www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareClientii Garanti BBVA afectati de COVID-19 pot cere amanarea ratelor la credite timp de 3 luni

Autor: Bancherul.ro
2020-03-18 21:37

Garanti BBVA a anuntat ca ofera clientilor cu credite ipotecare sau de consum afectati de COVID-19 posibilitatea de amanare a ratelor la credite timp de 3 luni.


Si firmele care au probleme sunt indemnate sa contacteze banca, pentru a gasi solutiile necesare.


Anuntul Garanti BBVA Romania:


La Garanti BBVA Romania intelegem pe deplin provocarile si incertitudinile cauzate de pandemia Covid-19 si va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a sprijini clientii in aceasta perioada dificila.


Trecem cu totii printr-o perioada speciala si ne simtim responsabili sa ne ajutam clientii, mai ales in aceste conditii exceptionale, care necesita ca noi toti sa ne sprijinim si sa functionam ca o singura echipa. 🙌


👍🏻 Intai de toate, incurajam toti clientii sa utilizeze canalele digitale, prin serviciul de internet banking si aplicatia de mobile banking, pentru a realiza preponderent tranzactiile de acasa.


In al doilea rand, incercam sa gasim noi solutii pentru a sprijini mai departe nevoile financiare ale clientilor.


👉 Pentru persoanele fizice, cu credite ipotecare sau de nevoi personale, daca sunteti in carantina, auto-izolare sau afectati temporar de Covid-19, va rugam sa ne contactati telefonic in agentii sau prin e-mail la contact@garantibbva.ro. In baza cererilor putem amana plata ratelor cu pana la 3 luni. Clientii nostri care fac aceasta solicitare vor fi informati individual pe canalul de comunicare ales care sunt urmatorii pasi.


👉 Pentru persoanele juridice, daca sunteti in carantina, auto-izolare sau intampinati alte probleme ce va impiedica sa achitati la timp creditele, va rugam sa contactati agentia de care apartineti prin telefon sau e-mail, pentru a gasi impreuna o solutie favorabila.


In al treilea rand, va informam ca reteaua de agentii Garanti BBVA este functionala conform orarului standard.


👍🏻 Totusi, incurajam mai departe utilizarea canalelor digitale pentru transfer de fonduri, plati de facturi sau alte tranzactii necesare pentru a evita vizitarea agentiilor in aceasta perioada, daca nu este absolut necesar.


La Garanti BBVA Romania suntem pe deplin functionali si luam toate masurile de siguranta pentru a evita orice intrerupere a activitatii, in asa fel incat sa putem oferi servicii clientilor. 💚