www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareCitibank ofera bilete de avion clientilor care obtin credite de nevoi personale

Autor: Bancherul.ro
2011-09-28 10:28
Citibank oferă clienţilor săi posibilitatea a achiziţiona 800 de bilete de avion către orice destinaţie Blue Air. Această ofertă este valabilă pentru creditele de nevoi personale aprobate până la data de 15 octombrie 2011, anunta banca.

Pentru o valoare a creditului ce depăşeşte 55.000 lei, clienţii vor beneficia de un voucher în valoare de 160 euro, în timp ce clienţii cărora li se aprobă un credit cu o valoare mai mică de 55.000 lei vor primi un voucher de 80 euro pentru achiziţia unui bilet de avion către o destinaţie Blue Air la alegere.

Creditul de nevoi personale de la Citibank este oferit în lei, cu o rată fixă a dobânzii începând cu 13,99%*, fiind fără comision de administrare, garanţie sau avans. Suma maximă ce poate fi împrumutată este 60.000 lei pe o perioadă de 6 ani şi poate fi rambursată în rate lunare egale. Clienţii pot decide singuri asupra destinaţiei împrumutului, având şi posibilitatea de a refinanţa credite de la alte bănci. Decizia băncii este comunicată în 24 de ore**, iar în cazul în care solicitantul se răzgândeşte, poate renunţa la credit în termen de 30 de zile de la momentul aprobării acestuia.

„La Citibank ne propunem să oferim în permanenţă clienţilor noştri soluţii financiare creative, responsabile şi cu valoare adăugată. Acest parteneriat cu Blue Air face parte dintr-o serie de beneficii speciale dedicate noilor clienţi titulari de credite pentru nevoi personale. Campania a debutat în februarie cu citybreaks de Valentine’s Day şi a continuat cu premii ce au inclus un test drive cu un automobil de lux în luna mai, precum şi o excursie în Dubai oferită în campania desfăşurată pe parcursul verii”, a declarat Mihaela Nacu, Director Departament Credite Persoane Fizice la Citibank România.

Pentru confortul lor, solicitanţii pot discuta online cu specialiştii Citibank despre condiţiile contractării unui credit utilizând aplicaţia Live Chat, accesibilă 24/7 pe site-ul băncii www.citibank.ro. De asemenea, pentru informaţii suplimentare solicitanţii de credit pot propune o întâlnire cu unul dintre reprezentanţii băncii într-o locaţie şi într-un moment convenabile pentru aceştia.

Mai multe detalii despre împrumutul de nevoi personale de la Citibank sunt disponibile online pe www.citibank.ro, la linia CitiPhone 0800801040 sau trimiţând textul „ZBOR” prin SMS la 1824. Regulamentul complet al campaniei este disponibl online pe www.citibank.ro.

*În situaţia în care salariul net este virat într-un cont deschis la Citibank România, clientul beneficiază de o rată anuală a dobânzii preferenţială de 13.99%

**De la momentul depunerii documentaţiei complete

DAE = 15.40%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o periodă de 6 ani cu o rată anuală a dobânzii de 13.99%. Rata lunară de rambursat este 1.145,38 RON.

DAE = 18,88%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o periodă de 6 ani, cu o rată anuală a dobânzii de 16,99%. Rata lunară de rambursat este 1.236,57 RON.

DAE = 21,26%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o periodă de 6 ani, cu o rată anuală a dobânzii de 18,99%. Rata lunară de rambursat este 1.299,43 RON.

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104