www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareClientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank pana in 20 martie

Autor: Bancherul.ro
2022-03-14 09:19

Clientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank, pana in 20 martie 2022, de cand va putea fi folosita pe telefoanele mobile doar noua versiune 4.8 pentru Android si 4.7 pentru iOS.


"Pe lângă siguranță, un update la vremea lui îţi oferă acces şi la cele mai recente funcționalități şi optimizări din Home´Bank.


De aceea, începând cu 20 martie 2022 vei putea folosi aplicația Home’Bank doar după o actualizare a sistemului de operare al telefonului tău şi instalarea ultimei versiuni de Home’Bank (versiunea 4.8 pentru Android și 4.7 pentru iOS)", si-a anuntat clientii ING Bank. Banca a mai adaugat:


Ce trebuie să fac?


1. Încearcă actualizarea sistemului de operare al telefonului tău la Android minim 8 sau iOS minim 13


2. După actualizarea de la pasul 1, te rugăm să descarci ultima versiune Home’Bank din magazinul de aplicații al telefonului tău. Apoi gata, eşti la zi cu toate!


Dacă nu ai actualizări disponibile pentru sistemul de operare al telefonului, din 20 martie vei putea accesa Home’Bank doar din browser - fie de pe calculator, fie direct de pe telefon.


Stai liniştit, în browser vei găsi în continuare majoritatea funcţiilor pe care le folosești acum în Home’Bank şi sperăm să revii la aplicație cât de curând.