www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareCEC Bank va vira pensiile pe carduri cu doua zile mai devreme, in data de 12 a fiecarei luni

Autor: Bancherul.ro
2021-01-07 17:24

Incepand cu luna ianuarie 2021, CEC Bank va efectua plata pensiilor pe carduri cu doua zile mai devreme, in data de 12 a fiecarei luni, fata de ziua de 14 a lunii cum se facea in anii trecuti, in baza noii conventii de plata a pensiilor.


Banca a facut aceasta precizare la solicitarea Bancherul.ro, care a primit intrebari de la cititori cu privire la data si ora la care intra pensiile in conturile cu carduri atasate.


"CEC Bank este banca cu cel mai mare volum de plati de pensii. Avem circa 400.000 de clienti care isi incaseaza pensiile prin intermediul CEC Bank.


Banca depune toate eforturile pentru a asigura plata rapida a pensiilor, sumele fiind virate beneficiarilor in ziua primirii banilor de la Casele Judetene.


Orele la care sunt alimentate conturile sunt influentate de momentul in care sumele virate de trezorerii intra in contul Bancii, precum si de faptul ca, inainte de alimentarea conturilor clientilor, sunt obligatorii anumite verificari", a precizat CEC Bank.