www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareBRD ofera credite cu comision 0 si dobanzi mai mari la depozite pentru profesiuni liberale: medici, avocati, notari sau arhitecti

Autor: Bancherul.ro
2010-06-17 11:54
BRD – Groupe Société Générale a lansat o campanie adresată în mod exclusiv practicanţilor de profesiuni liberale: medici, avocaţi, notari, arhitecţi, auditori, executori, consilieri fiscali şi experţi contabili, anunta banca.

Pentru deţinerea sau achiziţionarea, între 15 iunie şi 15 august 2010, a unui „Pachet BRD Profit”, banca acordă avantaje şi beneficii extrabancare: comision zero de acordare la orice tip de credit, dobânzi preferenţiale la Depozitul 10.000 pe 3 luni şi 30% reducere pentru internet nelimitat de la Orange*, timp de 6 luni.

„Această campanie susţine oferta completă şi competitivă pe care o are BRD - partener al profesiunilor liberale. Pentru că acest segment de clientelă este deosebit de important pentru noi, am unit acum avantajele Pachetului BRD Profit cu finanţarea flexibilă, adaptată activităţii specifice fiecărui client, dar şi cu bonusuri la economii si beneficii extrabancare de la Orange”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie şi Marketing din cadrul BRD - Groupe Société Générale.

Practicaţii profesiunilor liberale au astfel acces la:
Soluţii pentru desfăşurarea operaţiunilor bancare curente. Cu un singur abonament lunar, deţinătorii Pachetului BRD Profit dispun de: cont curent, un număr nelimitat de plăţi în lei către furnizori, un card Business Silver, o asigurare Confort Business la o primă preferenţială, pentru riscul de furt al documentelor, banilor şi cheilor o dată cu cardul, internet banking sau mobile banking şi/sau POS.

Finanţare. Gama Expert oferă soluţii de finanţare flexibile, adaptate diverselor cerinţe profesionale: credite pe termen scurt, pentru activitatea curentă a cabinetului sau a biroului, precum şi finanţări pe termen mediu şi lung, pentru investiţii în echipamente şi alte dotări, modernizare, extindere sau construcţia şi achiziţia de imobile.

Valorificarea disponibilităţilor cu Depozitul 10.000 pe 3 luni. Oferta aduce un plus de valoare economiilor: 0,50% în plus la dobânda în lei şi 0,25% în plus la dobânda în euro.

*ofertă disponibilă pentru clienţii Pachetului BRD Profit care între 15 iunie şi 15 septembrie 2010 achiziţionează din orice Orange shop sau Orange store abonamentul Internet Unlimited 12 pe 24 de luni

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. Banca are 2,5 milioane de clienţi şi operează o reţea de 930 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are peste 160.000 de angajaţi în toată lumea, pe trei activităţi - cheie:
- Retail banking şi servicii financiare
- Global Investment Management & Services
- Corporate & Investment Banking