www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancarePachetul de Pensii de la UniCredit Tiriac Bank ofera o dobanda avantajoasa la sumele din cont

Autor: Bancherul.ro
2010-07-06 16:10
UniCredit Tiriac Bank a lansat Pachetul de Pensii, cu ajutorul caruia clientii beneficiaza de o dobanda de 3% pe an la sumele din cont. In plus, banca nu percepe comisioane pentru folosirea cardului, astfel ca retragerile de bani de la bancomatele Grupului UniCredit sunt gratuite, la fel si utilizarea cardului la plata facturilor sau la cumparaturi, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

Pachetul de Pensii de la UniCredit Tiriac Bank include urmatoarele:
 cont curent
 card de debit, fara comision de administrare anuala
 retrageri gratuite de la bancomatele Grupului UniCredit
 gratuit plata facturilor sau cumparaturilor realizate cu cardul
 online b@nking
 direct debit
 telefon service

Un alt beneficiu important este economia de timp, in conditiile in care plata facturilor la utilitati se poate realiza atat prin intermediul serviciului Direct Debit, cat si prin telefon, cu ajutorul serviciului “Telephone Service”, pe internet, cu ajutorul „Online B@nking” sau la bancomat.

Prin intermediul serviciului „Telephone Service”, clientii pot verifica, printr-un simplu apel telefonic, orice informatii legate de conturile personale, sau pot face diferite operatiuni.

De asemenea, UniCredit Tiriac Bank ofera avantaje si pentru deschiderea si administrarea contului de economii si a depozitelor, al caror cost este inclus in pachet pentru clientii existenti.

Costul anual al pachetului este de 12 lei si nu exista alte comisioane de activare sau de administrare a produselor incluse in pachet.

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est. UniCredit Ţiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 516.000 clienti activi, prin intermediul a 238 de sucursale.

Suntem o companie performantă care apreciază angajaţii performanţi. Oferim o gamă largă de produse şi servicii specializate prin intermediul reţelei proprii şi a partenerilor noştri, ceea ce înseamnă că oferim multiple posibilităţi angajaţilor noştri de a se dezvolta în cadrul echipei UniCredit.

În România, din Grupul UniCredit fac parte, de asemenea, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Partner.