www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareBCR lanseaza creditul online in aplicatia George, cu dobanda mai mica decat cel clasic

Autor: Bancherul.ro
2019-10-27 09:47

BCR a lansat creditul de nevoi personale care se poate obtine online, prin aplicatia George. Imprumutul are o dobanda minima mai mica decat cea pentru creditul clasic, obtinut in agentiile bancii, insa banca nu mentioneaza si nivelul maxim al dobanzii, ci doar pe cel minim, cea ce poate fi considerata reclama inselatoare.


BCR spune ca acorda credite online cu dobanda de la 7,74%, cu un punct mai mica decat dobanda la creditul clasic, la care dobanda porneste de la 8,74% pentru cei care-si incaseaza veniturile intr-un cont BCR si obtin imprumuturi cu valori ridicate.


Iata comunicatul BCR:


George Credit este disponibil de azi în George Store! Cu o simplă conexiune la internet, disponibilă de pe telefon sau de pe orice alt dispozitiv mobil, George Credit pune la dispoziția oricărui client un împrumut de nevoi personale în mai puțin de 10 minute, fără niciun drum la bancă și fără să fie nevoie de vreun document tipărit. Contractul poate fi semnat electronic, iar banii ajung în cont în doar câteva minute.

Pentru a putea accesa George Credit, clienții trebuie să-și instaleze mai întâi aplicația George, proces extrem de simplu care se poate realiza, de asemenea, 100% online. Separat, cei care vor să acceseze George Credit, cu suportul unui expert, au posibilitatea să-l contracteze în oricare dintre sucursalele BCR, urmând un proces similar de pe propriul telefon.

George Credit poate fi acordat clienților cu vârste cuprinse între 18 și 65, care obțin venituri din salarii raportate la ANAF. George Credit oferă un plafon maxim de 110.000 lei, pe o perioadă de până la 5 ani, având rate fixe și zero comisioane de analiză și administrare. Dobânda începe de la 7,74% (DAE de la 8,02%) și este personalizată pentru fiecare client în funcție de nevoile sale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plată etc.


Prezentarea creditului pe site-ul BCR: https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/george-credit