www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareCredite mai mari de la Provident Financial

Autor: Bancherul.ro
2008-05-06 14:42
Compania de credite de consum Provident Financial România anuntă majorarea valorii împrumuturilor la domiciliu pe care le oferă. Astfel, clientii noi pot împrumuta acum până la 2.000 de lei, în crestere de la 1.500 de lei anterior. Împrumuturile initiale pot fi returnate în 26 sau 39 de săptămâni, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Și clientii existenti, care au dovedit că au capacitate de plată, pot solicita împrumuturi mai mari. Acestea urcă până la 3.000 de lei, fată de 2.500 de lei anterior, cu o perioadă de rambursare nemodificată, de 26, 39 sau 52 de săptămâni. În ceea ce priveste costurile, acestea sunt fixe si rămân, proportional, la acelasi nivel.

„Decizia de majorare a valorii împrumuturilor răspunde numeroaselor solicitări primite din partea clientilor nostri, fiind în acelasi timp o recunoastere a cresterii veniturilor românilor si a dezvoltării pietei creditelor de consum din România”, a declarat Steve Rice, directorul general al Provident Financial România.

Provident Financial România este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Împrumutul Provident se adresează oamenilor care au nevoie rapid de o sumă mică de bani si care apreciază serviciul convenabil, la domiciliu, precum si costul fix al împrumutului. Nu există comisioane sau taxe ascunse, iar în cazul în care clientul se confruntă cu dificultăti, împrumutul este reesalonat fără niciun cost suplimentar.

Provident Financial România si-a început activitatea în aprilie 2006 printr-o operatiune-pilot în Bucuresti. În doi ani de activitate, peste 50.000 de clienti au apelat la serviciile companiei, valoarea împrumuturilor emise în 2007 depăsind 12 milioane de euro.

În prezent, serviciile oferite de Provident Financial România sunt disponibile în Bucuresti si în cele mai importante orase din sudul, centrul si estul tării. Compania va investi 12 milioane de euro anul acesta pentru extinderea operatiunilor în orase noi si preconizează că va ajunge la acoperire natională la sfârsitul lui 2009.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, lider în furnizarea de credite de consum la domiciliu. International Personal Finance are peste 5.000 de angajati care lucrează împreună cu aproximativ 30.000 de reprezentanti pentru 1,94 milioane de clienti din întreaga lume.

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104