www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareEximbank avertizeaza ca exista tentative de inselaciune in numele bancii

Autor: Bancherul.ro
2020-04-21 11:26

Eximbank avertizeaza ca exista tentative de inselaciune in numele bancii, sub forma unor oferte de creditare, transmise in mediul online.


Scopul acestor oferte, mentioneaza banca, este de a crea aparenta ca oferta apartine bancii, pentru a-i determina pe oameni sa-si divulge date personale si pe cele aferente cardurilor, in vederea sustragerii sumelor de bani din conturile bancare.


Anuntul Eximbank:


Atentionare oferte inselatoare


Va atentionam ca, in ultima perioada, in mediul on-line, au fost distribuite o serie de mesaje false, sub forma unor oferte de creditare, fiind folosite in mod abuziv si neautorizat elemente de marca aflata in proprietatea exclusiva a EximBank Romania – respectiv sigla sau adresa website-ului.


Scopul acestora este de a crea aparenta ca oferta apartine bancii exclusiv in vederea inselarii consumatorilor/vizitatorilor pentru a-si divulga date personale, financiare referitoare la instrumentele de plata (carduri) detinute, ori date de securitate.


Va informam ca aceste postari nu apartin EximBank Romania si nici nu au fost autorizate de banca si, ca atare, va recomandam sa nu dati curs ofertelor de acest gen.


Pentru siguranta dumneavoastra, in eventualitatea in care identificati mesaje de acest gen, va recomandam sa contactati agentiile EximBank inainte de a da curs unor oferte inselatoare.