www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareClientii Vodafone au o parere proasta despre firma de telefonie

Autor: Bancherul.ro
2022-05-28 19:14

Vodafone are o reputatie proasta printre clientii sai, conform comentariilor la o postare pe Facebook a firmei de telefonie din Anglia.


Cea mai mare parte a comentariilor sunt critice la adresa Vodafone:


"O retea care a ajuns de tot rasul lumii...3 contracte am cu ei si abia astept sa le pot inchide. Sa nu mai aud de ei! Nu recomand."


"Nu recomand. Mi-au incheiat 2 abonamente pe firma fara sa primesc contract, fara semnarea contractului si fara stampila, am primit mesaj ca am de achitat 440 de lei pe 2 contracte foarte mari, au fost ridicate 2 telefoane din magazinele lor pe firma mea nu se stie de cine. Am facut plangere penala."


"Cei mai mari tepari. De 3 luni astept si telefonul. Luni ma duc la OPC".


"Nu recomand"


"Am fost taxat la intrarea in Elvetia, desi aveam telefoanele inchise! Sunt ca hotii la drumul mare, mai am 11 zile de contract si la revedere daca nu se clarifica treaba. Sunt la Vodafone din 2009 cu 6 abonamente, nu mai este cea a fost. Rusine!"


"Red Infinity 70 euro pe luna.


Un abonament cu totul nelimitat e 5 euro.


65 de euro pe luna se duc probabil la costul telefonului.


65 de euro pe luna x 24 luni perioada contractuala minima = 1.560 de euro plus 180 de euro la semnarea contractului = 8.700 de lei fara TVA. Plus TVA e peste 10.000 de lei.


Practic iei un iPhone cu aproape dublu pret..."


"Pe langa faptul ca puterea semnalului a scazut semnificativ in ultima vreme, cel putin in Iasi, ofertele sunt foarte controversate.


De 3 luni tot imi zic ca "am reusit" sa depasesc cei 40 gb de trafic de internet inclusi in abonamentul meu si in loc sa inteleaga ca este imposibil si ca tot felul de countere, inclusiv cel al lor, imi arata ca nu depasesc 18 gb, ei tot vin cu contraoferta pentru un abonament mai mare."


"O companie care nu isi respecta clientii. Nu recomand."


"Vrajeala maxima."


"De toata rusinea sunteti, abia astept sa inchid contractul cu voi!"


"Nu recomand, cea mai mare greseala am facut cand am semnat contract la ei."


"Dai pe un telefon mai mult ca la magazin."