www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareDobanzile la depozitele BRD cresc la 6%

Autor: Bancherul.ro
2022-06-12 06:31

BRD Groupe Société Générale a majorat dobânzile aplicabile depozitelor dedicate clienților persoane fizice, acestea ajungând până la 6% pentru depozitul cu dobândă progresivă ”Progresso”, cu maturitate de 1 an, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:


Pentru depozitele la termen standard, în lei, dobânzile au fost majorate pentru toate maturităţile, conform tabelului de mai jos. În plus, pentru depozitele la termen standard, constituite prin serviciul de internet şi mobile banking YOU BRD, pentru maturităţile 1, 3, 6 şi 12 luni, BRD oferă un bonus de 0,50%, care se adaugă la dobânda standard oferită la depozitele constituite în agențiile BRD.


Banca a majorat, de asemenea, dobânda aplicabilă contului de economii Atucont Pro, dedicat clienților Persoane Fizice Autorizate.


[1]


”Prin noile dobânzi răspundem contextului macroeconomic actual, dorind să oferim produse de economisire cu dobânzi competitive. Rămânem în continuare atenți la nevoile clienţilor noştri, gata să propunem soluții care să ofere valoare celor care îşi doresc să economisească pentru diferitele lor planuri”, a spus Anca Nuțiu, Director Executiv, Retail Customer Value Management la BRD Groupe Societe Generale.