www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareProvident Financial aduce imprumutul la domiciliu in Cluj-Napoca

Autor: Bancherul.ro
2008-05-20 17:25
Compania de credite de consum Provident Financial România anuntă extinderea ofertei sale de servicii financiare în municipiul Cluj-Napoca, se arata intr-un comunicat de presa.

Compania si-a început activitatea în aprilie 2006 în Bucuresti si este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. În doi ani de activitate, peste 50.000 de clienti au apelat la serviciile companiei, iar valoarea împrumuturilor emise în 2007 a depăsit 12 milioane de euro.

„Suntem foarte bucurosi să putem oferi împrumuturi la domiciliu si în municipiul Cluj-Napoca. Acest pas reprezintă dovada succesului de care se bucură în România acest sistem de finantare simplu, rapid si transparent”, a declarat Stephen Rice, directorul general al companiei.

Clientii pot împrumuta initial între 400 la 2.000 de lei pe o perioadă de până la 39 de săptămâni. Clientii existenti pot solicita împrumuturi mai mari, de până la 3.000 de lei, cu o perioadă maximă de rambursare de 52 de săptămâni. Pentru a solicita un astfel de împrumut, cei interesati pot să sune la Departamentul de Relatii cu Clientii la numărul de telefon 0264.989 (apel cu tarif normal).

„Împrumutul la domiciliu se bazează pe un model de afaceri testat, fundamentat pe o experientă de peste 125 de ani în Marea Britanie si utilizat de companie în toate tările în care îsi desfăsoară activitatea. Împrumutul la domiciliu reprezintă un instrument util în gestionarea bugetului familial si suntem convinsi că va răspunde nevoilor locuitorilor din Cluj-Napoca”, a adăugat Steve Rice.

În prezent, serviciile oferite de Provident Financial România sunt disponibile în Bucuresti si în cele mai importante orase din sudul, centrul si estul tării. Compania va investi 12 milioane de euro anul acesta pentru extinderea operatiunilor în orase noi si preconizează că va ajunge la acoperire natională la sfârsitul lui 2009.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, lider în furnizarea de credite de consum la domiciliu. International Personal Finance are peste 5.000 de angajati care lucrează împreună cu aproximativ 30.000 de reprezentanti pentru 1,94 milioane de clienti din întreaga lume.

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104