www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareCe trebuie sa fac pentru amanarea ratei la banca BCR?

Autor: Bancherul.ro
2020-03-26 12:01

"Buna ziua, Ce trebuie sa fac pentru a cere amanarea ratei la banca BCR? Am sunat la ei, dar nu raspunde nimeni, intra robotul, n-am inteles pe ce site trebuie sa intru. Si pe ce perioada se poate amana? Pe trei luni, cum zice BCR, sau pe 9 luni, cum zice Guvernul? Va multumesc", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.


Raspuns ReclamatiiBanci.ro


Stimate domn,


Pentru amanarea ratei la banca BCR, procedura este urmatoarea: intrati pe site-ul BCR.ro, la urmatorul link: https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/amana-rata


(vezi foto)


Aici va trebui sa completati un formular pentru amanarea ratelor, cu datele personale si datele de contact, pe care-l trimiteti de pe site la BCR, urmand ca banca sa va contacteze pentru a va confirma primierea cererii si inregistrarea acesteia.


In privinta periodei de amanare, in prezent BCR a stabilit trei luni, insa dupa ce Guvernul va adopta ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor, le veti putea amana pe un termen de pana la 9 luni.


Termenul exact il veti stabili ulterior cu banca, dar mai intai trebuie sa trimiteti cererea, prin formularul de pe site. (vezi aici raspunsul integral)


Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam.


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104