www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareFunctionarea aplicatiilor de online banking ale Raiffeisen, afectata de un incident

Autor: Bancherul.ro
2019-12-16 07:25

Aplicatiile de internet banking si mobile banking ale Raiffeisen Bank (Raiffeisen Online si Smart Mobile) au avut probleme de functionare pe parcursul ultimelor doua zile ale saptamanii trecute, au reclamat clientii bancii.


"In momentul de fata intampinam un incident care afecteaza functionalitatea aplicatiei de mobile banking", a confirmat Raiffeisen, intr-un mesaj publicat, vineri, pe pagina sa Facebook.


"Cred ca are una dintre cele mai proaste aplicatii de banking. Ma refer la noul Raiffeisen online, Smart Mobile. De cate ori o accesez, e blocata, nu merge, da eroare. Ma intreb pentru ce incaseaza cei care lucreaza in sistemul IT al bancii (si nu numai ei) mii de euro pe luna salarii, rezultatele sunt putin spus modeste", a comentat cineva.


In alt comentariu cineva se plange ca aplicatia Raiffeisen nu functioneaza de doua zile: "A doua zi cand aplicatiile nu functioneaza. Mai are rost sa incercam sau ne strivim luni prin agentii?".


 


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104