www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareRaiffeisen are probleme cu virarea salariilor, din cauza sistemului de plati SWIFT

Autor: Bancherul.ro
2022-12-15 21:43

Raiffeisen Bank are probleme cu platile si virarea salariilor din cauza sistemului international de plati SWIFT.


"Ați lăsat oamenii fără bani azi 15.12.2022. “Avem probleme cu sistemul swift”. Tocmai in ajun de sărbători", s-a plans un client al bancii, pe Facebook.


Raiffeisen a replicat:


"Dorim să te informăm că momentan ne confruntăm cu un incident cauzat de probleme de ale conectivității Grupului Raiffeisen Bank International la rețeaua SWIFT (Societatea pentru Telecomunicaţii Financiare Inter-bancare mondiale).


Prin urmare, pe parcursul acestei zile, este posibil ca parte din tranzacțiile care au fost transmise să nu poată fi momentan procesate.


Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și te asigurăm că facem toate eforturile pentru a remedia această problemă."


Clientii bancii au criticat banca pentru frecventele probleme cu care se confrunta:


"Poate ne trezim în prag de sărbători și fără bani din cauza voastră!!! Bancă de tot râsul... ba nu va merg bancomatele, ba nu le-ati alimentat suficient în zilele de salariu.... salarii mereu virate foarte târziu față de alte bănci, pt ce mai suport nu știu să rămân la voi?!"


"Ce conectivitate ,ce swift,nici macar nu am putut sa-mi transfer bani de pe contul sotului in al meu ,aceiasi banca."


"Aloooo, bancaaaa? In fiecare luna aveți probleme cu viramentul banilor, Rezolvați odata problemele! Banca de tot rahatul!"


"Raiffeisen Bank, scuzele nu sunt acceptate, care sunt despăgubirile pentru "inconvenientul" pe care tocmai ce l-ați recunoscut. Voi ne-ați învățat ca orice " inconvenient " are un cost, deci care este suma pe care o veți acorda?"


"Niciodata nu v-ati grabit sa virati banii,intimp ce la alti colegi de-ai mei le intrau banii in jur de 12.00-13.00 la mine intrau pe la 17.00-18.00,am inteles in intervalul acesta de timp faceati alti bani,chiar nici nu ma intereseaza ce conectivitati nu va merg ,poate a-ti trimis prea multi bani acasa ,in Austria.Datineeeeeeeeeeeeeeeee baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mai renuntati la comisioane si la prime."


"Au mai bine de 24h de când nu au soluționat această problemă!!! Avem credite de plătit, penalizările cine ni pe plătește???? Voi ??? Așteptăm salariile de pe 14, azi deja e 16!!!!"


(stire in curs de actualizare)