www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareAplicatia Alpha Online Banking este indisponibila (actualizare)

Autor: Bancherul.ro
2020-09-04 20:25

Alpha Online Banking, aplicatia de internet/mobile bankig a Alpha Bank, este in prezent nefunctionala, a anuntat banca, in urma cu o ora, pe Facebook:


"Pentru moment, aplicația Alpha Online Banking este indisponibilă. Specialistii noştri lucrează la remedierea situației.


Ne cerem scuze pentru situație şi îți mulțumim pentru înțelegere.


Între timp, te poți conecta la Alpha e-statements pentru a consulta situația ta financiară. În cazul în care nu ai cont, te poți inregistra gratuit aici https://e-statements.alphabank.ro/ sau direct din aplicația pentru Android sau iOS."


ACTUALIZARE


Alpha Bank a anuntat, in jurul orei 21:30, ca aplicatia functioneaza in varianta web si pe telefoanele iPhone, mai putin pe cele cu Android:


"Aplicația Alpha Online Banking a fost remediată pentru platformele iOS şi web. Pot apărea însă întreruperi în funcționarea aplicației Alpha Online Banking pentru smartpone Android. 


În acest caz, vă recomandăm să deschideți Alpha Online Banking accesând https://www.alphabank.ro/ din browserul dispozitivului dumneavoastră, asigurându-vă astfel că experiența dumneavoastră de utilizare nu va fi afectată semnificativ şi că veți putea efectua toate operațiunile de care aveți nevoie.
Vă mulțumim pentru înțelegere şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această situație."


Sambata, 5 septembrie, in jurul orei 15, Alpha Bank a anuntat ca aplicatia este din nou functionala pe toate platformele de utilizare:


"#AlphaOnlineBanking este funcțională pe toate platformele de utilizare - web, iOS, Android.


Vă recomandăm actualizarea aplicației pentru smartphone la ultima versiune din App Store sau Google Play.


Ne cerem încă o dată scuze pentru neplăcerile create."


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104