www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareBancpost lanseaza un credit de consum personalizat dupa istoricul de plata al fiecarui client

Autor: Bancherul.ro
2012-04-23 09:42
Bancpost lanseaza un nou produs de creditare, “Creditul Nume_Prenume” (credit de consum, pentru nevoi personale, nenominalizate). Produsul incorporeaza un nivel de personalizare care tine cont de profilul clientului si de informatiile privind istoria sa de credit, asa cum apare aceasta in Biroul de Credit, precizeaza banca intr-un comunicat.

George Georgakopoulos, Vice presedinte executiv Bancpost, a declarat cu ocazia lansarii acestui produs: “Recunoasterea individuala a fiecarui client este o caracteristica importanta a activitatii bancii si ea trebuie integrata nu numai la nivelul relationarii cu clientul in unitatile Bancpost, ci si in arhitectura produselor noastre. Clientii sunt unici si au comportamente specifice, prin urmare trebuie tratati conform particularitatilor lor. Noul produs “Creditul Nume_Prenume” furnizeaza aceasta recunoastere si cred ca astfel facem un pas inainte catre maturizarea pietei creditului in Romania. A merge inainte in aceasta piata inseamna a pune valoare pe istoricul de plata al clientului in sistemul bancar si pe relatia acestuia cu banca”.

“Creditul Nume_Prenume” pune la dispozitia clientului, in functie de necestatile sale, o suma cuprinsa intre 500 si 10.000 de euro (1500 RON si 40.000 de RON), o perioada intre 1 an si pana la 5 ani si o oferta de pret personalizata conform profilului financiar al clientului, recompensand comportamentul responsabil cu o dobanda pe masura. De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, dobanda variabila este de 10,9%, comisionul de administrare lunar 0,41%, rata lunara este de 387 lei, iar suma totala de rambursat este de 21.566 lei (DAE 17%).

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104