www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareFlorin Ilie este noul director pentru firmele mari la ING Bank

Autor: Bancherul.ro
2019-10-13 07:27

Florin Ilie, 45 de ani, va ocupa, din 1 noiembrie 2019, functia de director adjunct al ING Romania si director pentru firmele mari (deputy CEO și Head of Wholesale Banking), conform unui comunicat de presa al bancii.


El completeaza locul lasat liber de Mihaela Bitu, care din luna iunie a preluat conducerea bancii olandeze.


In comunicatul ING se mai arata urmatoarele:


Din 2017, Florin a coordonat operațiunile de vânzări piețe financiare în cele 9 țări din Europa Centrală și de Est din grupul ING, timp în care a crescut nivelul de cooperare și eficiență transfrontalieră, bazat pe proactivitate și abordare sectoriala.


În paralel, și-a păstrat rolul de director al operațiunilor locale de piețe financiare, ING fiind unul dintre jucătorii principali din România în acest domeniu.


Florin s-a alăturat ING în 2004, trecând în acest timp prin toate cele trei divizii de business ale băncii: Retail, Mid-Corporate și Wholesale. El a fost, pe rând, director financiar al diviziei de Retail, șeful departamentului de piețe de capital, director de strategie al băncii și, ulterior, șeful departamentului de piețe financiare din România.


„În cei 15 ani de când lucrăm împreună, Florin a dat mereu dovadă de versatilitate, determinare, energie și pasiune pentru ceea ce face și pentru creșterea afacerilor clienților noștri. Cred că acestea sunt calități-cheie în rolul pe care urmează să îl ocupe. Am toată încrederea că va dezvolta în continuare divizia de Wholesale Banking, alături de echipa noastră formată din profesioniști de vârf”, spune Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.


„ING Wholesale Banking înseamnă, în primul rând, echipa care a impus standardul de piață în ceea ce privește transparența, calitatea serviciilor și relațiile strânse construite cu clienții noștri. Dorim să ne consolidam poziția de lider de piață, bazat pe o înțelegere mai adâncă a sectorului de activitate, nevoilor și ecosistemului clientului, precum și pe o transpunere locală accelerată a avantajelor și inovațiilor rețelei globale a ING”, spune Florin Ilie, deputy CEO, Head of Wholesale Banking, ING Bank România.


 


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104