BANCI | Profil

Promotie Garanti BBVA: utilizatorii cardurilor de credit Bonus Card primesc bonus suplimentar la cumparaturile in weekend

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-04-27 06:07

Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, lansează Domnul Weekend, o nouă campanie menită să încurajeze posesorii de Bonus Card să se bucure de avantajele cumpărăturilor în weekend, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Din 30 aprilie, toți clienții Garanti BBVA care folosesc Bonus Card pentru achiziții în zilele de sâmbătă și duminică vor primi bonus suplimentar de până la 10% în magazinele și pe site-urile de cumpărături online selectate.

Garanti BBVA își propune să aducă un plus de valoare experienței actuale de cumpărături ale clienților, prin stimulente consistente și o platformă de comunicare atractivă.

Campania de beneficii pentru clienții Bonus Card, prezentată cu ajutorul personajului fictiv central Domnul Weekend - interpretat de actorul Adrian Nicolae, se va desfășura în fiecare weekend până pe 10 iulie. Primul videoclip din serie a fost lansat vineri, 22 aprilie, pe bonuscard.ro și pe platformele de social media ale băncii.

Pe parcursul campaniei, Garanti BBVA și partenerii săi vor oferi bonusuri suplimentare pentru achiziții din categoriile: casă, design și decorațiuni, modă, bijuterii, electronice și electrocasnice, jucării și turism.

„Bonus Card este unul dintre produsele de top Garanti BBVA și a adus o mulțime de beneficii clienților noștri fideli, încă de la lansarea sa în 2007. Iar ofertele noastre continuă. Lansăm campania Domnul Weekend pentru a încuraja românii să profite la maximum de weekenduri, cu ajutorul stimulentelor Bonus Card. Suntem bucuroși să dezvoltăm acest proiect alături de parteneri puternici și cunoscuți din diverse domenii și să putem oferi clienților noștri bonusuri substanțiale la diverse achiziții, fie că este vorba de cumpărături specifice sărbătorilor, haine, jucării sau electrocasnice. Am încredere că Domnul Weekend va fi un succes și sper ca mulți dintre voi să profitați de campanie și să descoperiți o multitudine de oferte atractive”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti BBVA.

Beneficiile suplimentare pentru clienții Garanti BBVA vor fi promovate într-o serie de șapte episoade video, de tip sitcom, cu Domnul Weekend drept purtător de cuvânt, care explică într-un mod unic bonusurile și categoriile de parteneri. Pentru a crește gradul de cunoaștere a platformei de comunicare, o campanie media de amploare se va desfășura pe mai multe canale de social media precum Facebook, YouTube și TikTok, dar și la radio și în agențiile Garanti BBVA, toate detaliile și conținutul fiind disponibile pe bonuscard.ro

Bonus Card este primul card de credit de tip multibrand pe bază de cip din România. Clienții îl pot folosi pentru a cumpăra orice au nevoie de la oricare comerciant din România sau din străinătate care are sigla MasterCard. Beneficiile Cardului Bonus sunt disponibile în peste 6.000 de magazine partenere online și offline.

Despre Garanti BBVA:

Garanti BBVA este o bancă universală, cu o strategie orientată către client și un accent puternic pe digitalizare și sustenabilitate. Prezentă în România din 1998, Garanti BBVA se concentrează pe creșterea și calitatea portofoliului, iar astăzi este una dintre cele mai sănătoase instituții financiare de pe piața locală. Banca se bucură de un portofoliu solid de clienți, extinzându-și canalele digitale și gama de produse și servicii bancare de calitate pentru toate segmentele de business: Retail, IMM și Corporate.

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreuna cu Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum.

În 2021, Garanti BBVA România a fost declarată Superbrand, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, fiind selectată dintr-o listă de peste 1.800 de mărci analizate de Superbrands România.

Garanti BBVA Romania este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).
Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați www.garantibbva.ro și să urmăriți facebook.com/GarantiBBVARomania, linkedin.com/company/garanti-bbva-romania şi instagram.com/GarantiBBVARomania.

Taguri: Garanti BBVA  banca  carduri de credit  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Cum poti primi dobanda pentru restul economisit la platile cu BT Pay

250.000 de persoane care folosesc BT Pay economisesc prin opțiunea Round Up din aplicație. 8 din 10 persoane care au conturi de economii la Banca Transilvania folosesc inclusiv Round Up, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu peste 12.000 de detalii

ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii