Creșterea numărului de angajați vine după ce, la sfârșitul anului trecut, compania a luat decizia de a-și angaja toți agenții de vânzări, respectiv 3.500 de persoane.

„Angajarea tuturor agenților noștri ne va ajuta în viitor să oferim servicii mai bune clienților noștri și o stabilitate mai mare în ceea ce privește fluctuația de personal. Angajații Provident sunt, de fapt, cei mai buni ambasadori ai produselor și serviciilor oferite de noi, iar acest lucru este susținut de peste 800.000 de români care au ales să lucreze cu noi în cei 10 ani de când am intrat pe piața românească”, a declarat Viktor Boczan, CEO Provident Financial Romania, citat intr-un comunicat al companiei.

Din 2014 Provident Financial România a diversificat oferta de credite și a oferit reduceri de costuri pentru clienții fideli. În 2015 compania a lansat primul credit cu plata lunară și cu o valoare maximă de 10.000 de lei.

Noile credite au scadențe lunare și se acordă pe o perioadă de 12, 15 sau 18 luni. Împrumuturile sunt oferite fără giranți și fără garanții în baza unei dovezi de reședință și a unui venit minim de 1.300 de lei.

În România, Provident Financial este prima instituție care, în primăvara anului 2006, a lansat în premieră împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai puternice 250 de companii britanice listate la Bursa din Londra.

Numărul total de angajați la nivel de grup se ridică la peste 13.000. Grupul IPF activează in 13 țări din Europa și America de Nord și deservește peste 2,6 milioane de clienți.

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienți în 13 țări din Europa Centrală și de Est și în Mexic.

IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune și una dintre cele mai puternice 250 de companii internaționale listate la Bursa din Londra.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii